Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

a tai labai norėčiau šios, nes viršelis gražus lotuliukas.gif na bet siųstis, tai man per brangu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 13 kovo 2007 - 16:30
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 18:29)
va cia pirmoji:

http://kuklyspb.narod.ru/feldc.htm

user posted image

kitokiu neradau, o gal ir neieskojau labai..

Man tai kainos šiam puslapyje įdomios pasirodė: 1 adata - 80 už vnt., knyga - 200. Santykis keistas, reiškia knyga kainuoja mažiau negu 3 adatos blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 16:29)

Kokia faina knygutė. Ne tik ievuschką sudominai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 13 kovo 2007 - 16:41
QUOTE(Minesota @ 2007 03 13, 17:39)
Man tai kainos šiam puslapyje įdomios pasirodė:  1 adata - 80 už vnt., knyga - 200.  Santykis keistas, reiškia knyga kainuoja mažiau negu 3 adatos  blink.gif  .

todel kad knygos rusijoje pigios, jei vietines, o adatos- is uzsienio.. taip ir gaunas..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 16:42)
todel kad knygos rusijoje pigios, jei vietines, o adatos- is uzsienio.. taip ir gaunas..smile.gif

O kaina 200 - tai čia kiek litais?
Jei išties pigu,kaip tu sakai, gal galėtum vyrui kokį sms į Piterį,kad dvi prigriebtų, a? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 13, 17:47)
O kaina 200 - tai čia kiek litais?
Jei išties pigu,kaip tu sakai, gal galėtum vyrui kokį sms į Piterį,kad dvi prigriebtų, a?  ax.gif

0 nubraukt ir gauni litais:)))

as nelabai isivaizduoju kas ten viduj- tik virseli ir maciau- gal nieko gero..
Atsakyti
aha... ir man įdomus santykis... tokia visai nieko knygutė pasirodė biggrin.gif na bent jau jos viršelis lotuliukas.gif oi... biški pavėlavau... o gal galima būtų padaryti elektronį variantą knygos? biggrin.gif nes matau susidomėjusių yra... rolleyes.gif na bet Rusijoje adatos po 8lt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonbonke...: 13 kovo 2007 - 16:53
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 13, 17:30)
a tai labai norėčiau šios, nes viršelis gražus  lotuliukas.gif na bet siųstis, tai man per brangu  doh.gif

Aš turiu šią knygą wub.gif
Ruošiuosi skanuoti, bet vat susirgome, tad greitai nebus verysad.gif
Atsakyti
4u.gif

Nagi vagi sia pavasariska diena dovanele visoms klubo narems- jau minetoji knygute.. ir pirkti nereikes::

http://public.fotki....nadel-valianie/

slaptazodis toks pats kaip ir nuotraukeliu..
klubo nariai- welcome..smile.gif))

nieko labai mandro, bet gal kam bus idomu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 13 kovo 2007 - 17:59
knopkė, o ten yra kas nors naudingo? blush2.gif šiaip tai labai įdomu bent jau akies krašteliu pamatyt būtų
*Diva*, labai labai labai ačiū wub.gif yahoo.gif yahoo.gif first.gif first.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Gal būtų galima ir man žvilgtelėti į tą knygutę? blush2.gif
Atsakyti
Labai domina skanuotos knygos. O kaip klubo nare tapti. As ir nario mokesti sumokeciau uz ta slaptazodi 4u.gif Gal bent kiek atsipirktu jusu sugaistas laikas.
Atsakyti