a tai labai norėčiau šios, nes viršelis gražus na bet siųstis, tai man per brangu
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 18:29)
Man tai kainos šiam puslapyje įdomios pasirodė: 1 adata - 80 už vnt., knyga - 200. Santykis keistas, reiškia knyga kainuoja mažiau negu 3 adatos .
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 16:29)
Kokia faina knygutė. Ne tik ievuschką sudominai
QUOTE(Minesota @ 2007 03 13, 17:39)
Man tai kainos šiam puslapyje įdomios pasirodė: 1 adata - 80 už vnt., knyga - 200. Santykis keistas, reiškia knyga kainuoja mažiau negu 3 adatos .
todel kad knygos rusijoje pigios, jei vietines, o adatos- is uzsienio.. taip ir gaunas..
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 16:42)
todel kad knygos rusijoje pigios, jei vietines, o adatos- is uzsienio.. taip ir gaunas..
O kaina 200 - tai čia kiek litais?
Jei išties pigu,kaip tu sakai, gal galėtum vyrui kokį sms į Piterį,kad dvi prigriebtų, a?
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 13, 17:47)
O kaina 200 - tai čia kiek litais?
Jei išties pigu,kaip tu sakai, gal galėtum vyrui kokį sms į Piterį,kad dvi prigriebtų, a?
0 nubraukt ir gauni litais:)))
as nelabai isivaizduoju kas ten viduj- tik virseli ir maciau- gal nieko gero..
aha... ir man įdomus santykis... tokia visai nieko knygutė pasirodė na bent jau jos viršelis oi... biški pavėlavau... o gal galima būtų padaryti elektronį variantą knygos? nes matau susidomėjusių yra... na bet Rusijoje adatos po 8lt
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 13, 17:30)
Aš turiu šią knygą
Ruošiuosi skanuoti, bet vat susirgome, tad greitai nebus
Nagi vagi sia pavasariska diena dovanele visoms klubo narems- jau minetoji knygute.. ir pirkti nereikes::
http://public.fotki....nadel-valianie/
slaptazodis toks pats kaip ir nuotraukeliu..
klubo nariai- welcome..))
nieko labai mandro, bet gal kam bus idomu:)
knopkė, o ten yra kas nors naudingo? šiaip tai labai įdomu bent jau akies krašteliu pamatyt būtų
*Diva*, labai labai labai ačiū
*Diva*, labai labai labai ačiū
Gal būtų galima ir man žvilgtelėti į tą knygutę?
Labai domina skanuotos knygos. O kaip klubo nare tapti. As ir nario mokesti sumokeciau uz ta slaptazodi Gal bent kiek atsipirktu jusu sugaistas laikas.