dekui
Vilke, koks šalis O čia gal ant medžiagos vėlei ar paprastai? Man spalvos gražios, mano tas nevykęs bandymas iš panašių buvo.
Gavau šiandien šitą knygą. Ačiū Uups
Tikrai naudingų, įdomių dalykų yra
Gavau šiandien šitą knygą. Ačiū Uups
Tikrai naudingų, įdomių dalykų yra
dekui labai tikiuosi, kad draugei patiks, kazkaip biski baisu, nors tik dovanu as ji nesiu, o ne pardavinesiu gi
veliau tai paprastai, ne ant medziagos, tik fonas tai tikrai plonai deliotas, kad salis gautusi kuo lengvesnis, minkstas. nors parodziau mociutei savo, tai ji sako, o kas ci a- kilimelis? sakau neee, salis, tai sako nedaryk tokiu storu daviau paciupinti, kad plonytis jis, tai sake, kad jai cia storas skaitosi ji matyt isivaizduoju, kad is vilnos as sifona nuvelsiu
veliau tai paprastai, ne ant medziagos, tik fonas tai tikrai plonai deliotas, kad salis gautusi kuo lengvesnis, minkstas. nors parodziau mociutei savo, tai ji sako, o kas ci a- kilimelis? sakau neee, salis, tai sako nedaryk tokiu storu daviau paciupinti, kad plonytis jis, tai sake, kad jai cia storas skaitosi ji matyt isivaizduoju, kad is vilnos as sifona nuvelsiu
Vilke, grazus salis:)
Nori pastabele is fotografavimo temos?
Kai fotografuojat daiktus- reiktu pasistengti, kad fonas butu kuo maziau apkrautas- ta prasme- geriau be sofu, kambariniu geliu- nes tai detales atitraukiancios zvilgsni nuo gaminio. na geriausiai ivairus fonai, bet tuscia siena irgi imanoma kiekvienuose namuose rasti. O jei jau parodomos kokios detales- jos turi tarnauti ne kaip atitraukiancios, o sustiprinancios ispudi apie gamini- ar isryskinancios jo spalva, ar faktura, ar kokia ideja.
nekreipkit demesio- siaip burbu..))
O del knygu- mano vyras Piteryje- tai as irgi uzsakiau jam viena knygais Rusijos apie velima- manau Ievushkai butu idomu..)Tikiuosi, vyras ja parves:)
racionalios pastabos visada gerai o as si karta tai tikrai is fotografines puses nepasistengiau, nes nebuvo kam mumi nufotkinti, tai dariau, kad fotikas pats spragsetu ir skubejau, kad vaikas fotiko nuo kedes nepaimtu ai, bet tik siaip norejau imesti kazka, bo senai meciau
o kokiu knygu uzsiprasei? rusu kalba?
*Diva*, dažniau prašom pastabėlių vėlimo ir fotografavimo temomis
Aš užsipavydėjau toms kuriuos turi knygų ar bent jau užsisakė. Vokiškai nesuprantu, bet nors paveikslėlius taip norisi pažiūrėti . Bandžiau iš amazon.com užsisakyti anglų kalba apie kepurių vėlimą, bet išmetė pranešimą, kad į LT nesiunčia .
tikrai siuncia i Lietuva tiek Amazon com, tiek Amazon de
nepavydek, veliau gal atrasiu laiko, pafotkinsiu paveiksliuku tik nepazadu kada
QUOTE(Minesota @ 2007 03 13, 16:01)
Bandžiau iš amazon.com užsisakyti anglų kalba apie kepurių vėlimą, bet išmetė pranešimą, kad į LT nesiunčia .
Siunčia tikrai, gali būti, kad lietuviškų kreditinių kortelių nepripažįsta, man taip buo su Hanza kortele
QUOTE(Vilke @ 2007 03 13, 18:03)
tikrai siuncia i Lietuva tiek Amazon com, tiek Amazon de
Būtų super jei pafotkintum . Aš bandžiau iš amazon.co.uk, berods.
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 15:40)
Vilke, grazus salis:)
Nori pastabele is fotografavimo temos?
Kai fotografuojat daiktus- reiktu pasistengti, kad fonas butu kuo maziau apkrautas- ta prasme- geriau be sofu, kambariniu geliu- nes tai detales atitraukiancios zvilgsni nuo gaminio. na geriausiai ivairus fonai, bet tuscia siena irgi imanoma kiekvienuose namuose rasti. O jei jau parodomos kokios detales- jos turi tarnauti ne kaip atitraukiancios, o sustiprinancios ispudi apie gamini- ar isryskinancios jo spalva, ar faktura, ar kokia ideja.
nekreipkit demesio- siaip burbu..))
O del knygu- mano vyras Piteryje- tai as irgi uzsakiau jam viena knygais Rusijos apie velima- manau Ievushkai butu idomu..)Tikiuosi, vyras ja parves:)
Oi,kaip suintrigavai
Ir vėl jaučiu- bręsta susitikimas Dabar tiek visokių klausimų mintyse knibžda, ale,kad nėr kaip čia apie viską klausinėt, juolab,kad lakstau tai prie keptuvės(Lasagne gaminu 0, tai įbalkoną žiūrėt,ar mažė neperkaito, tai prie SM Reikia, reikia vėl visoms susitikt oi, svyla
QUOTE(Vilke @ 2007 03 13, 16:47)
racionalios pastabos visada gerai o as si karta tai tikrai is fotografines puses nepasistengiau, nes nebuvo kam mumi nufotkinti, tai dariau, kad fotikas pats spragsetu ir skubejau, kad vaikas fotiko nuo kedes nepaimtu ai, bet tik siaip norejau imesti kazka, bo senai meciau
va cia pirmoji:
http://kuklyspb.narod.ru/feldc.htm
kitokiu neradau, o gal ir neieskojau labai..