Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

dekui blush2.gif
Atsakyti
Vilke, koks šalis wub.gif O čia gal ant medžiagos vėlei ar paprastai? Man spalvos gražios, mano tas nevykęs bandymas iš panašių buvo.
Gavau šiandien šitą knygą. Ačiū Uups 4u.gif
Tikrai naudingų, įdomių dalykų yra thumbup.gif
Atsakyti
dekui ax.gif labai tikiuosi, kad draugei patiks, kazkaip biski baisu, nors tik dovanu as ji nesiu, o ne pardavinesiu gi doh.gif

veliau tai paprastai, ne ant medziagos, tik fonas tai tikrai plonai deliotas, kad salis gautusi kuo lengvesnis, minkstas. nors parodziau mociutei savo, tai ji sako, o kas ci a- kilimelis? sakau neee, salis, tai sako nedaryk tokiu storu lotuliukas.gif daviau paciupinti, kad plonytis jis, tai sake, kad jai cia storas skaitosi lotuliukas.gif ji matyt isivaizduoju, kad is vilnos as sifona nuvelsiu biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Vilke, grazus salis:)
Nori pastabele is fotografavimo temos?

Kai fotografuojat daiktus- reiktu pasistengti, kad fonas butu kuo maziau apkrautas- ta prasme- geriau be sofu, kambariniu geliu- nes tai detales atitraukiancios zvilgsni nuo gaminio. na geriausiai ivairus fonai, bet tuscia siena irgi imanoma kiekvienuose namuose rasti. O jei jau parodomos kokios detales- jos turi tarnauti ne kaip atitraukiancios, o sustiprinancios ispudi apie gamini- ar isryskinancios jo spalva, ar faktura, ar kokia ideja.
smile.gif nekreipkit demesio- siaip burbu..smile.gif))

O del knygu- mano vyras Piteryje- tai as irgi uzsakiau jam viena knygais Rusijos apie velima- manau Ievushkai butu idomu..smile.gif)Tikiuosi, vyras ja parves:)
Atsakyti
racionalios pastabos visada gerai drinks_cheers.gif o as si karta tai tikrai is fotografines puses nepasistengiau, nes nebuvo kam mumi nufotkinti, tai dariau, kad fotikas pats spragsetu ir skubejau, kad vaikas fotiko nuo kedes nepaimtu biggrin.gif ai, bet tik siaip norejau imesti kazka, bo senai meciau blush2.gif

o kokiu knygu uzsiprasei? rusu kalba?
Atsakyti
*Diva*, dažniau prašom pastabėlių vėlimo ir fotografavimo temomis biggrin.gif
Atsakyti
Aš užsipavydėjau toms kuriuos turi knygų ar bent jau užsisakė. Vokiškai nesuprantu, bet nors paveikslėlius taip norisi pažiūrėti blush2.gif . Bandžiau iš amazon.com užsisakyti anglų kalba apie kepurių vėlimą, bet išmetė pranešimą, kad į LT nesiunčia verysad.gif .

Atsakyti
tikrai siuncia i Lietuva tiek Amazon com, tiek Amazon de

nepavydek, veliau gal atrasiu laiko, pafotkinsiu paveiksliuku biggrin.gif tik nepazadu kada blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 13 kovo 2007 - 16:05
QUOTE(Minesota @ 2007 03 13, 16:01)
Bandžiau iš amazon.com užsisakyti anglų kalba apie kepurių vėlimą, bet išmetė pranešimą, kad į LT nesiunčia  verysad.gif .

Siunčia tikrai, gali būti, kad lietuviškų kreditinių kortelių nepripažįsta, man taip buo su Hanza kortele
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 13, 18:03)
tikrai siuncia i Lietuva tiek Amazon com, tiek Amazon de

nepavydek, veliau gal atrasiu laiko, pafotkinsiu paveiksliuku  biggrin.gif tik nepazadu kada  blush2.gif

Būtų super jei pafotkintum smile.gif . Aš bandžiau iš amazon.co.uk, berods.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 13, 15:40)
4u.gif
Vilke, grazus salis:)
Nori pastabele is fotografavimo temos?

Kai fotografuojat daiktus- reiktu pasistengti, kad fonas butu kuo maziau apkrautas- ta prasme- geriau be sofu, kambariniu geliu- nes tai detales atitraukiancios zvilgsni nuo gaminio. na geriausiai ivairus fonai, bet tuscia siena irgi imanoma kiekvienuose namuose rasti. O jei jau parodomos kokios detales- jos turi tarnauti ne kaip atitraukiancios, o sustiprinancios ispudi apie gamini- ar isryskinancios jo spalva, ar faktura, ar kokia ideja.
smile.gif nekreipkit demesio- siaip burbu..smile.gif))

O del knygu- mano vyras Piteryje- tai as irgi uzsakiau jam viena knygais Rusijos apie velima- manau Ievushkai butu idomu..smile.gif)Tikiuosi, vyras ja parves:)

Oi,kaip suintrigavai rolleyes.gif
Ir vėl jaučiu- bręsta susitikimas mirksiukas.gif Dabar tiek visokių klausimų mintyse knibžda, ale,kad nėr kaip čia apie viską klausinėt, juolab,kad lakstau tai prie keptuvės(Lasagne gaminu smile.gif 0, tai įbalkoną žiūrėt,ar mažė neperkaito, tai prie SM doh.gif Reikia, reikia vėl visoms susitikt gathering.gif oi, svyla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 13, 16:47)
racionalios pastabos visada gerai  drinks_cheers.gif o as si karta tai tikrai is fotografines puses nepasistengiau, nes nebuvo kam mumi nufotkinti, tai dariau, kad fotikas pats spragsetu ir skubejau, kad vaikas fotiko nuo kedes nepaimtu  biggrin.gif ai, bet tik siaip norejau imesti kazka, bo senai meciau  blush2.gif

o kokiu knygu uzsiprasei? rusu kalba?

va cia pirmoji:

http://kuklyspb.narod.ru/feldc.htm

user posted image

kitokiu neradau, o gal ir neieskojau labai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 13 kovo 2007 - 16:32