Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Jurgita&P @ 2007 03 12, 23:53)
Sveikutes 4u.gif
Papuoliau i mini beda. Savaitgali vesejom pas teta kuri mano dukrai parode kaip velti(tikiuosi teisingai issireiskaiu). Prisidare jos ten gelyciu ir pan. dalykeliu. O beda ta, kad mano mergina nori ir namie tuo uzsiimti. Is kur man jai parupinti zaliavos, t.y. spalvotos vilnos. Aciu uz pagalba. mirksiukas.gif

Pažiūrėk čia
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
o kokia daili gelyte moteryte smile.gif man kazkuo bruozais i tave avataro foto panasi wink.gif ale jau pastebejau, kad daug kas, kas daro zmogiukus, angeliukus su veido bruozais, pagimdo kazkuo panasius i save smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Visų kas rodėsi darbeliai nuostabūs. Ypač Rimos gėlė moterytė netikėtai atrodo, ta veido išraiška labai įdomi thumbup.gif .

Į kursus pas Danutę norėčiau. Ar kas nors pažįsta tą Danutę? Ar ji yra ta siuvėja, kuri supranta kaip iš tikrųjų reikia pamušalą į veltinio rankinę siūti? Ech, neatspari aš kvietimams į kursus. Skaičiuokit mane, jei grupelė rinksis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 03 13, 10:27)
Labas rytas,

Visų kas rodėsi darbeliai nuostabūs. Ypač Rimos gėlė moterytė netikėtai atrodo, ta veido išraiška labai įdomi  thumbup.gif  .

Į kursus pas Danutę norėčiau.  Ar kas nors pažįsta tą Danutę?  Ar ji yra ta siuvėja, kuri supranta kaip iš tikrųjų reikia pamušalą į veltinio rankinę siūti?  Ech, neatspari aš kvietimams į kursus.  Skaičiuokit mane, jei grupelė rinksis.  ax.gif

Danute, jei as gerai pamenu, visai nebloga siuveja- ir biski prie meno- berods ji desto menu akademijoj, ar kazkas tokio. tai manau, kad ne tiek sudetingas tas pamusalas, kad nemoketu siuti..smile.gif
pasiskambinau jai ka tik:) Tai ji sako kad gali pamokyti- jei iki 4 zmoniu- galima pas ja namie, jei daugiau- justuose ji kazkokiamklube turi uzsiemimus- galima ir ten. sake susiderint mazdaug tarpusavyje kada ir pasiskambint su ja suderint. Kaina individualiai- 20lt uz valanda arba 25lt, jeipo 18val, ogrupei sake nezino- priklausomai kiek zmoniu susirinks. Si savaite sake visa uzimta. Tai gal rasomes sarasiuka kas nori ir koks laikas butu patogiausias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 13 kovo 2007 - 10:30
Faina, Diva, kad paskambinai 4u.gif Man geras bet koks laikas, jei tariamės iš anksto, išskyrus trečiadienį, nes rytais didžiosios mokyklėlė, o vakarais bažnyčioj moterų vakaras, tai dieną trečiadienį nebent rolleyes.gif
Atsakyti
Šaunuolė-Diva thumbup.gif Aš jungiuosi į kompaniją. Man gerai kaip ir bet kada vidury dienos, tik iš anksto turiu žinot,kad susitarčiau,kas pažiūrėtų mano mažę. Tik,manau-Minesota tai dirba dienom g.gif Tada lieka vakaras.Man vistiek tinka.
Grupelė dabar tokia:
Diva
Agnužė
Minesota
ievuschka
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 13, 14:15)
Šaunuolė-Diva  thumbup.gif  Aš jungiuosi į kompaniją. Man gerai kaip ir bet kada vidury dienos, tik iš anksto turiu žinot,kad susitarčiau,kas pažiūrėtų mano mažę. Tik,manau-Minesota tai dirba dienom  g.gif Tada lieka vakaras.Man vistiek tinka.
Grupelė dabar tokia:
Diva
Agnužė
Minesota
ievuschka

Man tik vakarai ir savaitgaliai tinka. O dėl savaitės dienos, tai prisiderinsiu prie daugumos. 4u.gif
Atsakyti
Na, velejos saunuoles!!! Visom pusem tobulejat. g.gif Gaila, kad as ne Vilniuj.. verysad.gif
Atsakyti
na, imesiu sali, del kurio koja buvau issisukus lotuliukas.gif koja aciu Dievui jau sveika ax.gif o salis is drauges megstamiausiu spalvu ax.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 13 kovo 2007 - 14:56
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 13, 12:15)
Šaunuolė-Diva  thumbup.gif  Aš jungiuosi į kompaniją. Man gerai kaip ir bet kada vidury dienos, tik iš anksto turiu žinot,kad susitarčiau,kas pažiūrėtų mano mažę. Tik,manau-Minesota tai dirba dienom  g.gif Tada lieka vakaras.Man vistiek tinka.
Grupelė dabar tokia:
Diva
Agnužė
Minesota
ievuschka

Kaip čia dabar elgtis su šiuo sąrašu? doh.gif Na padarysiu taip:
Grupelė dabar tokia:
Diva
Agnužė
Minesota
ievuschka
tapkutė (neaišku, bet labai stengsiuos)
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 13, 08:51)
o kokia daili gelyte moteryte  smile.gif man kazkuo bruozais i tave avataro foto panasi wink.gif ale jau pastebejau, kad daug kas, kas daro zmogiukus, angeliukus su veido bruozais, pagimdo kazkuo panasius i save  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Vilke tavo šalis man irgi labai patiko wub.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 13 kovo 2007 - 15:11