anciukas tikrai labai fajnas... man irgi tokio reikia...
o as nuveliau maziuka vezliuka...
http://public.fotki....iausios007.html
Žąselė tai nebloga. Bet tikriausiai iškankinta paukščiu gripo, oda visa raukšlėta, gyvenimas jos trumpas bus
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 12, 10:47)
Žąselė tai nebloga. Bet tikriausiai iškankinta paukščiu gripo, oda visa raukšlėta, gyvenimas jos trumpas bus
Tai jau tikrai
[quote=sainara,2007 03 09, 11:18]
[quote=RasaS,2007 03 09, 00:06]
As turiu laikikli 9 adatom.Tai labai patogu,dekoruoju vilnonius pledus.Ir pastebejau ,kad nereitu adateliu keitineti tai i plona,tai i storas,nes kiekviena ploteli darau atskirai,tai man patogiausia tureti is viso net tris laikiklius,kad darbas greiciau vyktu.
Vienas senai darytas darbelis
Norėjau pasiteiraut, taip puošiant vilnonius pledus, kaip atrodo kita pledo pusė? Aš kiek bandžiau, tai man nesigauna dėl to kad adatėlė "persmeigia" pledą ir kitoj pusėj nelabai kaip atrodo. Gal patarsit kokią gudrybę?
[/quote]
Mano pledai yra su pukeliu.tai kai veliu aisku persigeria ta spalva,bet atrodo gerai,nes ir visas pledas yra su pukeliu....Tai kitoje puseje gaunu toki pat piesini tik pastelini,ne toki rysku,man visai gerai atrodo.O be to kitos puses neklosii virsu ,kai uzdengi lova,juk niekas neziuri blogosios.
[quote=RasaS,2007 03 09, 00:06]
As turiu laikikli 9 adatom.Tai labai patogu,dekoruoju vilnonius pledus.Ir pastebejau ,kad nereitu adateliu keitineti tai i plona,tai i storas,nes kiekviena ploteli darau atskirai,tai man patogiausia tureti is viso net tris laikiklius,kad darbas greiciau vyktu.
Vienas senai darytas darbelis
Norėjau pasiteiraut, taip puošiant vilnonius pledus, kaip atrodo kita pledo pusė? Aš kiek bandžiau, tai man nesigauna dėl to kad adatėlė "persmeigia" pledą ir kitoj pusėj nelabai kaip atrodo. Gal patarsit kokią gudrybę?
[/quote]
Mano pledai yra su pukeliu.tai kai veliu aisku persigeria ta spalva,bet atrodo gerai,nes ir visas pledas yra su pukeliu....Tai kitoje puseje gaunu toki pat piesini tik pastelini,ne toki rysku,man visai gerai atrodo.O be to kitos puses neklosii virsu ,kai uzdengi lova,juk niekas neziuri blogosios.
Pasigirsiu ir aš. Naujausia "pavasarinė" lėlė:
(valio... Pirmą kartą pavyko įkelti nuotrauką)
LĖLĖS ir kiti smagumai
LĖLĖS ir kiti smagumai
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 12, 00:24)
Labai grazus darbai visu , na kazkaip atrodo nera tas pamusalo isiuvimas ir pasiuvimas toks sudetingas, bet gal man taip atrodo, o kad prisiut tenka rankomis , tai bet kokiu atveju . Reikes sunui nuvelti dekla kompiutriukui, nes jau koki menesi vaiksto ratais ir kada, kada. Bet minties berniukiskam daiktui neturiu visai .
Ir ne bet kokiu atveju Aš tašiukui įsiuvau viską mašina, ir jokių siūlių iš viršaus nesimato, viskas viduj liko.Ot-pasigyriau
QUOTE(balu @ 2007 03 12, 14:43)
Pasigirsiu ir aš. Naujausia "pavasarinė" lėlė:
LĖLĖS ir kiti smagumai
LĖLĖS ir kiti smagumai
Fainuolė tavo lėlė,kaip ir visos, ledų porcija-tokia rimta, kad tik neperšaltų
Smagu,kad nuotraukytes išmokai įkelt, dabar lauksim ir daugiau
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 12, 15:27)
Ievuschka, tai Tavęs reik prašyt, kad pamokytum tą pamušalą įsiūt Ar čia bus Tavo paslaptis, visos čia, žiūriu, po kokią paslaptėlę turi
KOkia, čia paslaptis, aš pati dar eičiau pas profesionalą pasimokyt.Žinau daugiau teoriškai, nes anyta atnešė seną Burdą,kur buvo tiesiog žingsneliais surašytas visas procesas. Tai taip ir dariau. Bet pvz. į tą paskutinį Divos tašiuką reiktų tikrai rankomis įsiūti,nes ten neįsilenkia į vidų tašiuko viršutinis kraštas.Teoriškai kaip ir viskas aišku,tik kartais taip "nezgrabnai" išeina.Anuokart sėdėjau prie pamušalo geras 2 val., nes tai buvo užsakymas, reikėjo gerai padaryt.Pavyko,mano manymu,neblogai, bet profė-siuvėja turbūt rastų prie ko prisikabint. Reikia praktikos,t.y. siūti,siūti.siūti ir koks 20-asis ar 45-asis tašiukas gal jau ir be priekaištų būtų.Na,čia priklauso nuo sugebėjimo greit įsisavinti naujoves ir pirščiukų miklumo Kitam-gal ir 5-asis idealus jau būtų
P.S. žurnalas rusiškai, galiu nufotkint ir įkelt jei kam reiktų arba kai susitiksim-žodžiu išsiaiškinsim, bus paprasčiau.
Arba-tariamės ir perkam kokią pamoką pas tą siuvėją Danutę.Nusiveliam po rankinę skirtingų formų visos,kad skirtingi pamušalų įsiuvimo tipai būtų, ir pirmyn.Na, bet reiktų padiskutuot ta tema akis į akį(kiek žmonių norėtų, koks laikas visoms tiktų ir pan.)
Gal susitikus būtų aiškiau
O kada galvojat apie mytą? Gal kokiai valandėlei galima prieš Mados infekciją kur susibėgti? Aš į patį renginį vargu ar eisiu, nes manęs mažoji dar tiek ilgai neišleis, bet į susitikimą atvažiuočiau Gal ir knygos jau bus atkeliavę, turėjo lyg kovo 9-10d. būti, bet dar nebuvo, tai manau, kad šią savaitę gal jau atsiųs Galėsiu paimti pavartyt.
O kada galvojat apie mytą? Gal kokiai valandėlei galima prieš Mados infekciją kur susibėgti? Aš į patį renginį vargu ar eisiu, nes manęs mažoji dar tiek ilgai neišleis, bet į susitikimą atvažiuočiau Gal ir knygos jau bus atkeliavę, turėjo lyg kovo 9-10d. būti, bet dar nebuvo, tai manau, kad šią savaitę gal jau atsiųs Galėsiu paimti pavartyt.
Fainai fainai, o kas i Mados infekcija eina? Doseth kaip supratau! Kas dar?
as irgi noriu pas Danute. o i infekcija tai irgi mazule neleis turbut. bet siaip paplepet kur- mielai:)