Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

aš kai prisimenu pastarąjį susitikimą su siuvėja, tai sumokėjom pinigus tam, kad ji atsikabintų, o apie kokybę ir norus, tai net nešneku... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 11, 22:06)
aciu aciu. o ten ne blizguciai- ten biseris:)

aišku labai ačiū už atsakymą, man visada labai gražu tavo vilnos pagražinimai:) blush2.gif
Atsakyti
Puiki rankine, nuostabi kepure thumbup.gif wub.gif
Puošiat savo darbus karoliukais, puikiais žiedais , o čia štai - mergelikė ukiškai taip "nusilipdė" rankinuką blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
super smile.gif labai gražu ir originalu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 11 kovo 2007 - 22:40
biggrin.gif gera zasyte
Atsakyti
Žaviuosi žmonių fantazija 4u.gif
Man va niekada į galvą neateitų velti štai tokį daiktą blink.gif
user posted image
Atsakyti
na jau tikrai. blink.gif blink.gif .nu bet kiekvienam savo, gal tai kažkam labai originalu ir praktiška blush2.gif
Atsakyti
Čia net nežinau kaip pavadinti.. blink.gif gal lelių teatras? blush2.gif
user posted image
Papildyta:
Ir ką jau čia smulkintis - nusivelkime kepures iškart su galva... galesim keist kada panorejusios .... blink.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 11, 22:07)
Ei moki pinigus, tai reiškia turi būti įsiūta taip kaip nori tu.

Siuvėją rasti sunku, o ką jau bekalbėti apie norus ir kokybę...Ech...

Rubberneck - na ir prijuokinai su tom nuotraukom lotuliukas.gif Bet jau žąsytė-tai thumbup.gif labai linksmas tašiukas, labai biggrin.gif

Atsakyti
Labai grazus darbai visu , na kazkaip atrodo nera tas pamusalo isiuvimas ir pasiuvimas toks sudetingas, bet gal man taip atrodo, o kad prisiut tenka rankomis , tai bet kokiu atveju mirksiukas.gif . Reikes sunui nuvelti dekla kompiutriukui, nes jau koki menesi vaiksto ratais ir kada, kada. Bet minties berniukiskam daiktui neturiu visai g.gif .
Atsakyti
Na, dar svaitele vaikis pazys, ir mamkai gims idju pilnas kalnas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokia žąselė thumbup.gif
Atsakyti