aš kai prisimenu pastarąjį susitikimą su siuvėja, tai sumokėjom pinigus tam, kad ji atsikabintų, o apie kokybę ir norus, tai net nešneku...
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 11, 22:06)
aciu aciu. o ten ne blizguciai- ten biseris:)
aišku labai ačiū už atsakymą, man visada labai gražu tavo vilnos pagražinimai:)
Puiki rankine, nuostabi kepure
Puošiat savo darbus karoliukais, puikiais žiedais , o čia štai - mergelikė ukiškai taip "nusilipdė" rankinuką
Puošiat savo darbus karoliukais, puikiais žiedais , o čia štai - mergelikė ukiškai taip "nusilipdė" rankinuką
super labai gražu ir originalu
gera zasyte
Žaviuosi žmonių fantazija
Man va niekada į galvą neateitų velti štai tokį daiktą
Man va niekada į galvą neateitų velti štai tokį daiktą
na jau tikrai. .nu bet kiekvienam savo, gal tai kažkam labai originalu ir praktiška
Čia net nežinau kaip pavadinti.. gal lelių teatras?
Papildyta:
Ir ką jau čia smulkintis - nusivelkime kepures iškart su galva... galesim keist kada panorejusios ....
Papildyta:
Ir ką jau čia smulkintis - nusivelkime kepures iškart su galva... galesim keist kada panorejusios ....
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 11, 22:07)
Ei moki pinigus, tai reiškia turi būti įsiūta taip kaip nori tu.
Siuvėją rasti sunku, o ką jau bekalbėti apie norus ir kokybę...Ech...
Rubberneck - na ir prijuokinai su tom nuotraukom Bet jau žąsytė-tai labai linksmas tašiukas, labai
Labai grazus darbai visu , na kazkaip atrodo nera tas pamusalo isiuvimas ir pasiuvimas toks sudetingas, bet gal man taip atrodo, o kad prisiut tenka rankomis , tai bet kokiu atveju . Reikes sunui nuvelti dekla kompiutriukui, nes jau koki menesi vaiksto ratais ir kada, kada. Bet minties berniukiskam daiktui neturiu visai .
Na, dar svaitele vaikis pazys, ir mamkai gims idju pilnas kalnas