Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

...turiu, Agnuže, padovanoti nereikalinga pedala, tik, kad tu toli nuo manes gyveni g.gif ...nes man pernai lygiai tokia pati nelaime buvo nutikus, kaip ir tau, uzuolaidas besiunant...vos infarkto negavau ir namu nesudeginau...paskui ta pedala gavau pirkti, tik jis nuo pramonines siuvimo masinos, tai siuti reikia labai greitai, kitaip jis nelabai moka biggrin.gif ...todel veliau vistiek susiradau buitines masinos pedaliuka ir siuvu sau ramiai...ir niekada daugiau nebepalieku ijungtos masinos vienos mirksiukas.gif
...jusu darbeliai nuostabus...skaitau viska nuo pirmos temos ir semiuosi patirties, kaip tik dabar pradejau desimta...tikra atgaiva sielai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aleliuja @ 2007 03 11, 12:54)
...jusu darbeliai nuostabus...skaitau viska nuo pirmos temos ir semiuosi patirties, kaip tik dabar pradejau desimta...tikra atgaiva sielai  wub.gif

Prizas už kantrybę ir užsispyrimą first.gif
Atsakyti
aleliuja, aš gal irgi bandysiu ieškoti pedalo buitinei mašinai, nes man ir iš lėto dar sunkiai siuvasi, o greitai tai visai būtų sunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 11, 12:18)
4u.gif
Labas rytas:)
del apveliamu kedziu ir sofu- n et nezinau- dar pagalvokit gerai- as kazkada vyrui darbe kede apveliau- tai labai grazu buvo, bet kai ji istisai trinama buvo, tai neilgai veltinis laike.. ir burbuliavosi ir siaip po pusmecio skylem nuejo.. tai namuose galvojau irgi apvelt kedes, bet su vyru nusprendem, kad gobelenas patvariau...

del saliku as irgi manau, kad davelt reikia, tik gerokai ploniau deliot....

Sofą , manau, galima apvelti tokią, kuri yra kasdien nenaudojama( jei tokia išvis namie yra), o plonas šalikas gal tik ant šilko ar kt medžiagos išeitų ( jei norisi be skylių biggrin.gif )
Atsakyti
Pratęsiu vilnos "sandėliavimo" temą :
pasiskaitinėjau, kaip jūs čia džiaugėtės tomis Jysk'o dėžėmis , tai parsigabenau ir aš tų 70 litrų talpos ant ratukų . Tai į 4 šiaip taip pavyko "sukamšyti" spalvotąją (tiesa ne visą - dar keli "kamuoliai" pasiliko maiše ... , bet tai čia juokas , palyginus kas dėjosi prieš tai...) Baltoji liko maišuose, bet ji ten ir taip patogiai supakuota, tai kad ir taip gerai.
Bet užtai dabar namuose net kvėpuoti lengviau pasidarė ... Nes tie maišai užkaišioti pakampėm tai doh.gif ... ir norint spalveles visas "apžvelgt" ir išsirinkt, tekdavo visus visų maišų turinius "paleist" , tada tai jau nei praeit, nei pravažiuot...
Vaaa... Tokia mano istorija apie Jysk'o dėžes mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
*MAGIC* - tai tiek vilnos turi? doh.gif Ir ką veli mieliausiai? Čia dar visi apakę nuo tavo angelų wub.gif Bet gal ir šlapiai ką gražaus veli, tik nerodai? mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu, ievuschka, uz priza aciuks.gif ...o tai ka daryti, kad viska sunaudojau, ka turejau, o nauju dalykeliu is rankdarbiai.com uzsisakiau tik ketvirtadieni doh.gif ...belieka teoriskai tobuleti ir jusu grozybes ziureti...jau perejau i 11 tema lotuliukas.gif ...esu slapta jusu gerbeja photo.gif
Atsakyti
aha... prisipažink *MAGIC* biggrin.gif mane taip pat žavi tavo angeliukai wub.gif
Atsakyti
Nu ką , paskaičiuokim broliai kurmiai biggrin.gif ... Kažkurią dieną bandžiau "primesti" panašiai kiek gi aš tos vilnos esu įsigijusi g.gif , tai net pačiai "baisu" pasidarė user posted image apie 50 kg , aišku ne vienu kartu , ne iš vienos "vietos" , bet vistiek... ligonis... turbūt...
O veliu tai visokius "niekus" , smulkmenėlės, pakolkas "neišbrendu" iš užsakymų , vis darbelių eilė mėnesiui į priekį (kaip prasidėjo pernai rudenį , tai maratonas ir eina...) Mat aš tokia labai jau lėta darbuose , vėlime taip pat, vis krapštausi krapštausi... Nu niekaip nemoku greitai, sparčiai.... Visada tokia krapštukė vėluojanti ... Tai vis planuoju, kai jau atiduosiu pažadėtus darbelius, tada va jau imsiuos ir šalikus ir kepures ir rankines ir ... Bet bent jau šiai dienai, tai niekaip...
Esu pradžioje savo vėlimo bandyti velti a'la šalius - tai man tokie daugiau "pledai" gavosi savo storumu ir tvirtumu biggrin.gif , bet vistiek patiko jie man , ypač toks vienas su žuvytėm - sumanymas buvo kaip ir paveikslo, bet kai suvėliau, formatas gavosi , kaip kokio šalio... Ai toks kažkoks neaiškios paskirties vėlinys, bet gražus (bent jau man) buvo... Šiaip fotkinu tuos savo darbelius , ne visus spėju, kai kurie "iškeliauja" dar "šilti" , tai net ir nuotraukos nelieka... Tai esančias nuotraukėles galima pamatyti mano svetainėje, turbūt ne paslaptis ... Vaa... Na ir papasakojau apie savo veltiniavimus lyg ir viską - nieko rimto, tiesiog labai smagus užsiėmimas , o kai man smagu, tai turbūt ir darbeliuose dalelė to smagumo lieka mirksiukas.gif ...
Atsakyti
4u.gif

user posted image

va tokia tasike.. jezau kiek kankinausi su pamusalu....siuvo siuveja, uztrauktukas nepatiko, persiuvinejau ir isiuvinejau i tase pati.. dar iki siol krastai nesutvarkyti.. jei kas organizuos kursus pamusalu siuvimo i rankines- uzsirasau pirmu numeriu.. O gal tokioms kreivoms rankoms ir kursai nepades.. doh.gif g.gif
Atsakyti
Diva, visada tavo darbeliai ir jų pateikimas maloniai nustebina. Bet gi čia dabar kas g.gif ??? Nematyti nieko lens.gif Kokį broką slepi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 11 kovo 2007 - 15:42
QUOTE(rim@ @ 2007 03 11, 16:41)
Diva, visada tavo darbeliai ir jų pateikimas maloniai nustebina. Bet gi čia dabar kas g.gif ??? Nematyti nieko lens.gif Kokį broką slepi biggrin.gif

ta prasme- nematyti? tamsi fotke?
as is laptopo siunciu- ten spalvu pateikimas gali but kitoks- kartais vyras patikrina ant normalaus kompo.. jei visai tamsi- bandysiu sviesint.
Atsakyti