Nu ką , paskaičiuokim broliai kurmiai

... Kažkurią dieną bandžiau "primesti" panašiai kiek gi aš tos vilnos esu įsigijusi

, tai net pačiai "baisu" pasidarė

apie 50 kg , aišku ne vienu kartu , ne iš vienos "vietos" , bet vistiek... ligonis... turbūt...
O veliu tai visokius "niekus" , smulkmenėlės, pakolkas "neišbrendu" iš užsakymų , vis darbelių eilė mėnesiui į priekį (kaip prasidėjo pernai rudenį , tai maratonas ir eina...) Mat aš tokia labai jau lėta darbuose , vėlime taip pat, vis krapštausi krapštausi... Nu niekaip nemoku greitai, sparčiai.... Visada tokia krapštukė vėluojanti ... Tai vis planuoju, kai jau atiduosiu pažadėtus darbelius, tada va jau imsiuos ir šalikus ir kepures ir rankines ir ... Bet bent jau šiai dienai, tai niekaip...
Esu pradžioje savo vėlimo bandyti velti a'la šalius - tai man tokie daugiau "pledai" gavosi savo storumu ir tvirtumu

, bet vistiek patiko jie man , ypač toks vienas su žuvytėm - sumanymas buvo kaip ir paveikslo, bet kai suvėliau, formatas gavosi , kaip kokio šalio... Ai toks kažkoks neaiškios paskirties vėlinys, bet gražus (bent jau man) buvo... Šiaip fotkinu tuos savo darbelius , ne visus spėju, kai kurie "iškeliauja" dar "šilti" , tai net ir nuotraukos nelieka... Tai esančias nuotraukėles galima pamatyti mano svetainėje, turbūt ne paslaptis ... Vaa... Na ir papasakojau apie savo veltiniavimus lyg ir viską - nieko rimto, tiesiog labai smagus užsiėmimas , o kai man smagu, tai turbūt ir darbeliuose dalelė to smagumo lieka

...