Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

buvau šiandien Gariūnuose ir prie siūlų mačiau prekiaujant vilna bent jau trijose vietose tai tikrai. supakuota 50 g -5 lt., 20 g -2,50 lt. spalvų daug, bet kokia ji ten -nežinau, nes aš nepažįstu blush2.gif , o pardavėjas nežinojo smile.gif .
Atsakyti
nu kas pirstus zalojasi, kas kojas doh.gif kadangi as veliu ant grindu, tai klaupiausi sablona tvarkytis ir kazkaip ne taip atsitupiau, kad kelia issinarinau, is skausmo ant zemes biski pragulejau, o dabar neatsistato kazkaip, sunkiai paeinu, o atsiklaupt vilna deliot nebgaliu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 10 kovo 2007 - 16:13
QUOTE(Vilke @ 2007 03 10, 17:11)
nu kas pirstus zalojasi, kas kojas  doh.gif kadangi as veliu ant grindu, tai klaupiausi sablona tvarkytis ir kazkaip ne taip atsitupiau, kad kelia issinarinau, is skausmo ant zemes biski pragulejau, o dabar neatsistato kazkaip, sunkiai paeinu, o atsiklaupt vilna deliot nebgaliu  verysad.gif

Ar tik nebūsi meniską pažeidusi? doh.gif
Atsakyti
tai kad jau guliu lovoj, idesiu graziu paveikslu paziuret is veltinio biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mary-Clare Buckle
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2007 03 10, 18:53)
Ar tik nebūsi meniską pažeidusi? doh.gif

nezinau. bandau gulet, jei bus blogai, teks pas daktarus. vis dar nesuprantu, kaip as taip zioplai klaupiaus doh.gif
Atsakyti
Vilke, na ir gamybinė trauma doh.gif Reik tikėtis, kad nieko rimto 4u.gif
Aš šiandien susitvarkiau savo turtą dėžių prisipirkus, vietos namie padaugėjo. Ir atsiprašiau siuvimo mašinos, išsitraukiau ir bandysiu siūti pamušalą, nes rankom vis tik ilgai užtrunka, o mašina dulka. nenaudojama blush2.gif
Dar norėjau paklausti dėl šalikėlių, kai veliat. Ar suveliat kietai, kaip kitus veltinukus, ar leistina palikti truputį nesuveltą iki galo dėl minkštumo rolleyes.gif Nuvėliau draugei dabar šalikėlį, bet atrodo jis man truputį per kietas, gali būti nesmagu nešiot, galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
kaip tik siandien skaiciau apie elegantiskus plonus veltus salikus smile.gif kad ju nereikia kietai suvelti, jie turi likti minksti, o veliant geriau nenaudoti metymo technikos, kad nesukietetu per daug smile.gif zodziu, saliai nera taip smarkiai nesiojami ir nunesiojami kaip pvz tapkes, rankines, todel jiem ir nereikia stipraus suvelimo, jie vertinami uz minkstuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 10, 19:10)
kaip tik siandien skaiciau apie elegantiskus plonus veltus salikus smile.gif kad ju nereikia kietai suvelti, jie turi likti minksti, o veliant geriau nenaudoti metymo technikos, kad nesukietetu per daug smile.gif zodziu, saliai nera taip smarkiai nesiojami ir nunesiojami kaip pvz tapkes, rankines, todel jiem ir nereikia stipraus suvelimo, jie vertinami uz minkstuma  smile.gif

Ačiū, Vilke 4u.gif Taip ir pamaniau, kad suvėliau per stipriai, bet dabar jau nepataisysi verysad.gif Dar kėsinausi vieną tokį, mano akim nesuveltą, imt ir suvelt, tai gerai, kad pačiupinėjus palikau ramybėj, o tai ir šis stovėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
nezinau, kiek ten suvelei, bet pati pagal save spresk - paziurek, ar tau malonu nesiot ax.gif gal gales but zieminis siltas salikas? o jei ir taip per standus, tai gali padaryti is jo juosta ant liemens wink.gif laba graziai atrodo - marskineliai ir dirzas platus ant liemens kaip ispanu vyru is silko tos juostos buna, as savo vaiko viena sali esu pervelus, tai taip eksperimentavau paskui, ant liemens. o jei ne, tai galima dar ka nors is to sugalvoti. pvz persiut i kepure arba tasiuka - silkini pamusaa tik idedi ir viskas ax.gif
Atsakyti
Ačiū už mintis 4u.gif Žiūrėsiu, gal dar galima ką padaryti g.gif
Atsakyti
Ligoniukei - dėti šaltą kompresą. Jei pastebėsi, kad sutino kelias, ar negali ant kojos atsistoti - į traumatologinį priėmimą nuotraukytę daryti doctor.gif
Dar kartelį pasikartosiu ax.gif Mano rankos labai sausos ir visus kremukus kaip kempinė sugeria ir vis tiek lieka kaip popierius. Gelbėja tik kosmetinis glicerinas thumbup.gif
Atsakyti
aciu, ziuresim, kaip cia bus su ta koja, tikiuosi praeis ax.gif

o cia dar grozybiu ir ideju wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti