Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Aurelia @ 2007 03 09, 21:31)
mados infekcijai veliu dar vis...... bet jau judina mane... tai ryt reiks pabaigti  rolleyes.gif
beje, ar eis kas i mados infekcija? bilietai nuo 25 iki 100 lt smile.gif
As i abi dienas planuoju, 24 diena tai tikrai  blush2.gif
P.S. Agnuze lauksiu labai smile.gif

Nežinai ar sėdimu vietų dar yra?
Atsakyti
Žiūriu Tiketoj, kad dar yra visokių bilietų, jei gerai suprantu rolleyes.gif O kiek paprastai trunka tokie renginiai? Trys dalys 24d. Mano mažoji dar tik pienu maitinasi, buteliukų neima, tai labai ilgam negaliu palikti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 09, 20:39)
Manoji velta šlapiai su šablonu 4u.gif

Katinyti, rankinė puiki thumbup.gif
Ievuschka, smagu, kad patiko, bet vargu, ar daug nusivelsiu kepuriukų šioms Velykoms, nes mano mergos rankinių laukia doh.gif

O is ko tie sablonai daromi?
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 09, 19:26)
Turi pamusaliuka ir kelias kiseneles  4u.gif . Siuvu pati, nes moku siuti ir jau apie 10 metu siuvu. Tik dabar apleidau si pomegi, bet esu nemazai siuvus vestuviniu sukneliu, vaikisku drabuzeliu, na daug visko.

Taip ir galvojau,kad tu-ne tik šiaip auksarankė, bet - AUKSARANKĖ thumbup.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 09, 21:15)

O iš ko tik nori-polietileno, klijuotės, burbulinės plėvelės(į kurią kokius dūžtančius daiktus pakuoja)arba statybinės dangos,kuri po laminatu klojama.Vienu žodžiu-iš bet ko,kas yra lankstus ir sušlapęs neplyšta kaip popierius.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 09, 22:15)

Jie daromi iš storesnės plėvelės arba yra tokia plėvelinė medžiaga, kuri klojama po grindų laminatu. Dar ji kažkaip kitaip vadinama, bet aš nepamenu kaip.
Papildyta:
Telepatija, ievuschka , atsakinėjame vienu metu į tuos pačius klausimus. Ir atsakinėjame ne bet kam, o gal savo kaimynei - ji taip pat iš Antakalnio.
Atsakyti
Betgi ir moteru musuose yra thumbup.gif , net negaliu atsistebet. Zhuvycia, sveikinu uz ryzta ir drasa gausinant Lietuvos pilieciu gretas. Trys vaikai ir balandi ketvirtas, negaliu nesistebet. Turbut reiktu koki medali nuvelt 4u.gif . Cia ne i tema as siek tiek.
Ievushka aciu 4u.gif uz ta AUKSARANKĖ .Gal tiesiog darau kas man patinka ir kuo duomiuosi.
Atsakyti
labi prasau................. blush2.gif

Papildyta:
pasakykite druskos teslos recepta.............visur ieskojau niekas nezino............. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 03 09, 23:00)
Jie daromi iš storesnės plėvelės arba yra tokia plėvelinė medžiaga, kuri klojama po grindų laminatu. Dar ji kažkaip kitaip vadinama, bet aš nepamenu kaip.
Papildyta:
Telepatija, ievuschka , atsakinėjame vienu metu į tuos pačius klausimus. Ir atsakinėjame ne bet kam, o gal savo kaimynei - ji taip pat iš Antakalnio.

Kaimyne kaimyne, o dar ir vilna apsivelusi visa smile.gif
Aciu uz paaiskinimus apie sablonus, bet man kol kas labiau prie sirdies skulpturos (kaip Ievushkos avinelis), rytoj jau idesiu savo pirmojo darbelio nuotrauka jusu draugiskam teismui.
O kiek vaiku turiu, tai nesvarbu - kuo daugiau turi, tuo labiau norisi kazka daryti kitka, ne tik juos auginti, tada ir laiko atsiranda, kai labai nori biggrin.gif (beje, ketvirtasis atsirasti turetu rytoj... kazin, ar dar spesiu nuvelti kita savo daikteli g.gif , reikses vilnos maisa pasiimti i ligonine biggrin.gif) ne i tema
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 09, 17:15)
Kepurėlė kiaušiniui - kad nesušaltų lotuliukas.gif

user posted image

Šiaip tai bandžiausi vilną iš šito skelbimo, šiandien nusipirkau po truputį pabandymui. Čia iš tos 21 mikrono velta, veliasi labai smagiai, tik lygiai išdėlioti sunkiau nei sluoksną, o 31 mikrono dar neišbandžiau.

o kaip idomu- Agnuze- o balta tikrai baltesne nei kitur pas juos? as vis dar ieskau super baltos vilnos- kad butu be gelsvo atspalvio...smile.gif)) vienam uzsakymui reik, o balint kol ka sneprisiruosiu pabandyt..smile.gif
Atsakyti
*Diva*, nėra ta vilna visai balta. Šiaip perku iš Vilnos fabriko po 6 Lt už 100g, tai šitoji vos vos baltesnė, beveik nesiskiria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 10, 00:06)
Kaimyne kaimyne, o dar ir vilna apsivelusi visa smile.gif
Aciu uz paaiskinimus apie sablonus, bet man kol kas labiau prie sirdies skulpturos (kaip Ievushkos avinelis), rytoj jau idesiu savo pirmojo darbelio nuotrauka jusu draugiskam teismui.
O kiek vaiku turiu, tai nesvarbu - kuo daugiau turi, tuo labiau norisi kazka daryti kitka, ne tik juos auginti, tada ir laiko atsiranda, kai labai nori biggrin.gif (beje, ketvirtasis atsirasti turetu rytoj... kazin, ar dar spesiu nuvelti kita savo daikteli  g.gif , reikses vilnos maisa pasiimti i ligonine biggrin.gif) ne i tema

4u.gif Sveikatos ir stibrybės abiem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 03 09, 22:00)
Papildyta:

Čia tai bent thumbup.gif
Zhuvycia-gal tu irgi kur nors aplink vaikų polikliniką įsikūrus?

QUOTE(viltukas @ 2007 03 09, 22:58)
labi prasau................. blush2.gif

Papildyta:
pasakykite druskos teslos recepta.............visur ieskojau niekas nezino............. unsure.gif

Taigi tikrai buvo kažkur net atskira tema apie tą druskos tešlą, pati kažkada ieškojau ir radau.Pasinaudok paieška (puslapio apačioj mirksiukas.gif )
Va, radau(matau,kad tu naujokė,tai padėsiu):
APIE DRUSKOS TEŠLĄ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 10 kovo 2007 - 09:23