Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Agnužė @ 2007 03 09, 16:15)
Kepurėlė kiaušiniui - kad nesušaltų lotuliukas.gif

user posted image

Šiaip tai bandžiausi vilną iš šito skelbimo, šiandien nusipirkau po truputį pabandymui. Čia iš tos 21 mikrono velta, veliasi labai smagiai, tik lygiai išdėlioti sunkiau nei sluoksną, o 31 mikrono dar neišbandžiau.

Labai faina kepuraite wub.gif As irgi kepuriu prisigaminau tik dingo laidas kaip i vandeni doh.gif niekur nerandam, pilnas fotikas nuotrauku, o perkelt ner kaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 09, 18:36)
Labai faina kepuraite  wub.gif As irgi kepuriu prisigaminau tik dingo laidas kaip i vandeni  doh.gif  niekur nerandam, pilnas fotikas nuotrauku, o perkelt ner kaip  verysad.gif

Ačiū 4u.gif Gaila, kad negali saviškių parodyt, jaučiu, kad gražumas bus wub.gif , jei jau net pūslės ant rankų lotuliukas.gif Ar dar ką gražaus darei? Reiks nekukliai kada į svečius įsiprašyti blush2.gif , kitą savaitę mašiną atgausiu thumbup.gif
Atsakyti
Pasiziurejau balu albuma, labai patiko lelytes, tikrai saunios. Ir vat noriu paklausti, o rankytes ir kojytes, tai ten, aisku, is vieluciu darytos, bet kuo jas apvyniojai, kad butu tokia pati spalva kaip drabuzeliu, ypac kalbu apie kelnes. Ar irgi vilna? Jei taip, tai kaip, su adatomis, tiesiog aplink vielute, ar kaip nors slapiai apvyniojai ir po to gniauzei? Paaiskinkite man, neismanelei g.gif
Man ypac patiko mergyte ruzavais dzinsiukais (net klyniukas padarytas biggrin.gif ), jos salikelis ir kepuryte. Faina
Atsakyti
Paskutinis kurinys
user posted image
Vakar kursiukuose velem kepureles kiausiniams, tai kokiu tik nepridare moterys, ir zuvyciu ir gaidziuku net dryzuotu kiskiu. Tradiciskai dariau katina tik raudona melynai dryzuota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 09 kovo 2007 - 18:38
o karvės turbūt niekas nevėlė verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Karve kaip visad tavo topas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Veltiniuke-šaunu,kad pabandei velti adatėlėm smile.gif Tik,man atrodo,kad per minkštas tavo angeliukas, daugiau pabadyk, pamatysi-iškart atrodys labiau išbaigtas,dailesnis, tik,žinoma-bus mažesnis mirksiukas.gif

Agnuže - fainulka kepurėlė smile.gif Įsivaizduoju,kaip gražiai turėtų atrodyti daug tokių vienoj vietoj per Velykas rolleyes.gif

Katinyti - labai jau labai tavo tašiukas, patylom pašnibždom jau kitoj vietoj jį apžiūrėjau ax.gif
O jis turi pamušaliuką? Ir jei taip-tai ar pati įsiuvi?
Atsakyti
O vat tos kepureles kiausiniams, tai jos cia kaip - sausai adatom veltos, ant kazkios formos, a kaip? As tik viena dar darbeli sugebejau nuvelti, ir jau isivaizduoju, kad viska moku, bet gal ir ne viska lotuliukas.gif
Paaiskinkite prasau blush2.gif
Atsakyti
Turi pamusaliuka ir kelias kiseneles 4u.gif . Siuvu pati, nes moku siuti ir jau apie 10 metu siuvu. Tik dabar apleidau si pomegi, bet esu nemazai siuvus vestuviniu sukneliu, vaikisku drabuzeliu, na daug visko.
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 09, 20:25)
O vat tos kepureles kiausiniams, tai jos cia kaip - sausai adatom veltos, ant kazkios formos, a kaip? As tik viena dar darbeli sugebejau nuvelti, ir jau isivaizduoju, kad viska moku, bet gal ir ne viska  lotuliukas.gif
Paaiskinkite prasau  blush2.gif

Manoji velta šlapiai su šablonu 4u.gif

Katinyti, rankinė puiki thumbup.gif
Ievuschka, smagu, kad patiko, bet vargu, ar daug nusivelsiu kepuriukų šioms Velykoms, nes mano mergos rankinių laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2007 03 09, 19:27)
Pasiziurejau balu albuma, labai patiko lelytes, tikrai saunios. Ir vat noriu paklausti, o rankytes ir kojytes, tai ten, aisku, is vieluciu darytos, bet kuo jas apvyniojai, kad butu tokia pati spalva kaip drabuzeliu, ypac kalbu apie kelnes. Ar irgi vilna? Jei taip, tai kaip, su adatomis, tiesiog aplink vielute, ar kaip nors slapiai apvyniojai ir po to gniauzei? Paaiskinkite man, neismanelei  g.gif
Man ypac patiko mergyte ruzavais dzinsiukais (net klyniukas padarytas biggrin.gif ), jos salikelis ir kepuryte. Faina

Apvynioju siūlu. Juk nesunku pritaikyti spalvą tokią pačią. O kur kelnės, tai ten vilna... Viela tiesiog apvelta su adatom...

LĖLĖS ir kiti smagumai
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 09, 17:49)
Ačiū 4u.gif Gaila, kad negali saviškių parodyt, jaučiu, kad gražumas bus wub.gif , jei jau net pūslės ant rankų lotuliukas.gif  Ar dar ką gražaus darei? Reiks nekukliai kada į svečius įsiprašyti blush2.gif , kitą savaitę mašiną atgausiu thumbup.gif

mados infekcijai veliu dar vis...... bet jau judina mane... tai ryt reiks pabaigti rolleyes.gif
beje, ar eis kas i mados infekcija? bilietai nuo 25 iki 100 lt smile.gif
As i abi dienas planuoju, 24 diena tai tikrai blush2.gif
P.S. Agnuze lauksiu labai smile.gif
Atsakyti