Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Aurelia @ 2007 03 09, 13:40)
Na to dar nebuvo..... Pusles pritryniau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
masazas is visu jegu  doh.gif
O del pilkos vilnos.... tai siuabakas, gerai, kad mano duso plyteles rusvos, bet tarpeliai nusidaze.... pasidare pilki, nors buvo smeliniai.... vyras dar nieko nesake, bet neissiplauna  g.gif Tas tiesa ir pirstines ir viskas su kuo dirbu viskas pilka... murzina... nebesinori nei pilkos spalvos....

blink.gif oho. tai kaip cia taip nevienodai ta vilna.. as tik is senai turiu ju pilkos (bet gal ne ta pati..), tai nedazo, tamsi melyna dazydavo, bet iskart nusiplaudavo, turejau bedos tik su rankdarbiu turkio vilna, taip ranksluosti nudaze, kad ir po keliu plovimu virinimu neatsiplauna schmoll.gif tai jauciu glaistiniai tarpeliai irgi neatsiplaus.. g.gif

as tai nesugalvoju, kaip ten pirstus pritrinat? muilo gal per mazai? o siaip tai teko skaityt, kad ne jega lemiantis faktorius, o trintis, vanduo ir muilas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 09, 12:34)
blink.gif oho. tai kaip cia taip nevienodai ta vilna.. as tik is senai turiu ju pilkos (bet gal ne ta pati..), tai nedazo, tamsi melyna dazydavo, bet iskart nusiplaudavo, turejau bedos tik su rankdarbiu turkio vilna, taip ranksluosti nudaze, kad ir po keliu plovimu virinimu neatsiplauna  schmoll.gif tai jauciu glaistiniai tarpeliai irgi neatsiplaus.. g.gif

as tai nesugalvoju, kaip ten pirstus pritrinat? muilo gal per mazai? o siaip tai teko skaityt, kad ne jega lemiantis faktorius, o trintis, vanduo ir muilas  ax.gif

turėjau iir aš puikios vilnos. žiūriu, balta liko biggrin.gif
o pritrynus esu ne tik iki pūslių, bet iki žaizdų. gal ir be jėgos, bet jei brūžini skalbimo judesiais 2 valandas ištisai........
Atsakyti
Iš jėgos tai aš irgi nevarau lotuliukas.gif , bet jei kokį didesnį daiktą kaip rankinę trinu, "skalbiu" ilgokai, tai nusibrūžina - man ypač dešinės rankos mažasis pirštas kenčia, visad pirmas prakiūra doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif mano rankhyteas nuo velimo irgi nekokios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 09, 12:53)
Iš jėgos tai aš irgi nevarau lotuliukas.gif , bet jei kokį didesnį daiktą kaip rankinę trinu, "skalbiu" ilgokai, tai nusibrūžina - man ypač dešinės rankos mažasis pirštas kenčia, visad pirmas prakiūra doh.gif

Nu bet ir parašėt čia... lotuliukas.gif doh.gif Gerai, kad man kol kas niekas neprakiūro - smegenai tik dėl vėlimo - nors itin didelio nieko nevėliau... didžiausia kepša buva tongue.gif Bet po rytdienos kursų, kaži kaip ten bus g.gif
Atsakyti
nauji karoliai:
user posted image
Atsakyti
Kad jau rašot apie rankeles savo, norėjau paklausti ar nebuvo kuriai alergijos nuo vilnos( dažų)?

P.s. šian teko būti Jonavoj, tai ten vilnos 30gr 3,5Lt blink.gif, bet įvairiausių spalvų užtai.
Atsakyti
GAPO, man nėra buvę ir mano alergikės merginos į vilną nereaguoja, bet esu skaičiusi, kad būna alergija, lyg bitėj.plius kažkas neseniai skundėsi rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien ABC yra dar daugiau nauju spalvyciu sluoksnos: zydros, tamsiai melynos, geltonos, oranzines, zalios,dvieju spalvu ruzavos, salotines,smelio spalos maisytos su balta, juodos maisytos su pilka, baltos, pilkos,rudos. Nu nerealios spalvytes smile.gif . Ir kaina gera 100g.- 4lt. Si sluoksna sake yra australiska. Labai gerai veliasi ir su adatele, ir slapiai.
Atsakyti
user posted image

va mano pirmas darbas adatelemis ( angeliukas dumbliukas smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(veltiniuke @ 2007 03 09, 16:22)
user posted image 

va  mano pirmas  darbas adatelemis ( angeliukas dumbliukas smile.gif )

angeliuko rankytese lekstute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 09, 12:34)
blink.gif oho. tai kaip cia taip nevienodai ta vilna.. as tik is senai turiu ju pilkos (bet gal ne ta pati..), tai nedazo, tamsi melyna dazydavo, bet iskart nusiplaudavo, turejau bedos tik su rankdarbiu turkio vilna, taip ranksluosti nudaze, kad ir po keliu plovimu virinimu neatsiplauna  schmoll.gif tai jauciu glaistiniai tarpeliai irgi neatsiplaus.. g.gif

as tai nesugalvoju, kaip ten pirstus pritrinat? muilo gal per mazai? o siaip tai teko skaityt, kad ne jega lemiantis faktorius, o trintis, vanduo ir muilas  ax.gif

as i kilimeli sugebejau pirstus nutrint tongue.gif
Atsakyti
Kepurėlė kiaušiniui - kad nesušaltų lotuliukas.gif

user posted image

Šiaip tai bandžiausi vilną iš šito skelbimo, šiandien nusipirkau po truputį pabandymui. Čia iš tos 21 mikrono velta, veliasi labai smagiai, tik lygiai išdėlioti sunkiau nei sluoksną, o 31 mikrono dar neišbandžiau.
Atsakyti