Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(murzinyte @ 2007 03 08, 15:58)
Sakykit, šeštadienį einu į kursus reiks atsinešt rankeną rankinukui nusivėlus. Kokio ilgio nevelti galai turi būti ? blush2.gif

Na atsakykit kas nors... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 09, 09:14)
Na atsakykit kas nors...  smile.gif

Nesu superžinovė, bet maždaug 10-13cm. Geriau jau ilgesnius palik, nei per daug trumpus. Patrumpint visada galėsi ir kursų metu.
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 03 09, 07:52)
gal žinai, kaip žalia?

nea, su ta nevėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 09, 10:14)
Na atsakykit kas nors...  smile.gif

Aš tokios pačios nuomonės kaip ievuschka, apie 10 cm palik būtinai nesuveltas. Kažkada palikau trumpesnius galus, tuomet turėjau problemų, teko ilgai prie plūšėti, kad jos tikrai gerai prisitvirtintų.
Sėkmės ir džiaugsmo beveliant rankinę. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=RasaS,2007 03 09, 00:06]
As turiu laikikli 9 adatom.Tai labai patogu,dekoruoju vilnonius pledus.Ir pastebejau ,kad nereitu adateliu keitineti tai i plona,tai i storas,nes kiekviena ploteli darau atskirai,tai man patogiausia tureti is viso net tris laikiklius,kad darbas greiciau vyktu.
Vienas senai darytas darbelis
user posted image

Norėjau pasiteiraut, taip puošiant vilnonius pledus, kaip atrodo kita pledo pusė? Aš kiek bandžiau, tai man nesigauna dėl to kad adatėlė "persmeigia" pledą ir kitoj pusėj nelabai kaip atrodo. Gal patarsit kokią gudrybę? ax.gif smile.gif
Atsakyti
as is kitos puses tuos pukelius skersai su adatele pakaisioji, bet aisku spalva vistiek lieka tik vilnos pukeliai nebestyro 4u.gif
Atsakyti
lieka lieka tie plaukeliai, bet gal nuo naudojimo po to apsitrina. mačiau parduotuvinį variantą, tai kita pusė buvo labai padori. man įdomesnis tokių gaminių skalbima,s valymas. po teisybei bandenį vilna traukaisi, kaip švelniai begniaužytum - apsivels. arba į sausą chemionį valymą tada nešti reikėtų.
Atsakyti
Na to dar nebuvo..... Pusles pritryniau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
masazas is visu jegu doh.gif
O del pilkos vilnos.... tai siuabakas, gerai, kad mano duso plyteles rusvos, bet tarpeliai nusidaze.... pasidare pilki, nors buvo smeliniai.... vyras dar nieko nesake, bet neissiplauna g.gif Tas tiesa ir pirstines ir viskas su kuo dirbu viskas pilka... murzina... nebesinori nei pilkos spalvos....
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 03 09, 10:30)
Aš tokios pačios nuomonės kaip ievuschka, apie 10 cm palik būtinai nesuveltas. Kažkada palikau trumpesnius galus, tuomet turėjau problemų, teko ilgai prie plūšėti, kad jos tikrai gerai prisitvirtintų.
Sėkmės ir džiaugsmo beveliant rankinę. bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 09, 11:40)
Na to dar nebuvo..... Pusles pritryniau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ale dar ir džiaugiasi mergina nu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai, kad ta pilka nesuviliojo visai biggrin.gif ir kad vonia priesremontine biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 09, 11:46)
Ačiū  4u.gif
Ale dar ir džiaugiasi mergina nu  doh.gif  lotuliukas.gif

juokiuosi (juokas pro asaras), bet is tikruju tai ir dziaugiuosi, esu priversta pailseti wink.gif turiu ir kitu darbu be velimo 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi rankas vis prabrūžinu, tai dabar išsitraukiau pirštines - kažkada tokių plonų ir per mažų prisipirkau, bet gerai aptempia, visai patogu thumbup.gif
Nusipirkau tų tekstilinių klijų Raugyklos gatvėj, kainavo 6.88Lt.
Atsakyti