Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Aurelia @ 2007 03 08, 16:31)
ir geltonos ir salotines, turbut tik zydra atsirado svieziai, minejo aprdaveja, akd jos bus, tik idomu, ar gerai veliasi?

na va kelias sages pagaminau, bent man tai super veliasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 08 kovo 2007 - 21:47
QUOTE(krivai @ 2007 03 08, 12:35)
Kažkas ieškojo, kaip būtų galima iškart keliomis adatėlėmis velti, Vilkės duotoje nuorodoje įdomus variantas (atkreipkit dėmesį, iš ko padaryta  mirksiukas.gif

ax.gif aš turiu pasidariusi irgi iš vyno kamščio,tik aš jį per pusę perpjoviau ir adatas perdūriau per jį,tai man labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakarėli 4u.gif
Su adatėlėm dekoravau rūbelius. Paėmiau 2adatėles tarp pirštų darbas paspartėjo, pabandžiau 3 vau, dar geriau biggrin.gif Taip kad galima išsiversti ir be laikikliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2007 03 08, 16:36)
Esu pirkusi tų klijų. Kainavo apie 13lt. Tik ne maximoj, o audinių parduotuvėje prie Kalvarijų turgaus. Veltiniui nenaudojau, bet medžiagą klijuoja super (ir nepersigeria kiaurai). thumbup.gif

o toj parduotvej, kur nurodziau - po 6lt. As tai buvau apsalus, kad tos siuvimo reikmenu parduotuves toki antkaini uzsideda blink.gif Isivaizdavau, kad 2-3lt, bet ne dvigubai.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 03 08, 12:57)
adatėlėm rankeną papraščiausią mačiau - 30 lt swoon.gif tokią staliaus išdrožtą. ogi aš kažkaip abejoju ar tais laikikliais patogu  - tarki žodį išbandžiusios wink.gif gal kilimėliam ar panašiai. nes esu bandžiusi 2 adatas tarp pirštų pasiėmus, nesakyčiau, kad labai patogu.

Taigi per kazio mugę priėjo prie manęs tokis barzdotas veikėjas ir pasiūlė adatoms laikiklių! Mediniai, 9 adatoms, po 16 litų. Taigi ne 30 doh.gif rolleyes.gif . pavyzdžio jis neparodė, sakė, kad visus pardavė, bet kol kas užsakymus priima. jei susidominot, paieškosiu telefono, užsirašiau dėl viso pikto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 08, 14:32)
Na turiu aš tą laikiklį. Pirkau pardėj "geros akys" nes labai reikėjo adatų, o atskirai nebuvo. Už medinį laikiklį ( į kurį įsistato 4 adatos) + 4 adatos - 36 lt  doh.gif O kadangi aš sausai iš viso beveik neveliu, nebent smulkius daiktelius ar dekorą - tai ir guli nenaudojama. Kažkaip man nepatogu  schmoll.gif Įpročio reikalas gal  g.gif

As turiu laikikli 9 adatom.Tai labai patogu,dekoruoju vilnonius pledus.Ir pastebejau ,kad nereitu adateliu keitineti tai i plona,tai i storas,nes kiekviena ploteli darau atskirai,tai man patogiausia tureti is viso net tris laikiklius,kad darbas greiciau vyktu.
Vienas senai darytas darbelis
user posted image
Cia galit pamatyt didesnus
http://www.skelbiu.lt/1356149.html

Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 03 08, 21:47)
na va kelias sages pagaminau, bent man tai super veliasi mirksiukas.gif

O ar slapiai velei,nes girdejau ,kad is ABC slapiai blogai velesi.Kiek kilogramas kainavo?
Atsakyti
QUOTE(RasaS @ 2007 03 08, 23:33)
O ar slapiai velei,nes girdejau ,kad is ABC slapiai blogai velesi.Kiek kilogramas kainavo?

būtent šlapiai ir vėliau, tai tikrai gerai, man ta juoda sluoksna visada sunkokai veliasi, bet pvz. geltona, mėlyna, balta tai tikrai puikiai wub.gif kitų spalvų dar šiandien nemėginau smile.gif o kaina nepasikeitus 1 kg 40 lt smile.gif tai 100 g. gaunas 4 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 03 09, 01:01)
būtent šlapiai ir vėliau, tai tikrai gerai, man ta juoda sluoksna visada sunkokai veliasi, bet pvz. geltona, mėlyna, balta tai tikrai puikiai  wub.gif kitų spalvų dar šiandien nemėginau smile.gif o kaina nepasikeitus 1 kg 40 lt smile.gif tai 100 g. gaunas 4 lt smile.gif

gal žinai, kaip žalia?
Atsakyti
Visos sluoksnos is ABC man veliasi puikiai, bet va kaimyne vele is sviesiai rudos, sake nesivelia, na guli pas mane kg jos, tiesiog dar tos spalvos neprireike, reiks pabandyt smile.gif O juoda mano veliasi gerai, jokiu trukumu. Bet geltona, oranzine ir tos ruzavos veliasi sunkiau, turbut dazytos ne viena karta g.gif Nesusivelia lygiai, vis atrodo, kad masazo truksta, kaip Doseth sako, nors plona gamini i kampa statyt jau gali unsure.gif O pilka tai tragedija is vienos puses, dazai bega nezmoniskai.... zodziu rankos kaip po bulviakasio ir niekaip nenusiplauna, bet veliasi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 09 kovo 2007 - 08:21
jooo nuo pilkos sluoksnos taip dazai bega kad vonia kuo greiciausiai tenka sveist biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif apie rankas patyliu mano net pirstines gumines nudaze biggrin.gif
Atsakyti
Man tai ir vonia baisi po to blush2.gif ir rankos ,ranksluosciai po kiekvieno
velimo svest vonia reik verysad.gif gal kokias maisais isklot visa vonia lotuliukas.gif
Atsakyti