as laikau ir maišeliuose po kol kas nesusivele ir vis galvoju apuie tas pačias dėžes bet tik kad joms irgi kambary vietos nėra nors gal dekoratyviau atrodytu o dabar dar i pufikus sukista tai kai reikia pasiimti visus pufikus išverčiu kol randu, po to kol susitvarkau tai kartais ir noras velti dingsta
QUOTE(Vilke @ 2007 03 02, 13:47)
ar buvot siandien lauke? kaip pavasariu kvepia! iskart mintys spalvotos galvoj
tikrai kvepia
Net nuotaika visai kitokia
p.s. žiūrėkit kokie žiedeliai
štai dar vienas
Įdomu, ar kuri nors bandėt velti žiedus? Ar bandėt jais puoštis ?
QUOTE(Vilke @ 2007 03 02, 14:47)
Pavydžiu, kas dabar po Kaziuko mugę vaikštinėja.
Taip taip
Su pavasariu, mergaitės . Kvepia... apgaulingai , žiūrėkit neišsirenkit, bo susirgsit.
Tik kai saulutė užšviečia, tai langų stiklai kokie baisūūūs
Su pavasariu, mergaitės . Kvepia... apgaulingai , žiūrėkit neišsirenkit, bo susirgsit.
QUOTE(GAPO @ 2007 03 02, 13:18)
Linada, šuniukas . Kai pamačiau, pamaniau, kad galėtų tarnauti, kaip telefono laikiklis namie. Na, žinot būna visokių plastikinių kėdžių, plaštakų ir t.t.
Tai va, neblogas juk mobilaus telefono sargybinis . Gal nebent didesnis galėtų, tokiu atveju, būti, kad patogiau būtų atremt - įspraust tel..
Tai va, neblogas juk mobilaus telefono sargybinis . Gal nebent didesnis galėtų, tokiu atveju, būti, kad patogiau būtų atremt - įspraust tel..
idėja nes dažnai norėtųsi kažką velti, bet tai negi dabar namus veltinio statulom apsidėsi, kažkiokio funkcionalumo norisi.
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 02, 13:19)
Įdomu, ar kuri nors bandėt velti žiedus? Ar bandėt jais puoštis ?
bandėm. apie tai buvo rašyta kokioj 15 temoj pačiai net juokas isteriškas kilo, jei kokia naujokei taip parašyčiau.
ištiesų man labai labai malonu buvo nešioti, bet...labai nepatogu, nes aš žiedų nenusiiminėju plaudama indus ir panašiai. o veltam to ir tereikia paskui jau privalai nusiimti, nes labai nemalonu tokį šlapią devėti. o jei kokiam darbe taip puodelius plaunant, po to tikrai palikčiau kur nors. nebėda tik kad vakare jau naują turėčiau už 3 lt oooo kiek žiedų prisvelti galima
Li ute - na, kursiukai organizuojami, o ar kas asmeniškai moko, aš nežinau
QUOTE(*Mari* @ 2007 03 02, 12:38)
iš patirties galiu pasakyti, kad vilna, laikoma maišuose, apsivelia
Skirtingu splavų apsivelia, ar kaip ? Pas mane tai atskira spalva atskiram maišely, tai nieko nenutiko kol kas
QUOTE(Vilke @ 2007 03 02, 12:47)
Ne tas žodis kaip faina , iškart apie Kaziuko mugę pagalvojau
QUOTE(GAPO @ 2007 03 02, 13:18)
Bet galima suvelt kiekvienos spalvos po rutuliuką, kaip tai padaryta ABC pard., pritvirtint prie maišelio norimo ilgio tvirtesnį siūlą, prie pastarojo - tą kamuoliuką, kaip nuorodą į spalvą, ir pakabinti ant dėžės krašto-griebsi už kamuoliuko ir ištrauksi visą norimos spalvos vilnelę .
Super idėja
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 02, 13:19)
Šitas labai gražus, bet jei pats žiedas iš vilnos, tai man rodos nepatogu
QUOTE(Li ute @ 2007 03 02, 13:31)
Sveikos merginos
skelbimo lentoj "rankdarbiai ir paslaugos" yra tema 'veltinio kursai" kažkelintam psl., paieškok
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 02, 11:42)
skelbimo lentoj "rankdarbiai ir paslaugos" yra tema 'veltinio kursai" kažkelintam psl., paieškok
Ačiū
O kur Jūs vilną perkat?
linada
Nesupratau ką norejai pasakyti ?
bandėm. apie tai buvo rašyta kokioj 15 temoj pačiai net juokas isteriškas kilo, jei kokia naujokei taip parašyčiau.
Nesupratau ką norejai pasakyti ?
QUOTE(GAPO @ 2007 03 02, 13:26)
Taip taip
Ypač kai užuolaidų nėra, o saulė tiesiai iš pietų pusės Siaubas Gal kokį tinklą nuvelt?
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 02, 13:52)
nesupratai ir nereikia ta prasme kaip naujokėm pasakom - nu buvo kažkurioj temoj kalbėta kaži ar aš pati eičiau ir ieškočiau per tas tema kur buvo šnekėta jau geriau likčiau nesužinojusi.