Aciu SIESTA kaip ir aisku viskas. eisiu vielos pirkt ir mesiu lauk ta kazkokia temperatutai atsparia plevele nesiformuoja ji man graziai.
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 07, 14:05)
Vakar pabandziau suvelti gelyte pagal viena knygute
Jeigu kas sakytu jog nedavelta, tai tada pagal knyga mano jau net ir pervelta
Jeigu kas sakytu jog nedavelta, tai tada pagal knyga mano jau net ir pervelta
Ievuschka, Katinyti labai grazus darbeliai . Avinelis fainuolis, tikruolis, ragiukai kaip reikiant, garbaniotas , gelyte puri, minksta ir organza labai graziai atrodo . O as kaupiuosi kokia rankine pabandyti suvelti, tik kazin kaip cia pavyks. Bet va dabar jums pasisakiau, tai tikrai turesiu ja nuvelti
QUOTE(Ametiste @ 2007 03 07, 20:17)
Ievuschka, Katinyti labai grazus darbeliai . Avinelis fainuolis, tikruolis, ragiukai kaip reikiant, garbaniotas , gelyte puri, minksta ir organza labai graziai atrodo . O as kaupiuosi kokia rankine pabandyti suvelti, tik kazin kaip cia pavyks. Bet va dabar jums pasisakiau, tai tikrai turesiu ja nuvelti
Tai jau neišsisuksi
už tokius gražius epitetus avinėliui.
Buriukas
super aviukas...super gėlytė... o ir veltiniukės apyranke pagerejo...
o as savus darbelius nunesiau i taska gal parduosiu
o as savus darbelius nunesiau i taska gal parduosiu
QUOTE(Flirta @ 2007 03 07, 09:01)
Gal kuri žinote, galite pasiūlyti, su kuo gerai suklijuoti veltinio medžiagos skiauteles?
Būsiu labai dėkinga už atsakymą.
Bandėm su supermoment klijais, bet jie tik susigeria ir nesulimpa niekas.
Būsiu labai dėkinga už atsakymą.
Bandėm su supermoment klijais, bet jie tik susigeria ir nesulimpa niekas.
Su tekstiliniais klijais, kaip jau minejo Diva As turiu 'PRONTY' K 500, tai super Pirkau ne veltiniui, bet teko kazdada isbandyt ir su juo, rezultatai puikus. Ieskok siuvimo reikmenu parduotuvese, jei gyveni/buni Vilniuje, galiu nurodyti, kur importuotojai savo parduotuve turi, ten jie dvigubai pigesni
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 03 08, 00:38)
Su tekstiliniais klijais, kaip jau minejo Diva As turiu 'PRONTY' K 500, tai super Pirkau ne veltiniui, bet teko kazdada isbandyt ir su juo, rezultatai puikus. Ieskok siuvimo reikmenu parduotuvese, jei gyveni/buni Vilniuje, galiu nurodyti, kur importuotojai savo parduotuve turi, ten jie dvigubai pigesni
labai idomu, kur ta ju parduotuve ?
sveikutes
as senokai paskaitineju cia apie veltini. Mokytis mane paskatino Ievuschkos darbai neatsilaikiau pries tokius grozius ir uzsidegiau taip ismokti. Kol kas mokausi smulkmeneles daryt, didesniu darbu dar nesiimu nes nemanau kad pakankamai moku. Siandien nusprendziau parodyti viena savo darbeli .
Laukiu pomidoru
as senokai paskaitineju cia apie veltini. Mokytis mane paskatino Ievuschkos darbai neatsilaikiau pries tokius grozius ir uzsidegiau taip ismokti. Kol kas mokausi smulkmeneles daryt, didesniu darbu dar nesiimu nes nemanau kad pakankamai moku. Siandien nusprendziau parodyti viena savo darbeli .
Laukiu pomidoru
QUOTE(Maša @ 2007 03 08, 08:25)
sveikutes
Laukiu pomidoru
Laukiu pomidoru
Darbas orginalus ir stilingas pomidoru tikrai negausi
Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 08, 08:18)
labai idomu, kur ta ju parduotuve ?
tikslaus adreso neatsimenu, tai galiu tik nupasakoti kur Raugyklos g. ,siuvimo reikmenu parduotuve, reklamoj (ant lango) skelbiasi, kad didmenine prekyba, bet parduoda ir mazais kiekiais
Pateršiu eterį truputį...
Su kovo 8tąją
Su kovo 8tąją