Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

sveikos. groziai, kaip visada nesibaigiai - saunu mirksiukas.gif
o cia mano kaziukines prekes - velyku belaukiant rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
katinyti, grazi svelni gelyte, o ar man ten vaidenasi, ar ten dar organzos lapeliai, kuriu krastai apdeginti?
Atsakyti
katinyti, roze nuostabi wub.gif ne i tema, bet lauke aplink terasa lenda mano simtai tulpiu, jau to grozio kaip laaaaaukiu smile.gif Siandien uzsiimu neveltiniskais dalykasi, gelytes i inspektus seju tongue.gif
Atsakyti
ir dar:

user posted image

user posted image
Atsakyti
gerai tau blink.gif 4u.gif ax.gif blush2.gif i as tap noleciau tongue.gif
Atsakyti
Parsitysciau namo dar galvu ir koju, tai mano seimos galva turbut pasiulytu man gyvent garaze lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Uzteks jau to, kad sesers vyras daro biusta kazkoki skulpturiskai meniska papuosalu fotografavimui ax.gif .
Tikrai nesivaidena, cia velta ant organzos, nors realiai tos gelytes knygoje buvo veltos ant sifono ir krastukai nebuvo apdirbti, bet as nemegstu tu atspurusiu siuliuku tai apdeginau siek tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 07 kovo 2007 - 14:19
man tai kaip tik graziau, kad apdeginta smile.gif labai grazu konturas gaunasi. thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras mano avinui, jau tiek gražių žodžių tai nesitikėjau ax.gif

Katinyti-tikrai labai elegantiška rožė wub.gif

JulieTa - nuotaikingi tavo velykiniai grožiai smile.gif Man zuikutis labiausiai patiko, toks mielas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2007 03 07, 15:13)
sveikos. groziai, kaip visada nesibaigiai - saunu  mirksiukas.gif
o cia mano kaziukines prekes - velyku belaukiant  rolleyes.gif

user posted image

user posted image

grazios gelyteas wub.gif
Atsakyti
Ievuschka, avinas nerealus wub.gif aš irgi toooookio nooooooriu thumbup.gif
Katinyti, graži rožytė wub.gif o čia segė ar šiaip eksperimentas? thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas neprisiutas uzsegimas, bet manau bus sage 4u.gif