sveikos. groziai, kaip visada nesibaigiai - saunu
o cia mano kaziukines prekes - velyku belaukiant
katinyti, grazi svelni gelyte, o ar man ten vaidenasi, ar ten dar organzos lapeliai, kuriu krastai apdeginti?
katinyti, roze nuostabi ne i tema, bet lauke aplink terasa lenda mano simtai tulpiu, jau to grozio kaip laaaaaukiu Siandien uzsiimu neveltiniskais dalykasi, gelytes i inspektus seju
ir dar:
gerai tau i as tap noleciau
Parsitysciau namo dar galvu ir koju, tai mano seimos galva turbut pasiulytu man gyvent garaze . Uzteks jau to, kad sesers vyras daro biusta kazkoki skulpturiskai meniska papuosalu fotografavimui .
Tikrai nesivaidena, cia velta ant organzos, nors realiai tos gelytes knygoje buvo veltos ant sifono ir krastukai nebuvo apdirbti, bet as nemegstu tu atspurusiu siuliuku tai apdeginau siek tiek
Tikrai nesivaidena, cia velta ant organzos, nors realiai tos gelytes knygoje buvo veltos ant sifono ir krastukai nebuvo apdirbti, bet as nemegstu tu atspurusiu siuliuku tai apdeginau siek tiek
man tai kaip tik graziau, kad apdeginta labai grazu konturas gaunasi.
Ačiū visoms už pagyras mano avinui, jau tiek gražių žodžių tai nesitikėjau
Katinyti-tikrai labai elegantiška rožė
JulieTa - nuotaikingi tavo velykiniai grožiai Man zuikutis labiausiai patiko, toks mielas
Katinyti-tikrai labai elegantiška rožė
JulieTa - nuotaikingi tavo velykiniai grožiai Man zuikutis labiausiai patiko, toks mielas
QUOTE(JulieTa @ 2007 03 07, 15:13)
sveikos. groziai, kaip visada nesibaigiai - saunu
grazios gelyteas
Ievuschka, avinas nerealus aš irgi toooookio nooooooriu
Katinyti, graži rožytė o čia segė ar šiaip eksperimentas?
Katinyti, graži rožytė o čia segė ar šiaip eksperimentas?
Kol kas neprisiutas uzsegimas, bet manau bus sage