Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Merginos ar galit padet? Ar kuri velet gaubta lempai? Ant kokio pagrindo tvirtinost velta gaubta? Nuveliau, bet bijau be gaubto kabinti kad nenutiktu kas, nes antro tokio jau nepadarysiu... g.gif
padekit man zioplai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 03 07, 11:36)
Merginos ar galit padet? Ar kuri velet gaubta lempai? Ant kokio pagrindo tvirtinost velta gaubta? Nuveliau, bet bijau be gaubto kabinti kad nenutiktu kas, nes antro tokio jau nepadarysiu... g.gif
padekit man zioplai blush2.gif

Labai priklauso kokio dydžio gaubtas, aš dariau mažutį ir tvirtinau ant vielos karkaso, manau tą patį galima daryti su didesniu, tik viela turėtų būti tvirtesnė
Mano lempos gaubtas
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Siesta @ 2007 03 07, 11:45)

labai fainas daiktas, thumbup.gif
nesupyk noriu paklaust praktine puse - ar jis nekaista nuo lempos ir kokio padegusio plauko kvapo neskleidzia???
Atsakyti
Aurelia, man irgi labai įdomu, iš kur ten visko prisipirkai.
Ne į temą blush2.gif - o kurioj vietoj Tu Trakų Vokėj, gal netolimos kaimynės būsim? Mes Liepų alėjos pačiam gale statom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Dazniausiai tik pasiskaitineju jusu pasisakymus ir darbeliais pasigroziu, nu bet
Ievuschkos avinelis ... toks realistiskas ... super thumbup.gif
Atsakyti
[quote=disi,2007 03 07, 12:17]
[quote=Aurelia,2007 03 07, 10:18]
na tikrai nepagedus tada esi, disi nepyk tik, bet kepures virsunele tikrai labai israiskinga ir kai ka primena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siaip grazu labai smile.gif
Na mano vaizduotė ko gero išsijungusi visiškai.Niekaip nepagaunu, ką jūs ten įžiūrite blush2.gif g.gif biggrin.gif
Ievuschkos avinukas labai dailus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Nugi anatomiškai panašu į vieną mūsų mylimų vyrų vietą (bent jau man) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

p.s. Avinas nerealus (ir žiogas, ir sraigės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balu: 07 kovo 2007 - 12:19
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 07, 11:48)
Aurelia, man irgi labai įdomu, iš kur ten visko prisipirkai.
Ne į temą blush2.gif  - o kurioj vietoj Tu Trakų Vokėj, gal netolimos kaimynės būsim? Mes Liepų alėjos pačiam gale statom 4u.gif

schmoll.gif nea, mes ne ten, mes Rasmito degalines pusej, pirmam kvartele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2007 03 07, 11:47)
thumbup.gif
labai fainas daiktas,  thumbup.gif
nesupyk noriu paklaust praktine puse - ar jis nekaista nuo lempos ir kokio padegusio plauko kvapo neskleidzia???

Nematau dėl ko pykti mirksiukas.gif
Nekaista, viduj yra stiklinis gaubtas, kol kas nesusvilo, ir svilėsių kvapo neskleidžia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siesta: 07 kovo 2007 - 13:30
user posted image

gal turit minciu kaip shita silkine juostele ivert verysad.gif ?i adatos kilpute neilenda verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Buna adatos adymui i kurios asele manau tokia tilptu. As gavau adateliu bugnams daryti, tai visokiu skyluciu ir visokiu astrumu adatos biggrin.gif
Ievuska avinas nuostabussssssssssssssss wub.gif wub.gif wub.gif.Tikra meninyke thumbup.gif
Vakar pabandziau suvelti gelyte pagal viena knygute
user posted image
Jeigu kas sakytu jog nedavelta, tai tada pagal knyga mano jau net ir pervelta tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 07 kovo 2007 - 14:13
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 07, 15:05)
Buna adatos adymui i kurios asele manau tokia tilptu. As gavau adateliu bugnams daryti, tai visokiu skyluciu ir visokiu astrumu adatos  biggrin.gif
Ievuska avinas nuostabussssssssssssssss wub.gif  wub.gif  wub.gif.Tikra meninyke thumbup.gif
Vakar pabandziau suvelti gelyte pagal viena knygute
user posted image
Jeigu kas sakyto jog nedavelta, tai tada pagal knyga mano jau net ir pervelta  tongue.gif  lotuliukas.gif

o ish kjiur gawai ? ax.gif blush2.gif 4u.gif g.gif
Atsakyti
Nepirkau, gavau dovanuuuu 4u.gif Zmones dziaugiasi atsikrate nebereikalingu dalyku, o kazkada kepures siuvo wink.gif O batu protezus mama is kazkokios drauges gavo, zodziu visa seima stengiasi man padeti smile.gif
Atsakyti