Merginos ar galit padet? Ar kuri velet gaubta lempai? Ant kokio pagrindo tvirtinost velta gaubta? Nuveliau, bet bijau be gaubto kabinti kad nenutiktu kas, nes antro tokio jau nepadarysiu...
padekit man zioplai
QUOTE(kazarniene @ 2007 03 07, 11:36)
Merginos ar galit padet? Ar kuri velet gaubta lempai? Ant kokio pagrindo tvirtinost velta gaubta? Nuveliau, bet bijau be gaubto kabinti kad nenutiktu kas, nes antro tokio jau nepadarysiu...
padekit man zioplai
padekit man zioplai
Labai priklauso kokio dydžio gaubtas, aš dariau mažutį ir tvirtinau ant vielos karkaso, manau tą patį galima daryti su didesniu, tik viela turėtų būti tvirtesnė
Mano lempos gaubtas
QUOTE(Siesta @ 2007 03 07, 11:45)
labai fainas daiktas,
nesupyk noriu paklaust praktine puse - ar jis nekaista nuo lempos ir kokio padegusio plauko kvapo neskleidzia???
Sveikos merginos,
Dazniausiai tik pasiskaitineju jusu pasisakymus ir darbeliais pasigroziu, nu bet
Ievuschkos avinelis ... toks realistiskas ... super
Dazniausiai tik pasiskaitineju jusu pasisakymus ir darbeliais pasigroziu, nu bet
Ievuschkos avinelis ... toks realistiskas ... super
[quote=disi,2007 03 07, 12:17]
[quote=Aurelia,2007 03 07, 10:18]
na tikrai nepagedus tada esi, disi nepyk tik, bet kepures virsunele tikrai labai israiskinga ir kai ka primena
Siaip grazu labai
Na mano vaizduotė ko gero išsijungusi visiškai.Niekaip nepagaunu, ką jūs ten įžiūrite
Ievuschkos avinukas labai dailus
[/quote]
Nugi anatomiškai panašu į vieną mūsų mylimų vyrų vietą (bent jau man)
p.s. Avinas nerealus (ir žiogas, ir sraigės).
[quote=Aurelia,2007 03 07, 10:18]
na tikrai nepagedus tada esi, disi nepyk tik, bet kepures virsunele tikrai labai israiskinga ir kai ka primena
Siaip grazu labai
Na mano vaizduotė ko gero išsijungusi visiškai.Niekaip nepagaunu, ką jūs ten įžiūrite
Ievuschkos avinukas labai dailus
[/quote]
Nugi anatomiškai panašu į vieną mūsų mylimų vyrų vietą (bent jau man)
p.s. Avinas nerealus (ir žiogas, ir sraigės).
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 07, 11:48)
Aurelia, man irgi labai įdomu, iš kur ten visko prisipirkai.
Ne į temą - o kurioj vietoj Tu Trakų Vokėj, gal netolimos kaimynės būsim? Mes Liepų alėjos pačiam gale statom
Ne į temą - o kurioj vietoj Tu Trakų Vokėj, gal netolimos kaimynės būsim? Mes Liepų alėjos pačiam gale statom
nea, mes ne ten, mes Rasmito degalines pusej, pirmam kvartele
QUOTE(Maša @ 2007 03 07, 11:47)
labai fainas daiktas,
nesupyk noriu paklaust praktine puse - ar jis nekaista nuo lempos ir kokio padegusio plauko kvapo neskleidzia???
Nematau dėl ko pykti
Nekaista, viduj yra stiklinis gaubtas, kol kas nesusvilo, ir svilėsių kvapo neskleidžia
gal turit minciu kaip shita silkine juostele ivert ?i adatos kilpute neilenda
Buna adatos adymui i kurios asele manau tokia tilptu. As gavau adateliu bugnams daryti, tai visokiu skyluciu ir visokiu astrumu adatos
Ievuska avinas nuostabussssssssssssssss .Tikra meninyke
Vakar pabandziau suvelti gelyte pagal viena knygute
Jeigu kas sakytu jog nedavelta, tai tada pagal knyga mano jau net ir pervelta
Jeigu kas sakytu jog nedavelta, tai tada pagal knyga mano jau net ir pervelta
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 07, 15:05)
Buna adatos adymui i kurios asele manau tokia tilptu. As gavau adateliu bugnams daryti, tai visokiu skyluciu ir visokiu astrumu adatos
Jeigu kas sakyto jog nedavelta, tai tada pagal knyga mano jau net ir pervelta
Jeigu kas sakyto jog nedavelta, tai tada pagal knyga mano jau net ir pervelta
o ish kjiur gawai ?
Nepirkau, gavau dovanuuuu Zmones dziaugiasi atsikrate nebereikalingu dalyku, o kazkada kepures siuvo O batu protezus mama is kazkokios drauges gavo, zodziu visa seima stengiasi man padeti