Flirta - simpatiški tavo veltinukai, tik va nuotraukos-tai
man patiko apyrankės su tuo metaliniu užsegimu, tik gaila,kad iš arti neryškiai išėjo nuotrauka. Įdomu-kaip jis tvirtinasi prie veltinio? (prisiuvamas, įspaudžiamas ar kaip kitaip?)
O čia - avinas
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 07, 07:36)
Dar kart nuėjau pažiūrėti - aš nepagedusi, nieko nešvankaus nematau
na tikrai nepagedus tada esi, disi nepyk tik, bet kepures virsunele tikrai labai israiskinga ir kai ka primena
Siaip grazu labai
Veltinio ateiti ir as matau grazia, tik butu gerai, kad visi to "meno" nedadirbto persisotintu, na velykiniu karoliu (suprask minkstu) ir visa kitko nekokybisko Siaip parduotuves ir galerijos tokiu darbu turetu neimti, bet turbut ner kaip pasakyt, akd jis ne kaip atrodo.... todel uzgruda kur nors i atokiausia kampeli
O jau technika apsirupinau galvu turiu visu dydziu ir net koju protezu (batsiuvio kurpaliai), bet pastaruju tik 2 dydziai.
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 07, 10:16)
man patiko apyrankės su tuo metaliniu užsegimu, tik gaila,kad iš arti neryškiai išėjo nuotrauka. Įdomu-kaip jis tvirtinasi prie veltinio? (prisiuvamas, įspaudžiamas ar kaip kitaip?)
O čia - avinas
O čia - avinas
jau avino groooozis fantastika, na tavo darbeliu kruopstumas pavydetinas
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 07, 12:16)
O čia - avinas
O čia - avinas
Nuotraukos tai fui, pati žinau.
Metalinis užsegimas yra su tokiom a la kilputėm iš 3 pusių, per jas jis prisisiuva, o šiaip ten tarsi kabliukas užsikabina, tai toks ten ir užsegimas, tik nžn ar yra dabar tokių grynai pirkt. Mano mama dirbus siuvykloj, tai buvo kelis parnešus, tai jiem jau ne vieni ir ne du metukai Vyrs juos pavadino cariniais
Aviniukas fantastiškas, man toli iki tokių darbų, nepaslenku, velt galiu kai mažė miega, o tada ir pačiai snauda užeina, ir nežinau ar ilgai aš čia velsiu, atsiras leliuka,s turėsiu pas kui du lakstyt, nebus to laiko tiek.
ievuschka , tavo avinėlis superinis. Neveltui sakiau, kad esi tikrų tikriausia skulptorė
Ievuschka avinas dar labiau pritrenkiantis nei sraiges dar jauciu katinukas toks turetu buti
esi man skonio, meniskumo ir kruopstumo pavyzdys, as nu uzmusk niekaip tokios kokybes ir isbaigtumo neisgaunu, be to kiekvienas tavo gaminys su kazkokia gera siela ar aura nezinau kaip cia issireikst... saunuole
esi man skonio, meniskumo ir kruopstumo pavyzdys, as nu uzmusk niekaip tokios kokybes ir isbaigtumo neisgaunu, be to kiekvienas tavo gaminys su kazkokia gera siela ar aura nezinau kaip cia issireikst... saunuole
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 07, 09:50)
:
Jei jėgų ir sveikatos užteks bandysiu įrodyti, kad veltinis viena iš tekstilės šakų, kuri užims garbingą vietą.
Geros dienos visoms
Jei jėgų ir sveikatos užteks bandysiu įrodyti, kad veltinis viena iš tekstilės šakų, kuri užims garbingą vietą.
Geros dienos visoms
Ech, labai linkiu ir jėgų ir svekatos, kad tai įrodytum. Visų mūsų labui
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 07, 10:16)
Nu bet grožis... atrodo tuoj ims ir užmekens, nu labai čiotkas
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 07, 11:16)
Labai gražus aviniukas.
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 07, 11:18)
na tikrai nepagedus tada esi, disi nepyk tik, bet kepures virsunele tikrai labai israiskinga ir kai ka primena
Na, ne tu viena pagedus - aš irgi nešvankybę įžvelgiau. Nuotrauka turėtų būti su ženklu "S"
http://nonipatterns....rectangular.php
Nemačiau ar kas buvo jau įmetęs šitą nuorodą, bet gan aiškiai parodyta, kaip įsisiūti pamušalą į rankinę.
Turbūt kai kam būtų pravetus prieš rankinių konkursą
Nemačiau ar kas buvo jau įmetęs šitą nuorodą, bet gan aiškiai parodyta, kaip įsisiūti pamušalą į rankinę.
Turbūt kai kam būtų pravetus prieš rankinių konkursą
[quote=Katinytis,2007 03 06, 23:54]
va ateisiu as ir viska supeiksiu, na mano nuotraukos jau tikrai nera stebuklas, na bet sitaip darbeli nukandziot ir imkit megaukites salio galais ir kepure is virsaus . Grazu ir salis kepure idomi tokia.
Na, fotografė iš manęs tikrai nekokia.Nemoku nufotografuoti didesnių darbų. Reikės pabandyti iš naujo.
Papildyta:
Na bent jau darydama tai tikrai nešvankių minčių neturėjau Nesitikėjau, kad tokias emocijas sukels Reikės kreipti kitu rakursu
va ateisiu as ir viska supeiksiu, na mano nuotraukos jau tikrai nera stebuklas, na bet sitaip darbeli nukandziot ir imkit megaukites salio galais ir kepure is virsaus . Grazu ir salis kepure idomi tokia.
Na, fotografė iš manęs tikrai nekokia.Nemoku nufotografuoti didesnių darbų. Reikės pabandyti iš naujo.
Papildyta:
QUOTE(balu @ 2007 03 07, 07:01)
Gal rakursą kepurei reikėjo kitą parinkti, nes dabar kažkaip nešvankiai atrodo. Nors gal tik aš tokia pagedusi .
Na bent jau darydama tai tikrai nešvankių minčių neturėjau Nesitikėjau, kad tokias emocijas sukels Reikės kreipti kitu rakursu
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 07, 11:18)
Siaip grazu labai
Veltinio ateiti ir as matau grazia, tik butu gerai, kad visi to "meno" nedadirbto persisotintu, na velykiniu karoliu (suprask minkstu) ir visa kitko nekokybisko Siaip parduotuves ir galerijos tokiu darbu turetu neimti, bet turbut ner kaip pasakyt, akd jis ne kaip atrodo.... todel uzgruda kur nors i atokiausia kampeli
O jau technika apsirupinau galvu turiu visu dydziu ir net koju protezu (batsiuvio kurpaliai), bet pastaruju tik 2 dydziai.
Papildyta:
Siaip grazu labai
Papildyta:
nugi nugi- dalinkis kainom ir kur ka pirkai? as irgi jei nebrangiai isigyciau kazka tokio...)
Ievushka- tikras avinas gavosi:) Labaigrazus:)
Flirta- grazusdarbukai:)
[quote=Aurelia,2007 03 07, 10:18]
Siaip grazu labai
Na mano vaizduotė ko gero išsijungusi visiškai.Niekaip nepagaunu, ką jūs ten įžiūrite
Ievuschkos avinukas labai dailus
Siaip grazu labai
Na mano vaizduotė ko gero išsijungusi visiškai.Niekaip nepagaunu, ką jūs ten įžiūrite
Ievuschkos avinukas labai dailus
koks mielas avinelis
taip ir norisi paliest
taip ir norisi paliest