Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Mazhyle, saunuole. Labai grazus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,net juokas pačiai iš savęs ima. Pagaliau prisiruošiau karolius suvelti. Dovanai reikia.Teisybę pasakius, didelio malonumo iš tų karolių nepajutau. Nelimpa tie bumbuliukai man nors tu ką... tongue.gif Kažkaip didesni darbai arčiau dūšios.
Karoliai
O čia dar vienas šalikas su kepure
ČIA
Šalis
Padarytas jau seniau, tik niekaip neprisiruošiau nufotografuoti. Po teisybei, kepurė turėjo būti ale beretė. Bet nesupratau kokį šabloną reikėjo pasidaryti, tai gavosi kas matot... biggrin.gif Vietoj beretės 'kepuriukas su ausytėm" biggrin.gif
Atsakyti
va ateisiu as ir viska supeiksiu, na mano nuotraukos jau tikrai nera stebuklas, na bet sitaip darbeli nukandziot blink.gif ir imkit megaukites salio galais ir kepure is virsaus lotuliukas.gif . Grazu ir salis kepure idomi tokia.
Atsakyti
Gal rakursą kepurei reikėjo kitą parinkti, nes dabar kažkaip nešvankiai atrodo. Nors gal tik aš tokia pagedusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Dar kart nuėjau pažiūrėti - aš nepagedusi, nieko nešvankaus nematau lotuliukas.gif

Ką jūs manot apie veltinio ateitį Lietuvoj? Štai taip rimtai iš ryto užklausiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 07, 07:36)
Dar kart nuėjau pažiūrėti - aš nepagedusi, nieko nešvankaus nematau lotuliukas.gif

Nepergyvenk, dar pagesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, vis užsuku pasigrožėti Jūsų darbeliais, bet niekad neparašau. pati veliu, jau ir parduodu šį bei tą, ketinu pas mus vykstančioje jomarkoje pristatyt ir savo darbelius, keletas darbelių greičiausiai bus išvežti į vieną Vilniaus parduotuvių. Nesitikėjau, bet pasiūlė. 4u.gif

O dabar vargstu ... Taigi...

Gal kuri žinote, galite pasiūlyti, su kuo gerai suklijuoti veltinio medžiagos skiauteles?

Būsiu labai dėkinga už atsakymą.

Bandėm su supermoment klijais, bet jie tik susigeria ir nesulimpa niekas. verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
Sveikute. Del kliju- yra kazkokie spec tekstiliniai- tik kur ju gauti nezinau- gal merginos ka patars. O siaip labai idomu butu darbelius pamatyti:) Nagi- girkis:)

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 07, 11:23)
4u.gif
Sveikute. Del kliju- yra kazkokie spec tekstiliniai- tik kur ju gauti nezinau- gal merginos ka patars. O siaip labai idomu butu darbelius pamatyti:) Nagi- girkis:)

Dėkui, gal dar kas ką patars.

O dėl darbelių, tai kai pasižiūriu į visų Jūsų, tai pavydas aišku suima, toli man iki Jūsų. Manieji paprasti, standartiniai sakyčiau, kolkas papuošalai.
Na tai skubu į savo albumėlį sudėti paskutinius ir įmesiu čia nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 07, 08:36)

Ką jūs manot apie veltinio ateitį Lietuvoj? Štai taip rimtai iš ryto užklausiau cool.gif

Aš savo veltiniams esu numačiusi gan neblogą ateitį. Nes kiek yra daroma tai mažutė dalelytė palyginus su galimybėmis.
Ir tie kas sako kad cezonas baigiasi, labai klysta mirksiukas.gif
Jei jėgų ir sveikatos užteks bandysiu įrodyti, kad veltinis viena iš tekstilės šakų, kuri užims garbingą vietą. biggrin.gif
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Geriau nufptografuot ir nelabai moku ir neišeina kartais, todėl kai kurios foto nelabai ryškios. Reiks vėliau perfotografuot. O dabar bus tik tiek, mažė neleidžia daugiau 4u.gif

http://public.fotki....ta/rankdarbiai/

O dėl parduotuvės, tai pačiai keista, gavau pasiūlymą, ir iškart atsakiau, nu kas gi manuosius ims, pasirodo nori, tai dabar ir bijau, laukiu, kaip čia bus unsure.gif
Atsakyti
nu gi faini visai darbukai, man sages patiko...
Atsakyti