Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Einu matuoti nagu ilgio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 06, 12:04)
galiu pasakyt, kad nesuderinami dalykai, nagai ir velimas,
Siuo metu mano nagai 3 mm
Papildyta:

as sakau, gi reik kuno spalvos pirstuotas pirstines nusivelti ir ant ju prilipdomus nagus uzsilipdyti  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tai vat taip ir maniau, kad pamiršt nagus teks; ir dar geriau - pinigų vilnai sutaupysiu biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(saullute @ 2007 03 06, 12:20)
Tai nors 2mm, pas mane ir tu nera  lotuliukas.gif

Jooo, pas mane irgi vargiai 1 mm.... doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

va mano nauja sege nelabai pavyko lotuliukas.gif blush2.gif
Papildyta:
vajezau kosmaras negalvojau kad tokia didele blink.gif verysad.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
žinokit kol supratau kaip ta tuščiavidurė gėlytė padaryta doh.gif na bet gražuolė thumbup.gif o aš tai išvis nagų neturiu blink.gif gal geriausiu atveju 0,5 mm tongue.gif beje mano nick'as šiek tiek pasikeitė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 06, 14:21)
mm  tongue.gif beje mano nick'as šiek tiek pasikeitė  lotuliukas.gif

Aš ir galvoju ar čia bonbonkea "a" pametė, ar čia kitas saldainis biggrin.gif

Veltiniuke, gal gali didesnę foto įmest, neįžiūriu ko tai ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 06, 15:21)
žinokit kol supratau kaip ta tuščiavidurė gėlytė padaryta  doh.gif  na bet gražuolė  thumbup.gif o aš tai išvis nagų neturiu  blink.gif  gal geriausiu atveju 0,5 mm  tongue.gif beje mano nick'as šiek tiek pasikeitė  lotuliukas.gif

Kas del nick o, tai pastebejau, bet taip dar graziau smile.gif
Atsakyti
o veltinio forume jau naujas konkursas paskelbtas.... tikuosi susigundysit?
Atsakyti
"Kaziuke" mačiau pardavinėjant labai gražių spalvų vilną. 30 g - 5lt.
Sakė, kad latviška.
O dar sakė, kad ji sluoksniuota blink.gif Girdėjusi apie sluosniuotą tešlą, vilną -sluoksną, bet, kad taip bigsmile.gif
Atsakyti
aš pirkau sluoksniuotą vilną... ji tiesiog tokiais sluoksniais plonas sudėta... 4u.gif jei darant kokią rankinę ar dar ką, tai labai patogu su tokia dirbti, o šiaip tai nėra skirtumo 4u.gif
Atsakyti
Bombonke ar su a ar be saldaini yra saldainis thumbup.gif
Nugi , mergytes, man pavydekit gavau dovanu is Upps rankenele adatelems, kaip smagiai pabendravom wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip smagu thumbup.gif o padarei jai tą varveklį dėl kurio taip nerimavo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Jep varveklis jau pas seimininke, kuri nenesioja papuosalu .Sake toki tikrai nesios, nes ir jos megstamos spalvos , o ir tikiuosi tikrai patiko biggrin.gif
Atsakyti