Einu matuoti nagu ilgio
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 06, 12:04)
galiu pasakyt, kad nesuderinami dalykai, nagai ir velimas,
Siuo metu mano nagai 3 mm
Papildyta:
as sakau, gi reik kuno spalvos pirstuotas pirstines nusivelti ir ant ju prilipdomus nagus uzsilipdyti
Siuo metu mano nagai 3 mm
Papildyta:
as sakau, gi reik kuno spalvos pirstuotas pirstines nusivelti ir ant ju prilipdomus nagus uzsilipdyti
, tai vat taip ir maniau, kad pamiršt nagus teks; ir dar geriau - pinigų vilnai sutaupysiu
QUOTE(saullute @ 2007 03 06, 12:20)
Tai nors 2mm, pas mane ir tu nera
Jooo, pas mane irgi vargiai 1 mm....
va mano nauja sege nelabai pavyko
Papildyta:
vajezau kosmaras negalvojau kad tokia didele
žinokit kol supratau kaip ta tuščiavidurė gėlytė padaryta na bet gražuolė o aš tai išvis nagų neturiu gal geriausiu atveju 0,5 mm beje mano nick'as šiek tiek pasikeitė
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 06, 14:21)
Aš ir galvoju ar čia bonbonkea "a" pametė, ar čia kitas saldainis
Veltiniuke, gal gali didesnę foto įmest, neįžiūriu ko tai ?
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 03 06, 15:21)
žinokit kol supratau kaip ta tuščiavidurė gėlytė padaryta na bet gražuolė o aš tai išvis nagų neturiu gal geriausiu atveju 0,5 mm beje mano nick'as šiek tiek pasikeitė
Kas del nick o, tai pastebejau, bet taip dar graziau
o veltinio forume jau naujas konkursas paskelbtas.... tikuosi susigundysit?
aš pirkau sluoksniuotą vilną... ji tiesiog tokiais sluoksniais plonas sudėta... jei darant kokią rankinę ar dar ką, tai labai patogu su tokia dirbti, o šiaip tai nėra skirtumo
Bombonke ar su a ar be saldaini yra saldainis
Nugi , mergytes, man pavydekit gavau dovanu is Upps rankenele adatelems, kaip smagiai pabendravom
Nugi , mergytes, man pavydekit gavau dovanu is Upps rankenele adatelems, kaip smagiai pabendravom
kaip smagu o padarei jai tą varveklį dėl kurio taip nerimavo?
Jep varveklis jau pas seimininke, kuri nenesioja papuosalu .Sake toki tikrai nesios, nes ir jos megstamos spalvos , o ir tikiuosi tikrai patiko