Doseth, ačiū Tikriausiai daugumai smagu išgirsti iš Tavęs, kad puikiai suvelta. Tai ir man smagu
O dėl spalvų - čia jau skonio reikalas, nieko nebepadarysi, visi mes skirtingi Man apskritai mieliausios širdžiai natūralios vilnos spalvos.
gielux, aš kažkada vėliau blyniuką iš karšinio ir gerai į kilimėlį patryniau - nusiburbuliavo. Daugiau taip nedarau
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 06, 10:14)
gielux, aš kažkada vėliau blyniuką iš karšinio ir gerai į kilimėlį patryniau - nusiburbuliavo. Daugiau taip nedarau
Aciukas..as taip ir maniau, kad pati pridirbau Taip ir yra dariau is karsinio ir tikrai nuo dusios i kilimeli patryniau . Niu jo... daugiau taip nedarysiu Aciu
nu as karšinį trinu visada ir niekas nesusiburbuluoja - kuo gražiausi kilimėliai gaunasi. gal kaip nors per greitai pradėjai sukti, trinti, kai dar paviršius nebuvo apsivėlęs, tai gal ir susiburbulavo, ir tie plaukučiai susivėlė atskirai nuo pačio kilimėlio.
Pastebėjau, kad jeigu susuki ir kočioji nesibumbuluoja, bet jei laikai rankoje ir stipriai trini į bambukinį kilimėlį - karšinys gali apsibumbuluoti.
QUOTE(Minesota @ 2007 03 06, 10:54)
Pastebėjau, kad jeigu susuki ir kočioji nesibumbuluoja, bet jei laikai rankoje ir stipriai trini į bambukinį kilimėlį - karšinys gali apsibumbuluoti.
va va, man kažkaip rankose labiau bumbuluojasi. na tarkim, jei nelabai daveltą gabalėlį tarp rankų trinu
O man yra buvę-kai pervėliau, tai apsibumbulavo, tryniau tryniau kuo ilgiau, ir dar ir dar, nors jau ir gana buvo, bet vistiek tryniau.O rezultatas-bumbuliukai Tokia vėlimo pradžia, pažintis buvo...
QUOTE(Minesota @ 2007 03 06, 10:54)
Va butent tikriausia nuo to. Nes tikrai kaip reikant tryniau ir pradejo burbuluotis gale trynimo, tai matyt tikrai persistengiau.
O čia tokis moteriškas klausimas... ar nors viena vėlėja turi priauginamus nagus ? Visai norėčiau, bet man rodos arba nagai - arba vėlimas...
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 06, 11:35)
O čia tokis moteriškas klausimas... ar nors viena vėlėja turi priauginamus nagus ? Visai norėčiau, bet man rodos arba nagai - arba vėlimas...
Priauginamus? Kur jau kur jau...
Na ką aš žinau,kaip kitoms, bet man net savi jei truputį ilgesni-jau nepatogu. Juokingai atrodys, bet kažkaip pačiai parūpo, pamatavau-mano nago ilgis( to balto )-2mm
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 06, 12:35)
man jau ir savi baigia nukristi, kur ten priauginami..
Na, nebent kartu ja oda, kaip pirštinės
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 06, 11:42)
Na ką aš žinau,kaip kitoms, bet man net savi jei truputį ilgesni-jau nepatogu. Juokingai atrodys, bet kažkaip pačiai parūpo, pamatavau-mano nago ilgis( to balto )-2mm
galiu pasakyt, kad nesuderinami dalykai, nagai ir velimas, galeciau laku parduotuve atdaryt, va mano nagu vyras pasigenda (naturalius ilgus augindavau) o kai Druskininkuose buvau, paskutini karta manikiura dariausi su nagu laku, tiesigo grizusi kaip stveriau vilna, teko viduri velimo nusivalyt laka, nes visas atsoko, bijojau vilnos ir nagu lako kompozicijos
Siuo metu mano nagai 3 mm
Papildyta:
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 06, 11:52)
man jau ir savi baigia nukristi, kur ten priauginami..
as sakau, gi reik kuno spalvos pirstuotas pirstines nusivelti ir ant ju prilipdomus nagus uzsilipdyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 06, 11:42)
Tai nors 2mm, pas mane ir tu nera