QUOTE(ievuschka @ 2007 03 02, 11:30)
Aš kažkada iš JYSK nusipirkau didelę pintą dėžę su dangčiu, tai galvojau-išvis dekoratyvu net kambary bus.Taip ir yra, tik kai reikia ką rast,viską išverčiu,randu ir vėl atgal sukraunu. Bet vienos jau nebeužtenka,tai visur dar prikaišiota-ir tamsuke, ir laisvam kampe už sofos maišas. Reiktų rimčiau į šį reikalą pažiūrėt
Tai gali tokią pat dėžę tik mažėlesnę nusipirkt ir laikyt ant didesniosios.
O kad lengviau rasti tai galima juk ką nors sugalvoti. Aš pvz. savo arbatžoles laikau stikliniuose induose žemoj kartoninėj dėžėj. Ant dangtelių prilipinau lapelius su pavadinimais, ir liuks, viskas iš viršaus matyt.
Va, čia tik idėja, juk neįdėsi vilnos į stiklainius

. Bet galima suvelt kiekvienos spalvos po rutuliuką, kaip tai padaryta ABC pard., pritvirtint prie maišelio norimo ilgio tvirtesnį siūlą, prie pastarojo - tą kamuoliuką, kaip nuorodą į spalvą, ir pakabinti ant dėžės krašto-griebsi už kamuoliuko ir ištrauksi visą norimos spalvos vilnelę . Manau, kad maišelį galima ir medžiaginį -nuo kandžių mačiau viena forumietė suvėlusi baisiuką, ar kaip jis ten pavadintas

, kvepiantį levandom, ir pakabintą spintoj, tai galima ir į dėžę. Kai kas deda ir cigaretes, bet tas pačias paprasčiausias, kad jaustųsi tabako kvapas.
Va , na gal ir nepatiks. Bet man taip patiktų susitvarkyt.
PAati dar nedaug vilnos turiu. Bet poreikis naujų spalvų jau auga.

Gal ir gerai, kad nežinau, kur galima įvairesnių spalvų įsigyt, apart ABC ir i-neto.
Linada,
šuniukas 
. Kai pamačiau, pamaniau, kad galėtų tarnauti, kaip telefono laikiklis namie. Na, žinot būna visokių plastikinių kėdžių, plaštakų ir t.t.
Tai va, neblogas juk mobilaus telefono sargybinis

. Gal nebent didesnis galėtų, tokiu atveju, būti, kad patogiau būtų atremt - įspraust tel..