Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Vilke @ 2007 03 05, 17:59)

o is rankiniu konkurso as tai privatizuociau 8 tasiuka  blush2.gif ta prasme toki pati nesiociau, kai pamaciau, tai pagalvojau, kad mano stiliaus  biggrin.gif

Ačiū blush2.gif Aš dabar nešioju, žiūrėsiu, kiek laikys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 05, 17:11)
Jumi, gražūs papuošalai wub.gif  Aš vis įlendu pasigrožėti pas merginas, kur papuošalus gamina, bet pačiai fantazija ta linkme visai neveikia doh.gif  Draugė karolių užsiprašė, tai dėlioju dėlioju, vėl padedu, vėl imu ir niekaip nesusidėlioja ax.gif

aha, man irgi kazkaip papuosalai nelimpa.. va sage jau antra savaite "darau".

vis vakarui atidedu- tipo- mazas daiktas, tai vakare kai vaikai sumigs.. Nu ir anikaip.. na gerai, gerai- jau beveik baigiu- uz kokios savaites gal ir bus.smile.gif)))))
Uztat daiktai-batai-rankines shmines dar kaip eina..smile.gif) Ir laiko istaikau ir gaunas man rodos nieko..
Tiesa, merginos- skelbiu apklausos tema- jei pasipraso draugai-pazistami ka nors nuvelt- veliat dovanai, pigiau, brangiau nei svetimiems, su eile, be eiles ar dar kokis variantas? Vat kiekvienakart kai koks draugas uzsipraso ko- kazkaip pardavinet nejaukiai jauciuos, o dovanot visiems irgi neiseina- vien dovanoms velciau- tai kazkaip tai issisukineju, tai progos kokios sulaukus dovanoju... Kaip jus?Ypac tos, kas parduodat darbelius?
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 05, 16:38)
Dėkui aciuks.gif
Taip, sraigės-kaip sagės. O 5lt neturiu verysad.gif , tai ir padėt šalia negaliu lotuliukas.gif  Dydis maždaug :aukštis - apie 7cm, ilgis - apie 10 cm.

va va, tie hobiai prei ko priveda, ir pas mane vejai svilpia piniginej lotuliukas.gif
Na ir turejau omeny mazdaug, bet kad ismatavai, tai dar aiskiau smile.gif
Labai fysnos bigsmile.gif
Atsakyti
Kai praso geros drauges ir tarkim ne pirma kart ir namaza darbeli tai dazniausiai uz medziagas tikrai pinigelius imu, nes kartais medziaga, kartais koki akmeni ar Swarovski dideli ikomponuoji, juk neiseina visad dovanai atidavinet. O del eiles, tai kai laiko istaikau ir padarau.Nakti kai visi sugula as einu siuvinet arba karoliukint kaip as sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 05, 18:46)

vis vakarui atidedu- tipo- mazas daiktas, tai vakare kai vaikai sumigs.. Nu ir anikaip.. na gerai, gerai- jau beveik baigiu- uz kokios savaites gal ir bus.smile.gif)))))
Uztat daiktai-batai-rankines shmines dar kaip eina..smile.gif) Ir laiko istaikau ir gaunas man rodos nieko..
Tiesa, merginos- skelbiu apklausos tema- jei pasipraso draugai-pazistami ka nors nuvelt- veliat dovanai, pigiau, brangiau nei svetimiems, su eile, be eiles ar dar kokis variantas? Vat kiekvienakart kai koks draugas uzsipraso ko- kazkaip pardavinet nejaukiai jauciuos, o dovanot visiems irgi neiseina- vien dovanoms velciau- tai kazkaip tai issisukineju, tai progos kokios sulaukus dovanoju... Kaip jus?Ypac tos, kas parduodat darbelius?

Niu čia labai subtilus reikalas ax.gif
Manęs teta paprašė, kad jai nuvelčiau komplektuką (karoliai, apyrankė ir auskarai), bet prieš prašydama pasakė, kad mokės tik už medžiagas, nes sakė, kad pareklamuos, nu ir dar kaip tetulkai po blato..... Ir ką jūs manote, pasirodė ji baliuke su veltiniais ir "atnešė" užsakymų.
Esu ir veltui vėlusi, bet čia buvo kaip atsidėkojimo gestas (tipo turėjau moralinę skolą wub.gif )
Man tai daugiausia būna, kad kai padarau veltui, tai per tą žmogų ateina ir užsakymai wub.gif

O kai draugai prašo, ar jie neklausia kiek kainuos, kada padarysi g.gif
Atsakyti
sraigės spalvingos - man tokias labiausiai norisi valgyti. kaip saldainiai.
vilkę - ką veli wink.gif o tai jau seniai besirodei wink.gif
o aš į darbą poryt sad.gif baigsis mano draugystė su veltiniu, bent jau tempai apletės gerokai. baiginėju elementariausius karoliukus. bet iš tų nervų noras net dingo.
o saviem aš veliu už mažesnę kainą - jei prašo. niekada nėra prašę dykai. mokėtų ir daugiau, bet visada pasigėdžiu. ax.gif
kadangi šiandiena superinė diena user posted image, tai įdėsiu nuorodą, kur keli lapai skanuoti. manau iš kažkieno turimos knygelės-su kalija ant viršelio. tik palaukit - ilgai kraunasi, galit kai kurių puslapių nepamatyti (9 iš viso). kaip tik ievushkai - vokiškai mirksiukas.gif
šiaip va ir akivaizdu, kad nieko labai blatno, nors viena įdėja sužavėjo. ją plėtojant galima ką nors ir išmastyti. nuskanuoti lapai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 05 kovo 2007 - 18:38
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 05, 17:46)

Na, pirmiausia-aš visąlaik stebiuosi,kaip išvis tu tiek visko priveli ir laiko iš kur gauni? Kai susitiksim, neišturėsiu konkrečiai neišklausus, kas ir kaip.Gal kokį racionalaus laiko panaudojimo receptą turi? Gerai jau gerai, susimesim mergikės ir pirksim tą receptą lotuliukas.gif
O dėl vėlimo draugams-pas mane klaiki situacija,t.y. brolis jau kelintą mėnesį nesulaukia savo karolių, draugė jau prarado viltį, kad jai papuošalą padarysiu blush2.gif Šiaip kartą draugė prašė dovanai( ji ėjo į gimtadienį), tai užmokėjo, o kitką tai irgi stengiausi per kokią progą padovanoti.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 05, 17:46)

ir as progos laukiu wink.gif
o jei uzsako kazkam, tai darau kaip uzsakyma smile.gif
esu ir dykai dariusi ir ne karta smile.gif Ir darysiu, kai zmogus dziaugiasi nerealiai, tai dar nerealiau as dziaugiuos smile.gif Na arba darom mainus rolleyes.gif
darysiu slepetes ikutuvems ir siaip daug kam prisizadejus esu, o siaip jei kam padovanoju, daznai veliau uzsakymai ateina is tos puses smile.gif Reklama thumbup.gif
Atsakyti
laba, mergaites, 4u.gif

aciu visom uz ivertima, atejima i kaziuka ir apziurejima musu, ir musu darbu. buvom pavargusios, pervargusios, gal mazai bendravom, mazai ka parodem, sori rolleyes.gif siaip zmones labai zavejosi smulkiais daikciukais, o as nuo ju kaifavau, tik beda ta, kad mazas pelnas is ju, o darbo daug doh.gif
bet patirtis superine, labai dziaugiuos rolleyes.gif tai va tokios nuotaikos.
doseth rankines ir saliai be galo patiko - gerai suvelti ir mieli. ne visi, bet pagrinde mirksiukas.gif
Atsakyti
linada - ačiū už puslapiukus smile.gif dabar tik supratau,kaip rožę padaryti, labai viskas paprastai paaiškinta ir parodyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 05, 19:43)
Na, pirmiausia-aš visąlaik stebiuosi,kaip išvis tu tiek visko priveli ir laiko iš kur gauni? Kai susitiksim, neišturėsiu konkrečiai neišklausus, kas ir kaip.Gal kokį racionalaus laiko panaudojimo receptą turi? Gerai jau gerai, susimesim mergikės ir pirksim tą receptą lotuliukas.gif
O dėl vėlimo draugams-pas mane klaiki situacija,t.y. brolis jau kelintą mėnesį nesulaukia savo karolių, draugė jau prarado viltį, kad jai papuošalą padarysiu  blush2.gif Šiaip kartą draugė prašė dovanai( ji ėjo į gimtadienį), tai užmokėjo, o kitką tai irgi stengiausi per kokią progą padovanoti.

smile.gif)) susitikt visad noriu ir jei tyla siuo klausimu pagreitins susitikima, tai paslaptingai nutylesiu..smile.gif))))O jei tyliai i ausi- niugi myliu as ta veltini ir viskas.. rankas pradeda niezteti kelias dienas nepavelus..smile.gif)) O be to vyras pagelbsti su vaikais, arba veliu kai jie miega:) Na bent jau issidelioju, o Gustui velti kartu irgi labai patinka- kazkur turim filmuka, kaip vaikas velia- reiks paieskoti kada ir gal kur isdesiu:)))Jei dar akiu muiluotom rankom nesitrintu, tai isvis butu gerai:))))
Atsakyti
na, as nepardavineju, bet vis tiek pasisakysiu biggrin.gif manes sesuo vis ko nors uzsipraso, tai pinigu, aisku, i sjos neimu, bet pvz man karolius, sages, tases daryt kankyne, nes jos manes netraukia, o ji butent tokiu dalyku nori, tai kai uzsiprase karoliu, liepiau privezti dovanu is keliones papildomai lotuliukas.gif
o draugei tai irgi siaip, dovanu veliau tik..

jei prasytu kas daugiau, imciau uz medziageles, uzdarbis butu dziaugsmas biggrin.gif bet jei pastoviai prasytu, tai gal kazka ir dadeciau prie medziagu sanaudu wink.gif

linada, ai, as kelis didesnius projektus issideliojus ir nebaigus deliot biggrin.gif tai stovi kambary, prisokdama dadelioju, nezinau, kada baigsiu biggrin.gif
Atsakyti