QUOTE(*Diva* @ 2007 03 05, 18:46)
aha, man irgi kazkaip papuosalai nelimpa.. va sage jau antra savaite "darau".
vis vakarui atidedu- tipo- mazas daiktas, tai vakare kai vaikai sumigs.. Nu ir anikaip.. na gerai, gerai- jau beveik baigiu- uz kokios savaites gal ir bus.
)))))
Uztat daiktai-batai-rankines shmines dar kaip eina..
) Ir laiko istaikau ir gaunas man rodos nieko..
Tiesa, merginos- skelbiu apklausos tema- jei pasipraso draugai-pazistami ka nors nuvelt- veliat dovanai, pigiau, brangiau nei svetimiems, su eile, be eiles ar dar kokis variantas? Vat kiekvienakart kai koks draugas uzsipraso ko- kazkaip pardavinet nejaukiai jauciuos, o dovanot visiems irgi neiseina- vien dovanoms velciau- tai kazkaip tai issisukineju, tai progos kokios sulaukus dovanoju... Kaip jus?Ypac tos, kas parduodat darbelius?
Niu čia labai subtilus reikalas
Manęs teta paprašė, kad jai nuvelčiau komplektuką (karoliai, apyrankė ir auskarai), bet prieš prašydama pasakė, kad mokės tik už medžiagas, nes sakė, kad pareklamuos, nu ir dar kaip tetulkai po blato..... Ir ką jūs manote, pasirodė ji baliuke su veltiniais ir "atnešė" užsakymų.
Esu ir veltui vėlusi, bet čia buvo kaip atsidėkojimo gestas (tipo turėjau moralinę skolą
)
Man tai daugiausia būna, kad kai padarau veltui, tai per tą žmogų ateina ir užsakymai
O kai draugai prašo, ar jie neklausia kiek kainuos, kada padarysi