Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Agnužė @ 2007 03 05, 16:20)
Jaunoji vėlėjų karta lotuliukas.gif

Sakė, kad čia bus šuniukas bigsmile.gif  Žalias lotuliukas.gif

Geras!!! wub.gif Nuotraukos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gera pamaina auga mirksiukas.gif
Atsakyti
Agnuze saunia veleja augini smile.gif

Papildyta:
Mobilaus deklas kazko dingo dedu is naujo :
user posted image
O man siandien noris pasidziaugt smile.gif
Prabangus verinys su iiilgais karoliais.
user posted image
Puosiau svocia na nezinau kaip tiksliai rasos ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jumi: 05 kovo 2007 - 15:48
Ačiū balsavusioms rankinių konkurse 4u.gif
Man Katinyčio mėlynas ridikiulis nerealus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jumi, gražūs papuošalai wub.gif Aš vis įlendu pasigrožėti pas merginas, kur papuošalus gamina, bet pačiai fantazija ta linkme visai neveikia doh.gif Draugė karolių užsiprašė, tai dėlioju dėlioju, vėl padedu, vėl imu ir niekaip nesusidėlioja ax.gif
Atsakyti
Agnuze, matytas vaizdelis su veleja jaunaja, manoji irgi velia, issikloja vilna (nesiveliancia) ir dirba kartu su manim biggrin.gif
O kai paklausia kas busi uzaugus, tai sako megsiu, velsiu kaip mama doh.gif
O man is konkurso labiausiai 7 nr patiko smile.gif Norec tokios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 05 kovo 2007 - 16:20
Jumi - gražūs papuošalai biggrin.gif Būtent pereinančios (lyg melanžinės) veltinukų ir oraganzos spalvos suteikia švelnumo ir subtilumo wub.gif (man taip atrodo)

O už lango pavasarėjant visokio plauko sraigės iš pakampių pradeda lįst lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
ievushka, kaip grazuuuuu wub.gif O tu jas kaip sages darai? Kokio jos dydzio? padek 5 lt salia ax.gif labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Jetus kaip smagu, kokia velejele wub.gif , mano, kai tetis laiko vonioj, o as dirbu, tai intensyviai rutuliukus suka ir juokiasi. Ot vels panos thumbup.gif
Atsakyti
ievuschka, sraigės kokios simpatiškos spalvingos wub.gif Man ir pavasarinės mintys galvoj stumdosi, tik prisėst sunkiai, kai vyras gripą pagavo - guli paslikas kelintą dieną, dar blogiau negu sergantis vaikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 03 05, 16:23)
ievushka, kaip grazuuuuu  wub.gif  O tu jas kaip sages darai? Kokio jos dydzio? padek 5 lt salia  ax.gif  labai grazu  thumbup.gif

QUOTE(Agnužė @ 2007 03 05, 16:26)
ievuschka, sraigės kokios simpatiškos spalvingos wub.gif  Man ir pavasarinės mintys galvoj stumdosi, tik prisėst sunkiai, kai vyras gripą pagavo - guli paslikas kelintą dieną, dar blogiau negu sergantis vaikas doh.gif

Dėkui aciuks.gif
Taip, sraigės-kaip sagės. O 5lt neturiu verysad.gif , tai ir padėt šalia negaliu lotuliukas.gif Dydis maždaug :aukštis - apie 7cm, ilgis - apie 10 cm.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 05, 17:18)

O už lango pavasarėjant visokio plauko sraigės iš pakampių pradeda lįst lotuliukas.gif

Pasakiškos pavasarines sraigės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
taip, velejeliu karta auga biggrin.gif maniskis kai slapiai veliu tai irgi padeda - tapsnoja su kojytem, atsitupes su rankom trina, vandenio papila, pamuiluoja lotuliukas.gif

o is rankiniu konkurso as tai privatizuociau 8 tasiuka blush2.gif ta prasme toki pati nesiociau, kai pamaciau, tai pagalvojau, kad mano stiliaus biggrin.gif

o sraigutes kokios puosnios ir kaip detaliai padarytos wub.gif
Atsakyti