Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 04, 12:29)
Veltiniautojos, gelbėkit, duokit patarimą -kaip rankas užgydyti ? Pritryniau pirštų viršų, skauda, net indų išplauti negaliu  doh.gif

Mano vyriškis, kai sportuodamas rankas "iki skylių" davaro , tai gydosi tepdamas vitamino E kapsulių turiniu (praduria kapsulę ir tuo aliejumi pasitepa žaizdeles) ir furacilino tepalu (pakaitomis). Jam užgyja greičiau.
Atsakyti
Koks Bephanten'as turėtų padėti, bent nugraužtus spenelius man greitai užgydydavo

Mano vyriškis, kai sportuodamas rankas "iki skylių" davaro , tai gydosi tepdamas vitamino E kapsulių turiniu (praduria kapsulę ir tuo aliejumi pasitepa žaizdeles) ir furacilino tepalu (pakaitomis). Jam užgyja greičiau.

Ačiū jums!!!
Atsakyti

Veltiniautojos, gelbėkit, duokit patarimą -kaip rankas užgydyti ? Pritryniau pirštų viršų, skauda, net indų išplauti negaliu doh.gif
[/quote]

Man thumbup.gif kremas- Hospital hand cream, suskirdusiai, paraudusiai rankų odai.Jei pritrinta iki žaizdelių, tai šaltalankio aliejukas arba bephantenas turėtų padėti. L. geras EXCIPIAL kremas, jautrios, alergiškos, uždegimiškos odos gydymui, apsaugai ir priežiūrai. Žinoma jokio vėlimo ir kuo mažiau maceruoti odą vandenyje.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 04, 12:32)
Sugalvojau viena toki shakar makar, pavyzdziui kas turi knygele apie velima ir galetu tarkim ja paversti na tarp savu kompiuterine versija ( nuskanuot ir irasyt i CD ) as mielai toki dalyka nusipirkciau tarkim uz kokius 10- 15 lt. Mes taip darom su knygom karoliuku tema.Viena moteris parsiveze is Italijos knygu ir dave nusiskanuot. 4u.gif

Labai gera įdėja thumbup.gif
Aš tai turiu kelias knygas ir mielai įsigyčiau kitų kompiuterine versija wub.gif
Atsakyti
merginos, kaip manote ar dar verta bandyti važiuoti apsižvalgyti į Tymo kvartalą ar jau bus visi išsiskirstę? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 04, 13:29)
Draugė buvo mugėj , tai parašė, kad matė vienoj palapinėj TOOOKIŲ darbų...
Atsiuntė nuotraukėles - gi žiūriu, prie rankinuko kortelė su užrašu DOSETH  lotuliukas.gif 
O aš Klaipėdoj tavo palapinės dairiausi mirksiukas.gif

Veltiniautojos, gelbėkit, duokit patarimą -kaip rankas užgydyti ? Pritryniau pirštų viršų, skauda, net indų išplauti negaliu  doh.gif

Klaipiediečiai apsiėdę, kai Veltinio namai po nosim. Kainos juk nesikeičia. Tai ir prasmės nebuvo dalyvauti.
Reik į neapželdintus plotus lotuliukas.gif
Dėl rankeliu, patarimo neturiu, nes nedaug ir pratynus buvau. Papraščiausia neveldavau ir gausiai kremu tepdavau.
Atsakyti
nu va o mačiau ir rankinių - nežiūrinėjau atidžiau. laiko neturėjau, mačiau ir keletą foruminių įdėjų - į Divos panašius dekoru bačiukus, ievuchkos sausaininę. keletą kepuraičių. mačiau kelias įdomias seges. o šiaip tai tesybe, visi burbuliukai ir nieko įdomesnio, nors manau kad jau akis atbukusi ir net nebemačiau, o ir neiškojau labai. beje, buvo ir veltinio bambos atstovai - tai ir šalių ir rankinių ir kepurių superinių wink.gif
bet va visokiom piniginėm, dėkliukam, padėkliukam, staltiesiukėm, pakabukam......kelias laisvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 04 kovo 2007 - 14:58
QUOTE(Vilke @ 2007 03 03, 20:39)
ai, beje, mamkos kaunietes, kurios pardavineja darbelius ir netingit, nugi neskit ryt savo rankines, salikus, batukus, bus paklausa, nes tokiu dalyku visam Kaune nebuvo. Tik mezginiu pilna.  mirksiukas.gif

vadinasi ne visa kaziuka praejei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 03 04, 14:50)
nu va o mačiau ir rankinių - nežiūrinėjau atidžiau. laiko neturėjau, mačiau ir keletą foruminių įdėjų - į Divos panašius dekoru bačiukus, ievuchkos sausaininę. keletą kepuraičių. mačiau kelias įdomias seges. o šiaip tai tesybe, visi burbuliukai ir nieko įdomesnio, nors manau kad jau akis atbukusi ir net nebemačiau, o ir neiškojau labai. beje, buvo ir veltinio bambos atstovai - tai ir šalių ir rankinių ir kepurių superinių wink.gif
bet va visokiom piniginėm, dėkliukam, padėkliukam, staltiesiukėm, pakabukam......kelias laisvas.

Va čia geras, o aš tiek daug nemačiau, ypač savųjų darbų kopijų ax.gif įdomu būt buvę panagrinėt, pačiupinėt...Kurioj ten vietoj maždaug buvo?
Atsakyti
buvo einant nuo katedros Tymo kvartalo link. pastebejau kepurę morkinę su speniais biggrin.gif Sraigutės berods kažkas panašaus. daugiau nemačiau gal dar ką būčiau užvydusi, bet kai pirkti neketinau, grožybių visur kitur prisižiūriu, čiupinėti ir užsiiminėti kritika nenorėjau o ir laiko nebuvo. tašiuus nešiojo kažkas aukštai iškėlęs, bet nespėjau bėgti - kuo greičiau ėjau, tuo jie tolo, buvo ir pilies gatvėje, pabaigoje, kur skverelis. bet labai užlindę pardavėjai už visų kitų, vilną pardavinėjo. tiesa tik karšinio poroje vietų mačiau, ir spalvų pasirinkimas menkas.
Atsakyti
o aš vakar per tą savo pasipiktinimą karoliais užmiršau pasakyti,jog mačiau tiesiog nuostabią veltą kepurytę... wub.gif tokia raudona iš abiejų šonų išlindę ragiukai o ragiukų gale po juodą gėlytę... na atrodė labai efektingai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 04, 12:32)
Sugalvojau viena toki shakar makar, pavyzdziui kas turi knygele apie velima ir galetu tarkim ja paversti na tarp savu kompiuterine versija ( nuskanuot ir irasyt i CD ) as mielai toki dalyka nusipirkciau tarkim uz kokius 10- 15 lt. Mes taip darom su knygom karoliuku tema.Viena moteris parsiveze is Italijos knygu ir dave nusiskanuot. 4u.gif

Sveikos,
Labai patiko knygų idėja. turiu ir aš kelias knygeles, kai kurios vertos pirkt, kai kurių tik gražus viršelis. Jei bus organizuojami kokie nors mainai, aš mielai sudalyvaučiau. smile.gif

http://www.amazon.de...e...TF8&s=books
http://www.amazon.de...k...TF8&s=books
http://www.amazon.de...s...TF8&s=books
http://www.amazon.de...o...TF8&s=books
Atsakyti