Laba rytą, moterytės
Paskaitinėjau jūsų nuomoniu apie kokybę. Va bado jums akis , ir man bado nekokybė
Žinot mano praeitos vasaros, prieš parodiniai darbai ir nekokybiškai suvelti. Pakenčiama, bet turi būti vientisi.
Nereiktų įsižeisti kai pasakau kad nekokybiškai suvelta. O tai matosi iš nuotrauku taipat
Vilniuje kaziuke ir mano mamulė yra aš nevažiavau kad gripą koki nepasigaučiau.
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 04, 11:10)
Laba rytą, moterytės
Paskaitinėjau jūsų nuomoniu apie kokybę. Va bado jums akis , ir man bado nekokybė
Žinot mano praeitos vasaros, prieš parodiniai darbai ir nekokybiškai suvelti. Pakenčiama, bet turi būti vientisi.
Nereiktų įsižeisti kai pasakau kad nekokybiškai suvelta. O tai matosi iš nuotrauku taipat
na va, ko anksčiau nesakei? O kurioj kažin ji vietoj stovi? neapibėgau visko,tai ir nesutikau
aš irgi nemačiau... na prisipažink... o gal bijai,kad nubėgsim visos kartu ir nučiupinėsim
Sugalvojau viena toki shakar makar, pavyzdziui kas turi knygele apie velima ir galetu tarkim ja paversti na tarp savu kompiuterine versija ( nuskanuot ir irasyt i CD ) as mielai toki dalyka nusipirkciau tarkim uz kokius 10- 15 lt. Mes taip darom su knygom karoliuku tema.Viena moteris parsiveze is Italijos knygu ir dave nusiskanuot.
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 04, 12:10)
Laba rytą, moterytės
Šiandien tavo tašes , šalius"Monos" galerijoj apžiūrėjau, tikrai kokybiškos, verta "vėlėjų bambos" vardo
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 04, 12:10)
Laba rytą, moterytės
Draugė buvo mugėj , tai parašė, kad matė vienoj palapinėj TOOOKIŲ darbų...
Atsiuntė nuotraukėles - gi žiūriu, prie rankinuko kortelė su užrašu DOSETH
O aš Klaipėdoj tavo palapinės dairiausi
Veltiniautojos, gelbėkit, duokit patarimą -kaip rankas užgydyti ? Pritryniau pirštų viršų, skauda, net indų išplauti negaliu
Sveikos velėjos paaiškinkit nesusipratėlei, kuo skiriasi kamšymo adata nr. 38 trikampė, nuo nr. 38 tristar?
Beje, gal balu išduos ''komercinę paslaptį'' : jos lėlyčių rankytės, tai ten perverta vielutė per kūnelį ir apsukta siūliuku?ir ar kūneliai (kelnytės, megztukai, suknelės) viskas adatėlėm badyta?
Beje, gal balu išduos ''komercinę paslaptį'' : jos lėlyčių rankytės, tai ten perverta vielutė per kūnelį ir apsukta siūliuku?ir ar kūneliai (kelnytės, megztukai, suknelės) viskas adatėlėm badyta?
niu mes čia visos karksim, kad neorginalūs darbeliai, neįdomūs karoliai. bet klausimas, ar labai jau daug kam reikia orginalių ir išskirtinių turbūt daugumai veikia sindromas: noriu tokio, kaip pas tą ir tą. neveltui gariūnai klesti su savo masine produkciją. ir jei žmogui negėda (man pvz kompleksas) išeit į gatvę su striuke, kurią tame pačiame troleibuse devės dar 5 žmonės, tai tokiam žmogui tie karoliai ir yra skirti. o daug buvo ir tvarkingų, ir gražių spalvyčių karoliukų, auskariukų ir pasiuvinėtų, ir su apnertais burbuliukais pamaišytų.
labai jau mes čia forume išlepom nuo gražių ir orginalių reginių tai norim DAR DAR DAR, NAUJO NAUJO... o jei jau pamatom kažką matyto, tuoj replika "gražu, bet labai jau primena tos ir tos darbelius" šiaip reiktų skirti dvi kategorijas rankdarbių: standartinių, bet atliktų su super kruopštumu ir nagingumu (tam irgi reik nemažai darbo ir sugebėjimų), o kur originalios idėjos, ieškojimai naujo ir t.t.
labai jau mes čia forume išlepom nuo gražių ir orginalių reginių tai norim DAR DAR DAR, NAUJO NAUJO... o jei jau pamatom kažką matyto, tuoj replika "gražu, bet labai jau primena tos ir tos darbelius" šiaip reiktų skirti dvi kategorijas rankdarbių: standartinių, bet atliktų su super kruopštumu ir nagingumu (tam irgi reik nemažai darbo ir sugebėjimų), o kur originalios idėjos, ieškojimai naujo ir t.t.
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 04, 12:29)
Draugė buvo mugėj , tai parašė, kad matė vienoj palapinėj TOOOKIŲ darbų...
Veltiniautojos, gelbėkit, duokit patarimą -kaip rankas užgydyti ? Pritryniau pirštų viršų, skauda, net indų išplauti negaliu
na va, lėkiau lėkiau, o pusės nepamačiau labai gaila,kad DOSETH mamos nesutikau.
Aplankiau mūsų forumiečių mamyčių palapinę, jau nedaug darbelių belikę buvo, man bežiūrint porą dar nupirko. Smagu ten pas jas, aš arbata tuoj pat buvau pavaišinta-jaukumu padvelkė Šiaip šaunuolės,kad susiorganizavo, išbandė save, savo darbus, suprato-kokius daugiau perka,kokius-mažiau.O taip kartu prekiauti ir linksmiau,ir pigiau už vietą mokėti.
Sveikinu už entuziazmą,ištvermę ir gerą nuotaiką
Tiesa-dėl rankų. Tai geriausia būtų bent kelias dienas nieko nevelti, indų neplauti, neskalbti. Kremu maitinančiu dažnai pateplioti, nakčiai netgi kremo kaukę uždėti:riebiai ištepti ir medvilnines pirštinaites užsimauti.Tinka sako ir glicerinu patepti, nors girdėjau,kad jo poveikis apgaulingas-išoriškai trumpam sušvelnina odą, o iš tikrųjų-jis labai ją sausina. Tuomet atrodo,kad reikia tept ir tept ir tept.
QUOTE(ievuschka @ 2007 03 04, 13:58)
Tiesa-dėl rankų. Tai geriausia būtų bent kelias dienas nieko nevelti, indų neplauti, neskalbti. Kremu maitinančiu dažnai pateplioti, nakčiai netgi kremo kaukę uždėti:riebiai ištepti ir medvilnines pirštinaites užsimauti.Tinka sako ir glicerinu patepti, nors girdėjau,kad jo poveikis apgaulingas-išoriškai trumpam sušvelnina odą, o iš tikrųjų-jis labai ją sausina. Tuomet atrodo,kad reikia tept ir tept ir tept.
ačiū už atsakymą. Gal kokiais tepaliukais galima patepti?