Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Geltona ispirkau tongue.gif , Juokauju sake turi ir tokios avietines maciau nemazai turejo biggrin.gif .
stai keli salikuciai
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 03 kovo 2007 - 21:48
Buvau Kaziuke ir vakar, ir šiandien rolleyes.gif
Ką galiu pasakyti, - ir Pilies. g., ir Maironio g., ir Tymo kvartale, - SM mamyčių darbeliai iškart išsiskiria kokybe ...
Bet užkniso, kad visur labai daug bandymų parduoti bile kaip suveltus ,,grožius“... ,,ala veltinis“...,,ala moku velti“...
Atsakyti
tik nenorėkit,kad aš vėl užsivesčiau vėl apie tuos baisius karolius kuriuos mačiau prie katedros, nes kai pradėsiu, tai nebesulaikysit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 03 03, 20:49)
nu vat iki ten ir nenuejau.. bet smalsu gi sm darbukus pamatyt.. hmm- gal dar ryt Gusta pasiimt ir nuvaryt.. o tymo kvartalas- ten, kur salia onos baznycios yra prekystaliai, ar i virsu reik lipti?

į viršų lipt nereikia, bet paeiti dar tolokai. kažkur skaičiau kad nuo Katedros a. 2 km.
kažkaip galima per viršų atvažiuot ir laiptukais nusileist tiesiai į Tymo kvartalą, bet iš kokios ten gatvės, tai nžn., nes miesto plane nieko nesuprantu schmoll.gif , galiu tik paklaidint verysad.gif .
Atsakyti
Bonbonke, tai jau išsiliek, ką jau čia irnesakyk.gif, nenufotkinai? atsiprasau, bet man taip tavo nikas smagesnis rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 03 kovo 2007 - 22:41
gaila, kad fotiko neturėjau,bet net foto jie geriau atrodytų... doh.gif dabar košmarus sapnuosiu blink.gif
Atsakyti
Labos iš ryto smile.gif Aš į Kaziuką šiemet neisiu, vyras apsirgęs, tai nei jam mažių paliksi, nei pačiai vienai su abiem į tokią žmonių spūstį lįsti blink.gif
O aš tai pablūdau ir užsisakiau iš čia knygų, turėtų ateiti kovo 9-10d., galėsim po to kokį pasimatymą daryti ax.gif Vieną uups parveža, o kitas tai patogiai taip galima susiveikti - mano draugė Vokietijoj užsakė ir nurodė mano adresą, aš jai pinigėlius tik grąžinsiu, kai dabar grįš. Kitą sykį savo lietuvišką kortelę pasiims, tai iškart galėsiu pervesti. Už 4 knygų atsiuntimą išėjo apie 10 eurų.
Tiesa, Sagų pasaulyje Jasinskio gatvėj mačiau šitą knygą už 75Lt, jei ką domina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnužė: 04 kovo 2007 - 07:08
Pas mane dėl laiko stokos tai tik boružytė kukliai iš vilnos maišo išlindo ax.gif

user posted image
Atsakyti
nu jo pas mus kiame Kaziuke ir gi veltiniu buvo, bet kokybe tai geriau nereik, nors nesu as jau kokia ase lotuliukas.gif , man dar mokytis ir mokytis, bet pasiziurejus i tuos darbus tai vilna tik pasibaiseti galima, karoliai 3 velti karoliukai ir tie patys nekokybiskai 15 Lt kiti 18 Lt bet tai ir matos kad prisidejo ir neparduoda nei vieno, jei nebuciau macius jusu grosiu cia rogdomu tai tokius pamacius tikrai nesusidomeciau vilna schmoll.gif Liudna, labai liudna verysad.gif
Atsakyti
Katinyti, šalikėliai simpatiški 4u.gif
Irunia, miela boružėlė 4u.gif
Kalbėjot apie papuošalus - man burbuliukus labai nepatinka velti. Aš pati papuošalų praktiškai nenešioju, tai gal todėl. Ir jei reikia kokiais karoliukais pasiuvinėti - irgi kančia, niekaip nesusidėlioja gražiai doh.gif Labiau traukia kokie praktiški dalykai smile.gif
Atsakyti
Katinyti - labai jau mieli tavo šalikučiai wub.gif
Aš jau grįžau iš Kaziuko. Kad tokių ten būtų buvę, bet kur tau doh.gif kaip daugelis jau rašė-daugiausia karoliai,apyrankės, ir pusė jų-tai tragiškos kokybės. Keliose vietose mačiau neblogų, bet vistiek-gana paprasti, originalumu nepasižymi, nors ir gražių spalvų bei kokybiškai suvelti.Rankinių,šalių-nerasta.Bet gal nespėjau visko pamatyti,nes turėjau labai nedaug laiko, prospekte net nebuvau.
Merginos-galim drąsiai sakyti,kad mūsų forumiečių darbai tikrai išskirtiniai.

Agnuže - kai ateis tavo knygos, pasidalink įspūdžiais, ar geros, nes perkant tik pagal viršelį lengva apsirikti. Aš irgi keletą nusižiūrėjus esu, bet nesuprantu jų apmokėjimo sistemos. Kovo mėn.gal susiorganizuosim kokį susitikimą , tai būt smagu,jei pavyktų tau atbėgt, o tuo pačiu ir knygas prigriebtum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2007 03 04, 11:36)
Katinyti, šalikėliai simpatiški 4u.gif
Irunia, miela boružėlė 4u.gif
Kalbėjot apie papuošalus - man burbuliukus labai nepatinka velti. Aš pati papuošalų praktiškai nenešioju, tai gal todėl. Ir jei reikia kokiais karoliukais pasiuvinėti - irgi kančia, niekaip nesusidėlioja gražiai doh.gif Labiau traukia kokie praktiški dalykai smile.gif

man irgi geriau praktiški. Tik kartais tie praktiški patampa visiškai nepraktiškais lotuliukas.gif
Atsakyti