Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(taza @ 2007 03 03, 19:29)
Taip ten prie bazės. O kaina 100g - 4 Lt  mirksiukas.gif
Sluoksna. Karšinio net nežiūrėjau tokias spalvas pamačiusi  biggrin.gif

Aciu uz info, gaila, kad rytoj nedirba, nulekciau, oranzine, s. ruda labai praverstu, gal dar rasiu pirmadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taza @ 2007 03 03, 19:29)
Taip ten prie bazės. O kaina 100g - 4 Lt  mirksiukas.gif
Sluoksna. Karšinio net nežiūrėjau tokias spalvas pamačiusi  biggrin.gif

Aciukas, reiks uzsukti paziureti. bigsmile.gif
Atsakyti
jei kas eis rytoj į Kaziuką ir kojos dar laikys, nepatingėkit visą Tymo kvartalą apeit. tikrai daug gražių darbelių. vien iš smalsumo verta, ir prieiti pažiūrėt lengviau, nes žmonių ne tiek, kiek Pilies gatvėl ar prospekte.
Atsakyti
o as Kaune Kaziuky siandien buvau smile.gif tai veltinio ant kiekvieno kampo, per visa laisves aleja visuuuuuurrrr. pardavineja, kas netingi, mokinukes, moterytes, vyrai, net tie, kurie medu pardavineja. Bet asortimentas - vien tik papuosalai. Tvrakingi tokie, bet nieko ypatingo. Net pagalvojau, kad tuoj zmones persisotins siais papuosalais. Man kazkaip jau ju per daug buvo ax.gif
Atsakyti
tikrai... jau net nesinori velti, nuo to visuotinio pamišimo.... schmoll.gif noriukuo greičiau išmokt ką nors didesnio daryt, kad nereikėtų su tais papuošalais terliotis, kadangi jau "va ir va kur" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 03 03, 21:28)
o as Kaune Kaziuky siandien buvau smile.gif tai veltinio ant kiekvieno kampo, per visa laisves aleja visuuuuuurrrr. pardavineja, kas netingi, mokinukes, moterytes, vyrai, net tie, kurie medu pardavineja. Bet asortimentas - vien tik papuosalai. Tvrakingi tokie, bet nieko ypatingo. Net pagalvojau, kad tuoj zmones persisotins siais papuosalais. Man kazkaip jau ju per daug buvo  ax.gif

Eisiu ir aš rytoj pažiūrėti, o kad atsibos tai ir taip aišku, kai tiek daug tu vilnos papuošalų, tai jau darosi neidomu verysad.gif
Atsakyti
man jau cia panasiau i paaugliu mada kazkaip. siaip itariu, kad visuotinis pamisimas greit baigsis, cia panasiai kaip 80-ais metais buvo visuotine mada dideliu spalvotu plastmasiniu karoliu ir apyrankiu biggrin.gif atsinesiojo moteros biggrin.gif

su laiku viskas aprims, isliks tik itin originalus papuosalai ir rimtesni daikciukai, manau ax.gif

ai, beje, mamkos kaunietes, kurios pardavineja darbelius ir netingit, nugi neskit ryt savo rankines, salikus, batukus, bus paklausa, nes tokiu dalyku visam Kaune nebuvo. Tik mezginiu pilna. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilke: 03 kovo 2007 - 20:41
QUOTE(lukasta @ 2007 03 03, 20:57)
jei kas eis rytoj į Kaziuką ir kojos dar laikys, nepatingėkit visą Tymo kvartalą apeit. tikrai daug gražių darbelių. vien iš smalsumo verta,  ir prieiti pažiūrėt lengviau, nes žmonių ne tiek, kiek Pilies gatvėl ar prospekte.

nu vat iki ten ir nenuejau.. bet smalsu gi sm darbukus pamatyt.. hmm- gal dar ryt Gusta pasiimt ir nuvaryt.. o tymo kvartalas- ten, kur salia onos baznycios yra prekystaliai, ar i virsu reik lipti?
Atsakyti
Nesiu ryt salikucius i "Mona" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 03 03, 20:49)
Nesiu ryt salikucius i "Mona"  tongue.gif

Mona tai kaip galerija? o kokį ten antkainį deda?
Atsakyti
Katinyti, tai parodyk savo salikucius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taza @ 2007 03 03, 14:43)
Buvau siandien ABC: kiek daug spalvų vilnos buvo  thumbup.gif . Dar tiek ten nebuvau mačius. Kam įdomu yra geltonos, oranžinės , žalsvos, tamsiai žalios, ružavos šviesesnės ir ryškesnės, šviesiai rudos, dar kažkokia maišyta smėlio spalvos, pilkos na ir aišku jų įprastinių spalvų - baltos, juodos, rudos, tamsiai mėlynos.

o rytoj ABC turbut nedirba? Taip laukiau geltonos ir žalios, rožinės spalvų. Gal liks iki pirmadienio vakaro...
Atsakyti