Aš Simuką maitinu 7 mėn ir 10 dienų. Mes MP valgom dar palyginus dažnai: ryte, po košės su mėsuke duodu atsigert, vakare du kartus ir naktį 2 - 3 kartus. O pienuko manau, kad yra pas mane, nes turiu didelį norą jo turėt
buvo momentas kai sakiau, jau gana ir buvau pradėjus duot mišinuko prieš naktį, bet kai aš matau kaip jis pasiilgsta ir nori to papuko
tai tiesiog širdis neleido nutraukt maitinimą MP. O pienuko padaugėja kai sočiai pavalgau, išgeriu daug skysčių ir būnu rami. kai pienuko pamažėja duodu dažniau pažysti ir padeda
Papildyta:
QUOTE(Savannaa @ 2007 03 31, 22:46)
SOS !!! Ka patartumet daryti ? Ar kam taip buvo ?!
Mazius beveik savaite nakti praso valgyt kas valanda. Anksciau kas 3. Mum 4 menesiai. Neissimiegam abu. Pradejau pora kart per diena duot darzoviu tyreles po nedaug. Tai viskas susitvarke, bet atrodo kad ir pieno maziau gaminas. anksciau krutine po maitinimo per valanda dvi prisipildydavo o dabar tustoka atrodo
Vaikas didelis, kas menesi po 1.500-1.800 priauga. Gal jam jau nepakanka pienuko.
Yra kazkokios pieno krizes.....gal tai viena is ju
iki tol jokiu problemu neturejom. Gal paskubejau as su tom tyrelem ?
Taip norisi kad mazius gautu tik geriausia. O kas gali buti geriau uz mamos pienuka.
Apie 4 mėn pienuko pamažėja, na tiksliau atrodo kad pamažėjo, nes pypliukas pradeda daugiau suvalgyt, bet kūdikis dažniau žysdamas pieno gamybą padidina ir tada atsiranda pienuko tiek kiek jam reikia, o jei tu maitinai kas valandą tai ir prisigamindavo pienuko per pora valandų, o dabar kai duodi košytės tai pora maitinimų MP pakeiti koše todėl pienuko pradėjo gamintis mažiau.
nu vienu žodžiu viskas susitvarkys tik pati norėk
bet man atrodo kad tokio amžiaus iškart du maitinimus pakeisti košėmis ar ne per daug ir nepergreit, nes tik apie 6 mėn įvedamas antras maitinimas, o apie 7,5 - 8 mėn trys maitinimai košėmis.
Beje jei jis tiek priauga, tai gal košių visai nereikia, jam reiškias užtenka tavo pienuko. Aš saviškį pradėjau primaitint nuo 5,5 mėn nors ir ne kartą atrodė, kad Mp jam jau nebesotus nors jis ir priaugdavo labai mažai