Įkraunama...
Įkraunama...

M.K.Čiulionio menų gimnazija

QUOTE(alfija @ 2009 11 15, 18:11)
Dailininkas pakabinęs,paruošęs parodą- dar ją ir pristato, jis bendrauja, gina savo darbus- ir jei jis sugeba tai padaryti- rasti tuos žodžius ir tuos argumentus, jei jis sugeba parodos metu pats jis sublizgėti- gerai, jei ne ir ne- paveikslas gali likti nepastebėtas eilę metų arba niekada.
O va šita problema lengvai išsprendžiama: tereikia nepašykštėti ir parodos atidarymui daug šampano bei vyno nupirkti. Ir bus tų žodžių bei argumentų į valias, ir neliks jo darbai nepastebėti. biggrin.gif
Ironizuoju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2009 11 15, 19:53)
Na čia tai jau atleiskit, bet paburbuliuosiu ir aš biggrin.gif Kaip suprantu jūsų vaikai groja, vadinasi jums turi būt nors šiek tiek suprantamas atlikimo menas. Ką reiškia nesvarbu, kiek ir kokių repeticijų, o tai kas tada pagal jus svarbu atlikėjui  , ruošiančiam pasirodymą publikai g.gif. Ne apie įrašus kalba juk, egzaminai, koncertai vyksta ne įrašus klausant, bet čia ir dabar. Nu, niekaip nesuprantu, kodėl jūs taip aršiai ginčijatės dėl to, kas akivaizdu, dailė negali prilygt atlikimo menui niekaip.

aš norėjau pasakyti, kad jam ,kaip ir dailininkui nėra svarbi repeticijų vieta- namuose,mokykloje, daržinė- nesvarbu kur stovi instrumentas, svarbuką jis tuo metu daro, kam ruošiasi, ir ką ruošiasi, jaučia, pergyvena išgyvena. Lygiai taip pat kaip dailininkui- jam nėra svarbu kuriam kampe jo molbertas stovi, ne tai svarbiausia. Ir vienas ir itas ruošiasi svarbiausiam- pasirodymui. Ir kaip ir tas ir anas pasirodys- priklauso jo sėkmė, arba visiškas fiasko.
Apie įrašus- aš apie koncerto įrašą, kad ir atlikimas vieno ar kito kūrinio tuo metu, taip jau yra bet ilgaamžiškumą turi. Plokštelė, diskas, juostelė. Įrašei, ir to atlikėjo įrašas ilgai skambės taip, kaip jis skambėjo tuo metu.
Paveikslo tapymas, irgi ta pati repeticija, dailininkas, kaip ir muzikantas yra įspraustas į laiko rėmus- jai jam užsakyta paroda, ten turi būti tiek kūrinių naujų, tiek gali ekspoziciją sudaryti senų, kartais seni netinka. Nespėjai, netipai- tavo šansas gali nebepasikartoti, tilpai, ruoškis sekančiam etapui.
Atlikimo technika, ar menas? Šiaip jau atlikėjas yra tik tarpininkas tarp kompozitoriaus ir auditorijos, jis tik perduoda tą meną ir kuria labai mažai, palyginti su tuo kas tenka kūrybininkams, klausytojų- ir niekas daugiau- jei jis solistas, o jei jis orkestre jie visi yra tie tarpininkai ir dar turi dirigentą, kuriam atrodo jog taip tie tarpininkai turi perduoti, o ne kitaip.
Mano vaikai ir piešia, ir groja- ir kai aš lyginu , žinau ką lyginu ir su kuo, ir kaip tai atrodo. Jūs vertinat pačios save arba lyginatės viena sukita( seserim, broliu), ir jums atrodo vienaip. aš turiu man lygiaverčius objektus kurie muzikuoja arba piešia, ir aš gerai žinau ką lyginu, matau kas ir kokias pastangas deda
Due drops, tavo brolis tikrai pažįsta mano vienuoliktoką, garantuotai. Šitą, iš karto pasakau mūsų pavardės su jo- skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 11 15, 12:01)
Kaip suprantu, jūsų tonas - labai ramus, korektiškas ir mandagus. Dramblį iš savo akies išsikrapštykit ir tos savo arbatos pagerkite, ar ką...  lotuliukas.gif Ir šiaip, miegot eikite, nes visi jūsų nervai, aiškiai nuo neišsimiegojimo.  rolleyes.gif  Vėl pagal save apie kitus sprendžiat?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man tai juokinga,kai agresyvi moteryte mano,kad gali ka nors sunervinti.atrodo Čiurlionke visu jusu asmeniniu bedu saltinis g.gif laugh.gif o jusu smulkus pasikramtymai...pilki ir neidomus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2009 11 15, 19:11)
aš suprantu tik viena, kol kas. Kad jūs niekaip nebaigiat viduje konkuruoti su savo seserim, ir daugiau nieko. O visa kita ką jūs man bandot paaiškinti yra visiškas niekas. Todėl, kad yra visiškai nesvarbu kiek, ir kur kokių repeticijų apturėjo muzikas. Jis nuo tada iki tada, turės atlikti tą kūrinį , spindėti blizgėti ir etc., padarys įrašą, ir įrašas kambės nepintamai atliktas to muzikanto n.metų. Dailininkas pakabinęs,paruošęs parodą- dar ją ir pristato, jis bendrauja, gina savo darbus- ir jei jis sugeba tai padaryti- rasti tuos žodžius ir tuos argumentus, jei jis sugeba parodos metu pats jis sublizgėti- gerai, jei ne ir ne- paveikslas gali likti nepastebėtas eilę metų arba niekada. Nepykit, bet dailininko darbas yra daug daugiau susietas su mąstymu, taip sakant darbas smegenim, nei muzikanto, ir gal būt čia ir yra atsakymas kodėl dailininkų tarpe yra daug daugiau intelektulių, mąstančių žmonių, gilių, brandžių- kaip ir tarp rašytojų.

drinks_cheers.gif
Kazkaip cia daug kam atrodo,kad dailininko darbas,kaip fabrike-atejai paštampavai ir išejai.taip yra mokymasis amato-gipsų paišymas,mokymasis štrichuot.bet kuriant reikalingas ir "pakvepavimas".nu ner ikvepimo ir...be to pvz skulptoriams reikalinga dar ir fizine jėga,ne tik kurybingumas
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 15, 19:32)
Man tai juokinga,kai agresyvi moteryte mano,kad gali ka nors sunervinti.atrodo Čiurlionke visu jusu asmeniniu bedu saltinis g.gif  laugh.gif o jusu smulkus pasikramtymai...pilki ir neidomus mirksiukas.gif
O man juokinga kai agresyvi+kompleksuota moterytė nesupranta, kad čiurlionkė, tai jos asmeninių bėdų šaltinis. Labai smagu - pasijuokėm. Vitamino C organizmai pasigamino. thumbup.gif
QUOTE(due drops @ 2009 11 15, 19:32)
be to pvz skulptoriams reikalinga dar ir fizine jėga,ne tik kurybingumas
"Sila jest, uma nie nado". O dar sakot, kad dailininkai intelektualūs. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 11 15, 20:18)
Due drops, tavo brolis tikrai pažįsta mano vienuoliktoką, garantuotai. Šitą, iš karto pasakau mūsų pavardės su jo- skiriasi.

Greiciausiai pazista,nes musiskis aktyvistas toks.vis tekinas,su visais bendrauja wub.gif o del pavardziu,jus manot,kad brolio klausciau ar zino kieno mama Alfija g.gif biggrin.gif tarp kitko net mintis tokia nekilo.o brolio ir mano pavardes irgi skiriasi-musu skirtingi teciai
Papildyta:
QUOTE(mititėja @ 2009 11 15, 20:37)
O man juokinga kai agresyvi+kompleksuota moterytė nesupranta, kad čiurlionkė, tai jos asmeninių bėdų šaltinis. Labai smagu - pasijuokėm. Vitamino C organizmai pasigamino.  thumbup.gif  "Sila jest, uma nie nado". O dar sakot, kad dailininkai intelektualūs.  lotuliukas.gif

oho koks iškalbos menas bigsmile.gif .tiesiog oratorystes ir nekompleksuotumo pvz mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mititėja @ 2009 11 15, 20:01)
O va šita problema lengvai išsprendžiama: tereikia nepašykštėti ir parodos atidarymui daug šampano bei vyno nupirkti. Ir bus tų žodžių bei argumentų į valias, ir neliks jo darbai nepastebėti.  biggrin.gif
Ironizuoju.  ax.gif

Kokiam Lukianskui ir jo "dzikams" pakomentuot,jums ir butelio degtines neuztektu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 15, 19:50)
Kokiam Lukianskui ir jo "dzikams" pakomentuot,jums ir butelio degtines neuztektu laugh.gif
Jūs tikrai labai neagresyvi moterytė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 15 lapkričio 2009 - 20:16
QUOTE(mititėja @ 2009 11 15, 20:55)
Jūsų tikrai labai neagresyvi moterytė.  lotuliukas.gif

Jeigu kada nors šaus i galva isitaisyt SAVO moteryte,tikrai imsiu neagresyvia.kam man pikciurna laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 15, 20:50)
Greiciausiai pazista,nes musiskis aktyvistas toks.vis tekinas,su visais bendrauja wub.gif o del pavardziu,jus manot,kad brolio klausciau ar zino kieno mama Alfija g.gif  biggrin.gif tarp kitko net mintis tokia nekilo.o brolio ir mano pavardes irgi skiriasi-musu skirtingi teciai

Rimantas smile.gif, toks visai nieko tas mūsų vaikinas, savotiškas pakankamai, ai kuris ten ne savotiškas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 15 lapkričio 2009 - 20:16
QUOTE(due drops @ 2009 11 15, 20:06)
Jeigu kada nors šaus i galva isitaisyt SAVO moteryte,tikrai imsiu neagresyvia.kam man pikciurna laugh.gif
Bijot konkurencijos? Nebijokit, niekas jūsų nenukonkuruos. mirksiukas.gif
QUOTE(alfija @ 2009 11 15, 20:15)
O pavardė? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 15 lapkričio 2009 - 20:17
QUOTE(alfija @ 2009 11 15, 21:15)
Rimantas smile.gif, toks visai nieko tas mūsų vaikinas, savotiškas pakankamai, ai kuris ten ne savotiškas smile.gif

Galit paklaust ar pazista Nagli,kuris dar ir Kristijonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 11 15, 20:44)
Galit paklaust ar pazista Nagli,kuris dar ir Kristijonas  biggrin.gif
Pavardė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2009 11 15, 21:49)
Pavardė?  bigsmile.gif

Paremt ruosiates?
Atsakyti