QUOTE(Treja @ 2009 11 15, 19:53)
Na čia tai jau atleiskit, bet paburbuliuosiu ir aš
Kaip suprantu jūsų vaikai groja, vadinasi jums turi būt nors šiek tiek suprantamas atlikimo menas. Ką reiškia nesvarbu, kiek ir kokių repeticijų, o tai kas tada pagal jus svarbu atlikėjui , ruošiančiam pasirodymą publikai
. Ne apie įrašus kalba juk, egzaminai, koncertai vyksta ne įrašus klausant, bet čia ir dabar. Nu, niekaip nesuprantu, kodėl jūs taip aršiai ginčijatės dėl to, kas akivaizdu, dailė negali prilygt atlikimo menui niekaip.
aš norėjau pasakyti, kad jam ,kaip ir dailininkui nėra svarbi repeticijų vieta- namuose,mokykloje, daržinė- nesvarbu kur stovi instrumentas, svarbuką jis tuo metu daro, kam ruošiasi, ir ką ruošiasi, jaučia, pergyvena išgyvena. Lygiai taip pat kaip dailininkui- jam nėra svarbu kuriam kampe jo molbertas stovi, ne tai svarbiausia. Ir vienas ir itas ruošiasi svarbiausiam- pasirodymui. Ir kaip ir tas ir anas pasirodys- priklauso jo sėkmė, arba visiškas fiasko.
Apie įrašus- aš apie koncerto įrašą, kad ir atlikimas vieno ar kito kūrinio tuo metu, taip jau yra bet ilgaamžiškumą turi. Plokštelė, diskas, juostelė. Įrašei, ir to atlikėjo įrašas ilgai skambės taip, kaip jis skambėjo tuo metu.
Paveikslo tapymas, irgi ta pati repeticija, dailininkas, kaip ir muzikantas yra įspraustas į laiko rėmus- jai jam užsakyta paroda, ten turi būti tiek kūrinių naujų, tiek gali ekspoziciją sudaryti senų, kartais seni netinka. Nespėjai, netipai- tavo šansas gali nebepasikartoti, tilpai, ruoškis sekančiam etapui.
Atlikimo technika, ar menas? Šiaip jau atlikėjas yra tik tarpininkas tarp kompozitoriaus ir auditorijos, jis tik perduoda tą meną ir kuria labai mažai, palyginti su tuo kas tenka kūrybininkams, klausytojų- ir niekas daugiau- jei jis solistas, o jei jis orkestre jie visi yra tie tarpininkai ir dar turi dirigentą, kuriam atrodo jog taip tie tarpininkai turi perduoti, o ne kitaip.
Mano vaikai ir piešia, ir groja- ir kai aš lyginu , žinau ką lyginu ir su kuo, ir kaip tai atrodo. Jūs vertinat pačios save arba lyginatės viena sukita( seserim, broliu), ir jums atrodo vienaip. aš turiu man lygiaverčius objektus kurie muzikuoja arba piešia, ir aš gerai žinau ką lyginu, matau kas ir kokias pastangas deda
Due drops, tavo brolis tikrai pažįsta mano vienuoliktoką, garantuotai. Šitą, iš karto pasakau mūsų pavardės su jo- skiriasi.