Įkraunama...
Įkraunama...

M.K.Čiulionio menų gimnazija

Mazule,
man labai rūpėtų vokalistų naujienos, problemos ir pan. Kai mokiausi pati, visus "dainuojančius" priimdavo į choro-dirigavimo specialybę, ir tai kaip ir silpnesni mokiniai skaitydavosi (kartu formuojami su pūtikais ir keliais "bendrabutiniais"). Ar dabar pradinukai "su balsu" irgi lanko tik chorą, ar dirbama ir individualiai?
Gal žinote tikrai gerą būsimų trečiokų klasės mokytoją? Nesinorėtų, kad pataikytų pas "zolotaja shyshka" iš mūsų laikų smile.gif
Borderline, nedek mokyklos, man svarbūs žmonės ten dirba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 05 22, 15:54)
Mazule,
man labai rūpėtų vokalistų naujienos, problemos ir pan. Kai mokiausi pati, visus "dainuojančius" priimdavo į choro-dirigavimo specialybę, ir tai kaip ir silpnesni mokiniai skaitydavosi (kartu formuojami su pūtikais ir keliais "bendrabutiniais"). Ar dabar pradinukai "su balsu" irgi lanko tik chorą, ar dirbama ir individualiai?
Gal žinote tikrai gerą būsimų trečiokų klasės mokytoją? Nesinorėtų, kad pataikytų pas "zolotaja shyshka" iš mūsų laikų  smile.gif
Borderline, nedek mokyklos, man svarbūs žmonės ten dirba  ax.gif

Dabar klases formuoja kažkaip kitaip g.gif bet tiksliai nežinau.........
Mokytojom galiu pasidomėt kas kitais metais turės trečiokus, bet manau mažai iš to naudos - juk pagal specialybę ir klasė bus g.gif
O vokalo pamokų mažučiams tikrai nėra schmoll.gif

O jūs bandysit stot? ką iki šiol lankėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 28 gegužės 2006 - 14:31
[apie M.K.Čiurlionio gimnaziją][/mano dukra 5 metus lanke šia mokykla ir as labai patenkinta kad cia isugdė kantrybes ir atsakomybės jaus mą jau pradinėse klasėse puiki mokytoja Jolanta, bet kadangi mes nei menininkai, nei turtuoliai, tai šeštoje klasėje perkėlėm į narmalia mokyklą. Ten buvo labai didelis krūvis, pagaila vaiko mirksiukas.gif blush2.gif ]

[quote=Mazule,2006 05 28, 15:30]
Dabar klases formuoja kažkaip kitaip g.gif bet tiksliai nežinau.........
Mokytojom galiu pasidomėt kas kitais metais turės trečiokus, bet manau mažai iš to naudos - juk pagal specialybę ir klasė bus g.gif
O vokalo pamokų mažučiams tikrai nėra schmoll.gif

O jūs bandysit stot? ką iki šiol lankėt?
[/uote]

mano
Papildyta:
[apie M.K.Čiurlionio gimnaziją][/mano dukra 5 metus lanke šia mokykla ir as labai patenkinta kad cia isugdė kantrybes ir atsakomybės jaus mą jau pradinėse klasėse puiki mokytoja Jolanta, bet kadangi mes nei menininkai, nei turtuoliai, tai šeštoje klasėje perkėlėm į narmalia mokyklą. Ten buvo labai didelis krūvis, pagaila vaiko

Papildyta:
[apie M.K.Čiurlionio gimnaziją][/mano dukra 5 metus lanke šia mokykla ir as labai patenkinta kad cia isugdė kantrybes ir atsakomybės jausmą jau pradinėse klasėse puiki mokytoja Jolanta, bet kadangi mes nei menininkai, nei turtuoliai, tai šeštoje klasėje perkėlėm į narmalia mokyklą. Čiurlionkej buvo labai didelis krūvis, pagaila vaiko

Atsakyti
QUOTE(Corudel @ 2006 04 14, 15:09)
i septinta klase, dailes specelybe.. ax.gif

o jūs kaip čia taip egzaminus laikysit,ar ir neakivaizdinę klasę lankėt?Nes šiaip jau nėra taip paprasta ir lengva.Jei ką nors plačiau pasakytum,gal plačiau ir atsakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 04 14, 14:21)
Štai čia visa informacija:
http://www.ciurlioni...id=28&Itemid=40
O iš šalies - tikrai dideli konkursai. Sėkmės!

Mane domina DAILES skyrius. Apsilankiau nurodytame psl., bet neaiskumu liko. Nezinau, ar Jus kalbejote apie MKC apskritai, ar tik apie muzikos skyriu, ar taip pat ir apie dailes. Gal zinote daugiau info, buciau dekinga. Ir ka konkreciau reiskia teiginys "O iš šalies - tikrai dideli konkursai". Mane domina absol visa info, bet galiu nurodyti ir truputi konkretikos: ar dailes skyriuje vaikai mokosi nuo 1 klases? Maniske busimaisiais mokslo metais bus trecioke, lanko paprasta vidurine mokykla. Kokio pagaliau dydzio [nors apytikriai] tieji konkursai stojant i specialybe? Be to, gal butu ziniu apie MINIMUZA, ar norint ja lankyti irgi nepakanka tik geru noru, o yra kazkokie atrankos principai, kelis kartus per savaite buna uzsiemimai, kiek jie kainuoja. Zodziu, is anksto aciu uz bet kokia zinute sia tema.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2006 06 08, 09:33)
Mane  domina  DAILES  skyrius.  Apsilankiau  nurodytame  psl.,  bet  neaiskumu  liko.  Nezinau,  ar  Jus  kalbejote  apie  MKC  apskritai,  ar  tik  apie  muzikos  skyriu,  ar  taip  pat  ir  apie  dailes.  Gal  zinote  daugiau  info,  buciau dekinga.  Ir  ka konkreciau  reiskia teiginys "O iš šalies - tikrai dideli konkursai".  Mane  domina  absol  visa  info,  bet  galiu  nurodyti  ir  truputi  konkretikos:  ar  dailes  skyriuje  vaikai  mokosi  nuo  1  klases?  Maniske  busimaisiais  mokslo  metais  bus  trecioke,  lanko  paprasta  vidurine  mokykla.  Kokio  pagaliau  dydzio  [nors  apytikriai]  tieji  konkursai  stojant  i  specialybe?  Be  to,  gal  butu  ziniu  apie  MINIMUZA,  ar  norint  ja  lankyti irgi  nepakanka  tik  geru  noru,  o  yra  kazkokie  atrankos  principai,  kelis  kartus  per  savaite  buna  uzsiemimai,  kiek  jie  kainuoja.  Zodziu,  is  anksto  aciu  uz  bet  kokia  zinute  sia  tema.

taip ciurlionio mokykloje dailes skyriuje jau yra ir pirma klase, ten buvo stojamieji ir tikrai didelis konkursas.
dar priima i dailes skyriu nuo 5 kl.
delmini muzos mazai zinau, bet visada geriau lankyti prie istaigu esancius kursus ar mokykleles ar pan - tada geriau pazista, palankiau ziuri
Atsakyti
Mielos mamos,
gal galėtumėt pasidalinti nuomonėmis apie Čiurlionio meno mokyklą Vilniuje? Labai nerimauju, nes mano dukra įstojo į pirmą klasę. Nesu tikra, kad tai labai geras pasirinkimas, nes kam pasakau, tuoj pradeda kritikuoti esą 'darau savo vaiką menininku". Labai prašau mamų, kurių vaikučiai mokosi ar mokėsi toje mokykloje, pasidalinti įspūdžiais. Dėkoju iš anksto
Atsakyti
QUOTE(ingute555 @ 2006 07 27, 12:33)
Mielos mamos,
gal galėtumėt pasidalinti nuomonėmis apie Čiurlionio meno mokyklą Vilniuje? Labai nerimauju, nes mano dukra įstojo į pirmą klasę. Nesu tikra, kad tai labai geras pasirinkimas, nes kam pasakau, tuoj pradeda kritikuoti esą 'darau savo vaiką menininku". Labai prašau mamų, kurių vaikučiai mokosi ar mokėsi toje mokykloje, pasidalinti įspūdžiais. Dėkoju iš anksto

labai gera mokykla,o ir meninku darai nebūtinai,visgi tai priklauso ir nuo vaiko pasirinkimo ir nuo jo pašaukimo.Galų gale visada galima mokyklą pakeisti,jei kažkas nesiseks ar nepatiks.Mano sesrs du vaikai ten mokosi ir ji labai tuo patenkinta,o ir šiaip vaikai tikrai ten dėmesio gauna daug,asmeninio irgi,su vaikais nuo pradinių klasių visgi ten yra priimta elgtis kaip su jaunesniaisias kolegom thumbup.gif thumbup.gif ,nesijaudink ,viskas gerai,ir mažiau klausyk pavydalių kalbų.
Atsakyti
ax.gif Aciu, miela Alfija,

labai nuraminote.. ir dekoju, kad nepatingejote parasyti.Sekmes.Ingute
Atsakyti
pradinukų paruošimas ten tikrai labai geras, o tolesnis mokymasis priklausys nuo paties vaiko pasirinkimo. Pati dirbu šioje mokykloje ir kitamet planuoju ten leist savo dukrą, tikrai neplanuoju jai menininkės kelio, tiesiog matysiu, kaip jai sekasi ir jei nenorės galės rinktis kitą mokyklą.
Atsakyti
O kur butu galima pasiskaityti placiau apie sia mokykla, stojima i ja?
Kitam rugsejui ruosiuosi is uzsieniu parvezti pora mokinuku blush2.gif
Atsakyti
Stojimas is sia mokykl vyksta balnadzio 1 ir birzelio pirmosiomis dienomis. Vyksta egzaminas, klausos ir meniniu sugebejimu patikrinimas.
Placiau www.ciurlioniomm.lt
Atsakyti