[apie M.K.Čiurlionio gimnaziją][/mano dukra 5 metus lanke šia mokykla ir as labai patenkinta kad cia isugdė kantrybes ir atsakomybės jaus mą jau pradinėse klasėse puiki mokytoja Jolanta, bet kadangi mes nei menininkai, nei turtuoliai, tai šeštoje klasėje perkėlėm į narmalia mokyklą. Ten buvo labai didelis krūvis, pagaila vaiko

]
[quote=Mazule,2006 05 28, 15:30]
Dabar klases formuoja kažkaip kitaip

bet tiksliai nežinau.........
Mokytojom galiu pasidomėt kas kitais metais turės trečiokus, bet manau mažai iš to naudos - juk pagal specialybę ir klasė bus
O vokalo pamokų mažučiams tikrai nėra
O jūs bandysit stot? ką iki šiol lankėt?
[/uote]
mano
Papildyta:
[apie M.K.Čiurlionio gimnaziją][/mano dukra 5 metus lanke šia mokykla ir as labai patenkinta kad cia isugdė kantrybes ir atsakomybės jaus mą jau pradinėse klasėse puiki mokytoja Jolanta, bet kadangi mes nei menininkai, nei turtuoliai, tai šeštoje klasėje perkėlėm į narmalia mokyklą. Ten buvo labai didelis krūvis, pagaila vaiko
Papildyta:
[apie M.K.Čiurlionio gimnaziją][/mano dukra 5 metus lanke šia mokykla ir as labai patenkinta kad cia isugdė kantrybes ir atsakomybės jausmą jau pradinėse klasėse puiki mokytoja Jolanta, bet kadangi mes nei menininkai, nei turtuoliai, tai šeštoje klasėje perkėlėm į narmalia mokyklą. Čiurlionkej buvo labai didelis krūvis, pagaila vaiko