Įkraunama...
Įkraunama...

M.K.Čiulionio menų gimnazija

QUOTE(leputė @ 2006 03 01, 12:24)
Na jau na "Špokaitės apšildančioje trupėje" lotuliukas.gif  Gal ir pačiai Špokaitei iki tavo mergaitės bus toli toli... Jei ji tam tikrai talentinga - kodėl nepabandžius? Mesti viesuomet suspės. Juo labiau, kad būti ten kokia buhaltere ar vadybininke kiekviena gali, o va balerina  rolleyes.gif ...
Gaila, kad aš dukterų neturiu  tongue.gif
Ech, Lepute, girdziu pasaipa tavo zodziuose buhalteriams ir vadybininkams doh.gif veltui tu taip.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2006 03 01, 11:47)
na tarkim dabar mano buve klasiokai "profesionalai" mokosi muzikos akademijoj ir ateities nemato jokios.

Manau, cia ne ciurlionkes, o asmenybiu problema g.gif
QUOTE(axel @ 2006 03 01, 13:01)
Gaila vaiku, kuriu mamos nori is ju ispausti menininkus. Gal tokiu atveju pakaktu Dvariono mokyklos, dailes burelio ar geros sokio/ teatro studijos. Juk menininkais ne tampama, o gimstama.

As, savo ruoztu TIKRAi nezadu planuoti savo vaiko ateities neatsizvelgdama i jo norus ir gebejimus schmoll.gif Taciau menu doze pradiniame etapetikrainepamaisys. axel, o tu mokeisi ciurlionkej, kad taip "atsiputus" isvadas darai? g.gif kokie tavo argumentai, kad dvarionke geriau nei ciurlionke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2006 03 01, 17:18)
Ech, Lepute, girdziu pasaipa tavo zodziuose buhalteriams ir vadybininkams doh.gif veltui tu taip.... cool.gif

Kodėl pašaipą? Niekuomet nesišaipau iš jokios profesijos, kad ir kokia egzotiška ji atrodytų... Šiuo atveju vadybininkai - tik kaip pavyzdys mūsuose gan populiarios profesijos. O buhalterius aš apskritai labai gerbiu. Kaip ir visus kitus, mokančius matematiką biggrin.gif
Atsakyti
noreciau pereit i ciurlionke, gal kieno vaikai ten mokos ir galetu papasakot apie salygas?... blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Corudel @ 2006 04 13, 09:42)
noreciau pereit i ciurlionke, gal kieno vaikai ten mokos ir galetu papasakot apie salygas?... blush2.gif  ax.gif  bigsmile.gif

Parašyk į kokią klasę ir specialybę - gal galėsiu ką patart ax.gif
Atsakyti
Dėl gimnastikos - Lietuvoje ji tarp remiamų sporto šakų yra viena paskutinių sąraše. Jei vaikas tikrai labai gabus ir galite susieti šiuos gabumus su profesija - vienintelė čiurlionke tam tinka. Jei į gimnastiką žiūrite kaip mes su vyresnėle - na, laikysenai, valiai ir pan., tada ten nėr ko.
As savo mažutei planuoju Čiurlionio mokyklą, nes turi išskirtinių gabumų muzikai. Tačiau tuo pačiu ir bijau - "arimas" ten žiaurus, pati mokiausi (na, iki dviejų nakties niekados pamokų neruošiau lotuliukas.gif - čiurlioniukai taip nedaro, nebent pedantų tėvų), o vidurinės dalykai dėstomi tikrai silpnai (bet dėl pradinių nesibaiminčiau - kol viena mokytoja, jei normali, viskas gerai). Pliusai: nuostabūs vaikai (vasarą mačiau aštuntokus devintokus dailės praktikoje - buvau sužavėta. Gabūs, įdomūs - retai tokių ir tiek daug vienoj vietoj sutiksi), demokratiška ir kūrybinga aplinka. Minusai: direktorius iš pedagoginio, kuris puikus ūkiškai, bet visiškai nesigaudo, ko reikia šitai aurą turinčiai mokyklai. Bijau kad kokių nesąmonių nepridirbtų, vaikų nepradėtų laužyti.
Dažniausiai pamokos (pradedant trečia klase) čia būna iki kokių keturių-penkių (dailininkai ir šokėjai taip daug neapkraunami), tada dar "speco" reikia bent porą valandų pagroti, skirti kiek laiko privalomam fortepionui ir peržiūrėti pamokas. Lengva nėra.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2006 04 13, 18:33)
Parašyk į kokią klasę ir specialybę - gal galėsiu ką patart  ax.gif

i septinta klase, dailes specelybe.. ax.gif
Atsakyti
Štai čia visa informacija:
http://www.ciurlioni...id=28&Itemid=40
O iš šalies - tikrai dideli konkursai. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Corudel @ 2006 04 14, 14:09)
i septinta klase, dailes specelybe.. ax.gif

Deja nieko nežinau - galėčiau patart tik dėl muzikos specialybių unsure.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
o viespatie...mokiausi ciurlionkej ir as. mano visa seima mokesi ciurlionkej. ten, beje, turi buti arba garsenybiu vaikas, arba turtuolis, arba antgamtiskai gabus ir nuolankus. nes visi ten esantys prisidengineja menu, o is tikruju jiems tik BABKIU reikia, ant vaiku jiems nusispjaut, ten visi uzguiti, uzsikompleksave, vargsai vaikuciai. is pradziu mokiausi muzikos, paskui kai susilauziau ranka ir mano fortepijono mokytoja manes atsisake (pasake: negaliu ziuret i ta tavo kreiva ranka, nieko nebus pas mane vaikeli), perejau i dailes skyriu. visur pravalas. mano seseri ciurlionke nuvare iki psichuskes. nes jos specialybes mokytojas laikydavo ja iki 20.00 grot su violancele po pamoku ir dar viena karta su natom per galva trenke. ne uz ka neleisciau savo vaiko i ciurlionke. siaubas. istisai visi triubija apie gabumus. vos tik kas, iskart apie gabumus. o ziurek jei tevai pasiturintys ar zymus, tai ir gabumai nejucia atsiranda...nekenciu visu ten, slykstu net prisimint, ot nueiciau ir padegciau...nuosirdziai sakau jums.
Atsakyti
na muzikantams gal sunkiau, bet dailės skyriuje tai manau labai smagu. bet aišku dirbti reikia - tačiau kur gi nereikia, jei nori ko nors pasiekti. o dėl pavieniu atveju ir nemeilės - sutikčiau, visko, pasitaiko (čia apie seserį gavusia natomis per galva). mano nuomone taip neturėtų būti, bet ką gi padarysi - už vieną muzikantą visi negali atsakyti.
kita vertus iš muzikos pereiti į dailės skyrių taip pat nėra labai lengva. g.gif g.gif
bet kiek pastebėjau ten tikrai labai daug stiprių asmenybių ir nebūtinai garsenybių vaikų. nors čia žinoma labai apibendrinti teiginiai
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2006 04 28, 20:56)
nekenciu visu ten, slykstu net prisimint, ot nueiciau ir padegciau...nuosirdziai sakau jums.

blink.gif blink.gif blink.gif
Čia jau BORDERLINE vidinės emocinės problemos g.gif
Sveikai mąstantis žmogus net sunkiausiose situacijose gali įžvelgti pliusus, naudą - tereikia norėt arba sugebėt unsure.gif
Na o kas vis tik dar išdrįs šią mokyklą parinkt savo vaikiukams - nebijokit - tikrai nėra ten taip baisu mirksiukas.gif
Atsakyti