Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

QUOTE(sonatarin @ 2006 04 13, 17:36)
nu va merginos, pasukau ir as lanka, tai zinokit mano visas pilvas raudonas, nors lankas pripiltas druska yra.bet jis man vis krenta ir krenta, kai nebuvo druskos nekrito, jauciu netoligiai pasiskirsto.bet pradziai apsildysiu savo soniukus ir pilva su tokiu lanku, nes jauciu po gelezinio nezinau kas butu doh.gif

tai gal reikia is pirmo apsildyti ta pilvuka su tusciu lanku, o po to tik kruvio duoti... g.gif , noreciau isigyti lanka, tik nezinau ar ji naudociau ax.gif man taip visad buna, noriu noriu, o kai turiu tai pssss.... taip ir stovi kur kampe... nevalinga esu sportui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 04 14, 02:29)
tai gal reikia is pirmo apsildyti ta pilvuka su tusciu lanku, o po to tik kruvio duoti... g.gif , noreciau isigyti lanka, tik nezinau ar ji naudociau  ax.gif  man taip visad buna, noriu noriu, o kai turiu tai pssss.... taip ir stovi kur kampe... nevalinga esu sportui doh.gif

nu tai kelias dienas sukau su tusciu, atrodo gal biski apsilo, bet kruvis yra kruvis rolleyes.gif o valios ir as neturiu, bet kai supykau ant saves tai ir prisiruosiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 04 14, 01:29)
ax.gif  man taip visad buna, noriu noriu, o kai turiu tai pssss.... taip ir stovi kur kampe... nevalinga esu sportui doh.gif

taigi ir as prie patinginciu,pasukau pora sav ir viskas,o be to nieko ir nebejauciu,tas pats kaip siula sukineciau,gal tikrai metalinis geriau...uh ir kaip ta tinguli ishvaryti g.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir as prie jusu smile.gif
Vaikysteje lanka sukdavau po valanda smile.gif o dabar visur lasiakais apaugau o ant liemens ju nera tiek daug, na nezinau kaip cia paaiskinti liemuo kaip ir yra, o po liemeniu arbuzas pupso (mano pilvas), na suksiu ir rezultatu lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alleksandra @ 2006 05 06, 19:22)
Prisijungiu ir as prie jusu smile.gif
Vaikysteje lanka sukdavau po valanda smile.gif o dabar visur lasiakais apaugau o ant liemens ju nera tiek daug, na nezinau kaip cia paaiskinti liemuo kaip ir yra, o po liemeniu arbuzas pupso (mano pilvas), na suksiu ir rezultatu lauksiu smile.gif

po to pasidalink patirtimi.... gal itikinsit ir mane ji nusipirkti ir sukti ax.gif
Atsakyti
man viena pazistama taip buvo pasakius jei visalaik suksi lanka ant liemens greiciau stumsi lasinukus klubu ar apatines pilvo dalies link... nezinau tiesa ji cia man pasake ...ar tikrai taip gali buti?? kazkaip tuo metu patikejau, bet dabar paskaiciau kaip visoms cia neblogai ir rezultatai yra ...
as darau kasdien po 60-90 atsilenkimu, zirklutes padarau dar ir siaip visokiu pratimuku, ir rytais bodyflexo pratimukus dar darau... stengiuosi nepraleisti ne dienos...taciau pilvukas toks kietas ir nekrinta.. virsutine pilvuko dalis lyg jau rimteja ax.gif bet apatinej daly kabo puziukas, tai galvoju lanka isigyt, bet vat ta moteriske atsimenu vis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulka: 19 birželio 2006 - 19:36
Manau, kad sukant lanka ryskeja liemuo, todel apatine kuno dalis gali atrodyti storesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukutis @ 2004 11 29, 10:58)
neturiu as lanko, bet noreciau, nes lanka sukant galima sumazinti liemens apimtis wink.gif

Teisybė. mano mamytė 49metų išsuka virš 500kartų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir turi gražų liemenį ir pilvuką thumbup.gif
tikrai lankas padeda thumbup.gif
Atsakyti
Labuka,

Aš turiu metalinį pasunkintą lanką. Pirkau Senukuose prieš pusantrų metų, lyg 50 Lt kainavo. Tikrai nesigailiu, kad pirkau thumbup.gif Aišku, iš pradžių nuo jo sukimo ant klubų mėlynių užsitaisiau doh.gif tai kurį laiką paskui gavau sukti užsidėjusi ant klubų ką nors minkšta, kad neskaudėtų biggrin.gif Bet kai jau atidirbi tą sukimą, nebesitabaluoja tas lankas bile kaip ir per klubus nebetranko ax.gif
Dabar turiu paskolinusi draugei, bet jaučiu, kad ant rudens reiks susigrąžinti ir vėl pačiai sukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia: 25 liepos 2006 - 07:23
Niekaip neprisiruosiu issitraukti ir pasukti! blush2.gif Bet nuo rytojaus,pazadu biggrin.gif
Atsakyti
as irgi suksiu lanka,paskaitnejau taip puikiai cia visom sekasi! saunu! tikiuosi neteks nusivilti rezultatais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ema88 @ 2006 06 25, 23:52)
Teisybė. mano mamytė 49metų išsuka  virš 500kartų thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ir turi gražų liemenį ir pilvuką thumbup.gif
tikrai lankas padeda thumbup.gif

blink.gif Ohoho blink.gif

Aš vis laukiu,kada vyras iš savo mamos man parveš metalinį lanką rolleyes.gif Ji kažkada irgi suko,bet užleido šį reikalą ir dabar dulka tas lankas balkone laugh.gifO man kaip tik labai praverstų blush2.gif
Atsakyti