Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

Sveiki mirksiukas.gif

Lanko sukimas mane ir buvo sudomines, tai viena karta emiau ir nusipirka plastmasini, pripyliau druskos, viska normaliai sujungiau ir pradejau sportuoti, bet.... gal as nemokejau jo normaliai sukti arba lankas buvo netinkamai pripildytas, kad jis man visa laika krisdavo kiek besukdavau blush2.gif o veliau paliko kaip pervaziuotas masinos, tai "netycia" jis greitai ir suluzo.
Dabar visa laika gundausi metalini nusipirkti. Maciau metalini lanka su guminiais spigliukas vidineje puseje, atrode idomiai, o principo nelabai supratau, o ir kaina dar buvo tokia nekukli. g.gif
Atsakyti
Tai kokios naujienos mergaites? bigsmile.gif
As visai apsileidau blush2.gif lankas jau gera menesy nesuktas blush2.gif doh.gif ,bet pati save bandau ytikinti kad reikia dirbti su juo ax.gif .
Atsakyti
nu as norejau paklausti ar tas lanko sukimas tikrai duoda rezultatus? g.gif
ir kiek laiko dirbti reikia su juo (15 min 30 min per diena?)
turiu gera figura bet pastebejau kai seslesni darba pradejau dirbti - pradejo storeti liemuo.... nu nepatinka man tai schmoll.gif tai ir galvoju ar atsilenkimais ar lanko sukimu cia dirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2009 08 12, 18:35)

`delfine`, 12 Rug 2009 - 18:35, parašė:

`delfine`, 12 Rug 2009 - 18:35, parašė:

nu as norejau paklausti ar tas lanko sukimas tikrai duoda rezultatus?  g.gif
turiu gera figura bet pastebejau kai seslesni darba pradejau dirbti - pradejo storeti liemuo.... nu nepatinka man tai  schmoll.gif  tai ir galvoju ar atsilenkimais ar lanko sukimu cia dirbti  g.gif

nu as norejau paklausti ar tas lanko sukimas tikrai duoda rezultatus?  g.gif
turiu gera figura bet pastebejau kai seslesni darba pradejau dirbti - pradejo storeti liemuo.... nu nepatinka man tai  schmoll.gif  tai ir galvoju ar atsilenkimais ar lanko sukimu cia dirbti  g.gif

Mano nuomone butu labai gerai derinti siuos pratimus mirksiukas.gif ,man asmeniskai lanko sukimas tikrai pasiteisino,tik kad aptingau jau as blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(ANETELE @ 2009 08 13, 09:24)

ANETELE, 13 Rug 2009 - 09:24, parašė:

ANETELE, 13 Rug 2009 - 09:24, parašė:

Mano nuomone butu labai gerai derinti siuos pratimus  mirksiukas.gif ,man asmeniskai lanko sukimas tikrai pasiteisino,tik kad aptingau jau as  blush2.gif .

Mano nuomone butu labai gerai derinti siuos pratimus  mirksiukas.gif ,man asmeniskai lanko sukimas tikrai pasiteisino,tik kad aptingau jau as  blush2.gif .

jauciu tuoj susigundysiu prikti ta lanka biggrin.gif
idomu kur pigiausia...jauciu kokiuose senukuose ir ermitaze
o sukti ko gero kasdien reikia blush2.gif
as ir siaip daug sportuoju - kokius 4-5 kartus per savaite lankau ledo treniruotes, bet va liemeniui tai nepadeda biggrin.gif
is viso mano treniruotes sutvirtino kuna, stiprina raumenis bet va lieknumo nelabai prideda blush2.gif kai nedirbau sedimo darbo tai ir lieknejau gerai, daug judejau , o dabar kazkaip net paciai nemalonu - jauciasi kunas sustinges sad.gif
Atsakyti
Sveikos lanku gerbejos smile.gif
nusipirkau ir as lanka, tiesa ta lengva paprasta, galvoju prisibersiu ko nors i ji ir bus sunkus biggrin.gif
tik kolkas mokausi dar bent toki normaliai sukti, nes sunkiai man sekasi, pora minuciu pasuku ilgiausiai ir krenta doh.gif bet siaip smagus uzsiemimas su tuo lanku, tv ziuri ir suki biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 rugpjūčio 2009 - 10:39
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 15, 10:39)

aistuliaa, 15 Rug 2009 - 10:39, parašė:

aistuliaa, 15 Rug 2009 - 10:39, parašė:

...  bet siaip smagus uzsiemimas su tuo lanku, tv ziuri ir suki  biggrin.gif
..

...  bet siaip smagus uzsiemimas su tuo lanku, tv ziuri ir suki  biggrin.gif
..

As visada kai namie sportuoju telika isijungiu ,ziuriu viena serijala tai kai jis prasideda ,as tik cak ant dviratuko ir 30 minuciu minu,net pasimirsta,kad minu biggrin.gif ,laikas akimirksniu praeina good.gif O dabar neisivaizduoju kaip ta serijala reiktu ziureti neminant dviracio ,arba nedarant kokiu atsilenkimu ar siaip pratimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2009 08 15, 16:03)

monyte, 15 Rug 2009 - 16:03, parašė:

monyte, 15 Rug 2009 - 16:03, parašė:

As visada kai namie sportuoju telika isijungiu ,ziuriu viena serijala tai kai jis prasideda ,as tik cak ant dviratuko ir 30 minuciu minu,net pasimirsta,kad minu  biggrin.gif  ,laikas akimirksniu praeina  good.gif  O dabar neisivaizduoju kaip ta serijala reiktu ziureti neminant dviracio ,arba nedarant kokiu atsilenkimu ar siaip pratimu  biggrin.gif

As visada kai namie sportuoju telika isijungiu ,ziuriu viena serijala tai kai jis prasideda ,as tik cak ant dviratuko ir 30 minuciu minu,net pasimirsta,kad minu  biggrin.gif  ,laikas akimirksniu praeina  good.gif  O dabar neisivaizduoju kaip ta serijala reiktu ziureti neminant dviracio ,arba nedarant kokiu atsilenkimu ar siaip pratimu  biggrin.gif

Bet cia labai geras iprotis, reikia man toki issiugdyti biggrin.gif
Atsakyti
kaip as jum visom pavydziu, kad turite vietos nanmie lankui sukti.
Atsakyti
QUOTE(gintte25 @ 2009 08 18, 08:27)

gintte25, 18 Rug 2009 - 08:27, parašė:

gintte25, 18 Rug 2009 - 08:27, parašė:

bet juk mazai vietos reikia smile.gif na is 3 kambariu 2juose vietos sociai lankui biggrin.gif
Atsakyti
nuo sunkaus melynes lieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavel @ 2009 08 19, 00:02)

pavel, 19 Rug 2009 - 00:02, parašė:

pavel, 19 Rug 2009 - 00:02, parašė:

as irgi pripyliau smelio uzvyniojau izoliacija visai kitas sukimas gal ir efektas bus nes kiek seniau sukau jokio rezultato nebuvo biggrin.gif
Atsakyti