gal kas zino kiek metalinis lankas kainuoja ir kur pigiau isigyti?

QUOTE(jegele @ 2009 07 15, 16:04)
nusipirkau uz 65lt senukuose

Sveikutes
, lanka su vadinamais sratukais jau antra savaite balkone laikau...
Prisiskaiciau dabar,ir pabandysiu prie jusu prisijungti
Nuo rytojaus- bandysiu pas save atrasti liemeni

Sveikos,
aš turiu klausimėlį. nusipirkau plastmasinį lanką ir galvoju, ko geriau į vidų pribėrus (metaliniui truputį pinigėlių gaila). Mano sesė buvo pribėrusi grikių, BET.. nutiko bėda, kurios ir aš pati norėčiau išvengti: kai jau vieną kartą pradarai lanką, po to jis karts nuo karto "atsidaro" ir iškrenta visas turinys.
Namuose pilna būdavo besimėtančių grikių ant kilimo. Nelabai malonu :S
Panelės, tos, kurios visgi kažką esate įsibėrusios į lanką, gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip po to užfiksuojate tą lanką, kad jis "neatsidarinėtų"?
aš turiu klausimėlį. nusipirkau plastmasinį lanką ir galvoju, ko geriau į vidų pribėrus (metaliniui truputį pinigėlių gaila). Mano sesė buvo pribėrusi grikių, BET.. nutiko bėda, kurios ir aš pati norėčiau išvengti: kai jau vieną kartą pradarai lanką, po to jis karts nuo karto "atsidaro" ir iškrenta visas turinys.
Panelės, tos, kurios visgi kažką esate įsibėrusios į lanką, gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip po to užfiksuojate tą lanką, kad jis "neatsidarinėtų"?
cia tarp kitko
http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai interne, iskarto uzkrauna ir visaj nestringa ir didelis lietuvisku filmu pasirinkimas :-D

QUOTE(Devita @ 2005 03 09, 16:42)
O jei kokio smelio i plastmasini priberti ir bus sunkus

QUOTE(baccila @ 2009 07 17, 15:31)
Sveikos,
kol neturejau metalinio,i plasmasini prisiberus druskos buvau,sujungima sutvirtinau tada su lipnia juosta permatoma, placiai negailedama apviniojus buvau.
Bet ilgai jis man netarnavo

dabar dziaugiuosi metaliniu, suku kasdiena po 30min, jaucias rezultatas
siaip man irgi atrode daug pinigu uz lanka metalini..bet kai pagalvojau jei eiciau i kluba kiek abonentas kainuotu... o cia visam laikui,nei sulus..nei ka

as isdalinau 65lt i dvylika menesiu

QUOTE(gress @ 2009 07 22, 13:16)
kol neturejau metalinio,i plasmasini prisiberus druskos buvau,sujungima sutvirtinau tada su lipnia juosta permatoma, placiai negailedama apviniojus buvau.
tikraisiai del netolygaus pasiskirstymo druskos,jis man pasidare trikampis po kurio laiko
siaip man irgi atrode daug pinigu uz lanka metalini..bet kai pagalvojau jei eiciau i kluba kiek abonentas kainuotu... o cia visam laikui,nei sulus..nei ka
gali bet kada pasiimt ir darbuotis 
gavos mazdaug 5lt i menesi
na manau jokio abonento nenusipirksi uz tiek 

Šiaip neblogas požiūris dėl abonemento

Jau net beveik įtikinai nusipirkti normalų metalinį lanką. Na aišku, man kol kas visai neblogai pavyko grikių prisidėti į lanką ir kol kas, mano nuostabai, visai "neatsidaro" lankas. Bet spėju, kad čia laiko klausimas.
Spėju, neišsisuksiu ir teks pirkti metalinį

QUOTE(baccila @ 2009 07 23, 16:51)
Šiaip neblogas požiūris dėl abonemento 
Jau net beveik įtikinai nusipirkti normalų metalinį lanką. Na aišku, man kol kas visai neblogai pavyko grikių prisidėti į lanką ir kol kas, mano nuostabai, visai "neatsidaro" lankas. Bet spėju, kad čia laiko klausimas.

o del abonento

niu viskas,varau isenukus lanko pirkt

saunuoles mergaites
o pas mane tai blyn jis taip ir dulka.. pasuku i savaite karta ir fsio
nu geras metalinis lankas ir niekaip negaliu prisiruost
taip tyngisi..

o pas mane tai blyn jis taip ir dulka.. pasuku i savaite karta ir fsio

Labuka
Na ir as savo patirtim pasidalinsiu
Turiu jau tokia figura, kur visi nereikalingi riebalai krenta ant pilvo.. Lankau joga, bet butent liemenio grazinimui suku lanka, ir rezultatai po truputi tikrai matosi.
Suku kasdien po 15 - 20 minuciu, kartais ir daugiau kai muzika gera ir azarta pagaunu
O lankas pas mane plastmasinis, bet sukonstravau tikriausiai sunkesni ir geresni nei metalini. Pyliau perlines kruopas ( kad pigiau butu), ir kad tos kruopos neissipiltu kaip kazkuri rasete issidroziau is medinio pagaliuko kaistuka ir ji ikisau, ir dar ta sujungima izoliacija apvyniojau, nu super
Sekmes grazinantis

Na ir as savo patirtim pasidalinsiu

Turiu jau tokia figura, kur visi nereikalingi riebalai krenta ant pilvo.. Lankau joga, bet butent liemenio grazinimui suku lanka, ir rezultatai po truputi tikrai matosi.

O lankas pas mane plastmasinis, bet sukonstravau tikriausiai sunkesni ir geresni nei metalini. Pyliau perlines kruopas ( kad pigiau butu), ir kad tos kruopos neissipiltu kaip kazkuri rasete issidroziau is medinio pagaliuko kaistuka ir ji ikisau, ir dar ta sujungima izoliacija apvyniojau, nu super

Sekmes grazinantis