Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

gal kas zino kiek metalinis lankas kainuoja ir kur pigiau isigyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jegele @ 2009 07 15, 16:04)
gal kas zino kiek metalinis lankas kainuoja ir kur pigiau isigyti? ax.gif

nusipirkau uz 65lt senukuose 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif , lanka su vadinamais sratukais jau antra savaite balkone laikau... blush2.gif Prisiskaiciau dabar,ir pabandysiu prie jusu prisijungti biggrin.gif Nuo rytojaus- bandysiu pas save atrasti liemeni ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš turiu klausimėlį. nusipirkau plastmasinį lanką ir galvoju, ko geriau į vidų pribėrus (metaliniui truputį pinigėlių gaila). Mano sesė buvo pribėrusi grikių, BET.. nutiko bėda, kurios ir aš pati norėčiau išvengti: kai jau vieną kartą pradarai lanką, po to jis karts nuo karto "atsidaro" ir iškrenta visas turinys.
Namuose pilna būdavo besimėtančių grikių ant kilimo. Nelabai malonu :S
Panelės, tos, kurios visgi kažką esate įsibėrusios į lanką, gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip po to užfiksuojate tą lanką, kad jis "neatsidarinėtų"?
Atsakyti
cia tarp kitko 4u.gif http://www.filmai.in/uzeik-15705.html nemokami filmai interne, iskarto uzkrauna ir visaj nestringa ir didelis lietuvisku filmu pasirinkimas :-D
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 03 09, 16:42)
Man metalinis per brangus verysad.gif  Teks pirkti plastmasini. Gal bus kokia nauda mirksiukas.gif

O jei kokio smelio i plastmasini priberti ir bus sunkus lotuliukas.gif cia kazkaip vakar pagalvojau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baccila @ 2009 07 17, 15:31)
Sveikos,
aš turiu klausimėlį. nusipirkau plastmasinį lanką ir galvoju, ko geriau į vidų pribėrus (metaliniui truputį pinigėlių gaila). Mano sesė buvo pribėrusi grikių, BET.. nutiko bėda, kurios ir aš pati norėčiau išvengti: kai jau vieną kartą pradarai lanką, po to jis karts nuo karto "atsidaro" ir iškrenta visas turinys.
Namuose pilna būdavo besimėtančių grikių ant kilimo. Nelabai malonu :S
Panelės, tos, kurios visgi kažką esate įsibėrusios į lanką, gal galite pasidalinti savo patirtimi, kaip po to užfiksuojate tą lanką, kad jis "neatsidarinėtų"?

kol neturejau metalinio,i plasmasini prisiberus druskos buvau,sujungima sutvirtinau tada su lipnia juosta permatoma, placiai negailedama apviniojus buvau.
Bet ilgai jis man netarnavo schmoll.gif tikraisiai del netolygaus pasiskirstymo druskos,jis man pasidare trikampis po kurio laiko lotuliukas.gif
dabar dziaugiuosi metaliniu, suku kasdiena po 30min, jaucias rezultatas
siaip man irgi atrode daug pinigu uz lanka metalini..bet kai pagalvojau jei eiciau i kluba kiek abonentas kainuotu... o cia visam laikui,nei sulus..nei ka ax.gif gali bet kada pasiimt ir darbuotis wink.gif
as isdalinau 65lt i dvylika menesiu biggrin.gif gavos mazdaug 5lt i menesi 4u.gif na manau jokio abonento nenusipirksi uz tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gress @ 2009 07 22, 13:16)
kol neturejau metalinio,i plasmasini prisiberus druskos buvau,sujungima sutvirtinau tada su lipnia juosta permatoma, placiai negailedama apviniojus buvau.
Bet ilgai jis man netarnavo  schmoll.gif tikraisiai del netolygaus pasiskirstymo druskos,jis man pasidare trikampis po kurio laiko  lotuliukas.gif
dabar dziaugiuosi metaliniu, suku kasdiena po 30min, jaucias rezultatas
siaip  man irgi atrode daug pinigu uz lanka metalini..bet kai pagalvojau jei eiciau i kluba kiek abonentas kainuotu... o cia visam laikui,nei sulus..nei ka ax.gif  gali bet kada pasiimt ir darbuotis wink.gif
as isdalinau  65lt  i dvylika menesiu  biggrin.gif  gavos mazdaug 5lt i menesi 4u.gif  na manau jokio abonento nenusipirksi uz tiek 4u.gif

Šiaip neblogas požiūris dėl abonemento biggrin.gif:D
Jau net beveik įtikinai nusipirkti normalų metalinį lanką. Na aišku, man kol kas visai neblogai pavyko grikių prisidėti į lanką ir kol kas, mano nuostabai, visai "neatsidaro" lankas. Bet spėju, kad čia laiko klausimas.
Spėju, neišsisuksiu ir teks pirkti metalinį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baccila @ 2009 07 23, 16:51)
Šiaip neblogas požiūris dėl abonemento biggrin.gif:D
Jau net beveik įtikinai nusipirkti normalų metalinį lanką. Na aišku, man kol kas visai neblogai pavyko grikių prisidėti į lanką ir kol kas, mano nuostabai, visai "neatsidaro" lankas. Bet spėju, kad čia laiko klausimas.
Spėju, neišsisuksiu ir teks pirkti metalinį smile.gif

thumbup.gif metalinis liux, bet kol neturejau irgi gerai buvo uzpildytas plastmasinis bigsmile.gif
o del abonento lotuliukas.gif , tai irgi geras,save priverciau, su ta mintim, nusipirkt lanka metalini ir pasukt kasdiena ar kada yra galimybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gress: 23 liepos 2009 - 16:09
niu viskas,varau isenukus lanko pirkt smile.gif
Atsakyti
saunuoles mergaites thumbup.gif wub.gif
o pas mane tai blyn jis taip ir dulka.. pasuku i savaite karta ir fsio unsure.gif nu geras metalinis lankas ir niekaip negaliu prisiruost unsure.gif taip tyngisi.. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif
Na ir as savo patirtim pasidalinsiu biggrin.gif
Turiu jau tokia figura, kur visi nereikalingi riebalai krenta ant pilvo.. Lankau joga, bet butent liemenio grazinimui suku lanka, ir rezultatai po truputi tikrai matosi. thumbup.gif Suku kasdien po 15 - 20 minuciu, kartais ir daugiau kai muzika gera ir azarta pagaunu biggrin.gif
O lankas pas mane plastmasinis, bet sukonstravau tikriausiai sunkesni ir geresni nei metalini. Pyliau perlines kruopas ( kad pigiau butu), ir kad tos kruopos neissipiltu kaip kazkuri rasete issidroziau is medinio pagaliuko kaistuka ir ji ikisau, ir dar ta sujungima izoliacija apvyniojau, nu super thumbup.gif
Sekmes grazinantis 4u.gif
Atsakyti