pradejau sukti lanka
idomus jausmas..o beje kiek laiko reikia daryt.darau,kiek netingiu 5-10min.o kaip teisingai,kiek laiko reik ji sukt?

As irgi prisiskaicius sioje temoje nusipirkau lanka plastmasini (aisku norejau gelezinio bet 60 lt moketi truputi per brangu) prisiberiau zirniu ir... tipo suku karta per savaite po 10 min.
tikrai per mazai, bet kazkaip sunku prisiversti, bet tai jau mano problema
o is kitos puses irgi pastebejau, kad tas liemuo ir sonai man kazkodel per mazai juda, nezinau, gal reikia kazkaip kitai ji sukti

nu as ir nezinau del to judejimo. kazkaip man itartinas toks sportas. as stoviu, lakas sukasi. kur nauda?

QUOTE(vesta.s. @ 2005 04 26, 20:26)
pradejau sukti lanka
idomus jausmas..o beje kiek laiko reikia daryt.darau,kiek netingiu 5-10min.o kaip teisingai,kiek laiko reik ji sukt?

Trumpokai suki

QUOTE(Devita @ 2005 04 27, 11:39)
O rezultatų buvo sukant daugiau nei 30min?

Žinot, paskaitinėjau čia ir užsimaniau nusipirkti lanką
Tai atsiliepkite, kas jau kažkurį laiką sukate, ar tikrai padeda?
Žadu pirkti metalinį, kai gausiu algą, eisiu pasižvalgyti
Tikiuosi bent kažkiek mano gelbėjimosi ratą padės sumažinti
Beje, teko sukti plasmasinį, į kurį vandens pripilta. Tai sakė, kad su švirkštu pripildo vandens, o skylutę užklijuoja izoliacija. Na, ne idealiai stabilus, bet neblogai.

Beje, teko sukti plasmasinį, į kurį vandens pripilta. Tai sakė, kad su švirkštu pripildo vandens, o skylutę užklijuoja izoliacija. Na, ne idealiai stabilus, bet neblogai.
Gerą mintį pametėte, o tai jau pabodo kankintis su atsilenkimais, vis vien nieko,bandysiu ir aš lanką pasukti, turiu tik plastmasinį, bet ko gero nelabai padės. Teks paaukoti ir nusipirkti geležinį, gal nors 1cm nusuksiu.

QUOTE(Eri-ka @ 2005 04 27, 13:51)
Tai kad tik kokia savaite pasukau.. Po to isiveriau bambaskara, tai dabar nebesuku

[FONT=Courier][FONT=Geneva][FONT=Optima][SIZE=7][COLOR=green]
as tai turejau is seno plasmasini lanka,bet jis tox lengvas,kad,manau,net neapsimoka laiko gaist
tai sumaniau ji pasunkit ir pripyliau smeliuko...ir ka gi...gavos nekas
visiskai nebeimanoma sukt.matyt netolygiai smelis pasiskirste.
o siaip esu bandziau su 2plasmasiniais.tikrai labaj gerai.
as tai turejau is seno plasmasini lanka,bet jis tox lengvas,kad,manau,net neapsimoka laiko gaist

o siaip esu bandziau su 2plasmasiniais.tikrai labaj gerai.

Užsikrėčiau ir aš lanko sukimu...Teks nusiimti nuo aukšto
vargšelis tūnojo ten 8m,apdulkijo...Teks vėl kibti jam į darbą
Beje aš turiu metalinį,kurį kažkada sukdavau po pusvalandį,tai liemuo buvo

bliamba ir as cia susidomejau kazkaip !
buvau girdejus, kad lankas visai nieko nepadeda ...
ar kas nors realiu rezultatu turi ... ? ta prasme : buvo pilvas, pasukau ir apnyko ... ?

buvau girdejus, kad lankas visai nieko nepadeda ...

ar kas nors realiu rezultatu turi ... ? ta prasme : buvo pilvas, pasukau ir apnyko ... ?

Sveikutes,
Perskaiciau sia tema ir nusprendziau pasidalinti savo patirtimi. Kazkada, pries kokius 8 metus Paneleje skaiciau, kad sukant lanka kasdien po 5 min per dvi savaites nuo liemens ir nuo klubu galima numesti 2 cm!
Nu ka ir pradejau sukti... sukau lanka saziningai 4 metus ( i menesi tik kokia diena, dvi praleisdavau, kai prastai jausdavausi
) po to buvo beveik 4 menesiu pertrauka, nes isvaziavau studijuoti, o lanka pamirsau
, po to vel sukau 1,5 metu, o tada jau aptingau...
taigi suma sumarum gaunasi beveik 5 metukai + kasdien po 5 min lankas = nuo 61 cm iki 58 cm ant liemens ir nuo 96 cm iki 90 cm ant klubu
Mano lankas gelezinis, tai as visus kaulus atmusdavau.
Dabar jau antra savaite vel suku. Man patinka. Tik dabar suku per liemeni 5 min, o ant klubu 3 min, nes kai ant klubu suki tai tikrai jauti, kad "dirbi", o dabar kai toks karstis - tingiu prakaituoti.
Linkiu visoms sukti lanka - lengva, paprasta ir efektinga, tik nepatingekit laukti rezultatu kokius metelius antrus
P.S. Tiesa nustojus sukti ant klubu iskart atauga 2 - 3 cm, o liemuo ilgai laikosi toks pat.
Perskaiciau sia tema ir nusprendziau pasidalinti savo patirtimi. Kazkada, pries kokius 8 metus Paneleje skaiciau, kad sukant lanka kasdien po 5 min per dvi savaites nuo liemens ir nuo klubu galima numesti 2 cm!

Nu ka ir pradejau sukti... sukau lanka saziningai 4 metus ( i menesi tik kokia diena, dvi praleisdavau, kai prastai jausdavausi

Mano lankas gelezinis, tai as visus kaulus atmusdavau.
Dabar jau antra savaite vel suku. Man patinka. Tik dabar suku per liemeni 5 min, o ant klubu 3 min, nes kai ant klubu suki tai tikrai jauti, kad "dirbi", o dabar kai toks karstis - tingiu prakaituoti.
Linkiu visoms sukti lanka - lengva, paprasta ir efektinga, tik nepatingekit laukti rezultatu kokius metelius antrus

P.S. Tiesa nustojus sukti ant klubu iskart atauga 2 - 3 cm, o liemuo ilgai laikosi toks pat.