Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai liemeniui

pradejau sukti lanka thumbup.gif idomus jausmas..o beje kiek laiko reikia daryt.darau,kiek netingiu 5-10min.o kaip teisingai,kiek laiko reik ji sukt?
Atsakyti
As irgi prisiskaicius sioje temoje nusipirkau lanka plastmasini (aisku norejau gelezinio bet 60 lt moketi truputi per brangu) prisiberiau zirniu ir... tipo suku karta per savaite po 10 min. biggrin.gif tikrai per mazai, bet kazkaip sunku prisiversti, bet tai jau mano problema blush2.gif o is kitos puses irgi pastebejau, kad tas liemuo ir sonai man kazkodel per mazai juda, nezinau, gal reikia kazkaip kitai ji sukti g.gif
Atsakyti
nu as ir nezinau del to judejimo. kazkaip man itartinas toks sportas. as stoviu, lakas sukasi. kur nauda? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta.s. @ 2005 04 26, 20:26)
pradejau sukti lanka thumbup.gif idomus jausmas..o beje kiek laiko reikia daryt.darau,kiek netingiu 5-10min.o kaip teisingai,kiek laiko reik ji sukt?

Trumpokai suki g.gif As sukdavau minimum po 30 min. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 04 27, 11:39)
Trumpokai suki g.gif  As sukdavau minimum po 30 min. smile.gif

O rezultatų buvo sukant daugiau nei 30min? mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinot, paskaitinėjau čia ir užsimaniau nusipirkti lanką ax.gif Tai atsiliepkite, kas jau kažkurį laiką sukate, ar tikrai padeda? 4u.gif Žadu pirkti metalinį, kai gausiu algą, eisiu pasižvalgyti ax.gif Tikiuosi bent kažkiek mano gelbėjimosi ratą padės sumažinti g.gif
Beje, teko sukti plasmasinį, į kurį vandens pripilta. Tai sakė, kad su švirkštu pripildo vandens, o skylutę užklijuoja izoliacija. Na, ne idealiai stabilus, bet neblogai.
Atsakyti
Gerą mintį pametėte, o tai jau pabodo kankintis su atsilenkimais, vis vien nieko,bandysiu ir aš lanką pasukti, turiu tik plastmasinį, bet ko gero nelabai padės. Teks paaukoti ir nusipirkti geležinį, gal nors 1cm nusuksiu. fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(Eri-ka @ 2005 04 27, 13:51)
O rezultatų buvo sukant daugiau nei 30min? mirksiukas.gif

Tai kad tik kokia savaite pasukau.. Po to isiveriau bambaskara, tai dabar nebesuku ax.gif Rezultatai nespejo pasirodyti biggrin.gif
Atsakyti
[FONT=Courier][FONT=Geneva][FONT=Optima][SIZE=7][COLOR=green]

as tai turejau is seno plasmasini lanka,bet jis tox lengvas,kad,manau,net neapsimoka laiko gaist smile.gif tai sumaniau ji pasunkit ir pripyliau smeliuko...ir ka gi...gavos nekas verysad.gif visiskai nebeimanoma sukt.matyt netolygiai smelis pasiskirste.
o siaip esu bandziau su 2plasmasiniais.tikrai labaj gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Užsikrėčiau ir aš lanko sukimu...Teks nusiimti nuo aukšto rolleyes.gif vargšelis tūnojo ten 8m,apdulkijo...Teks vėl kibti jam į darbą tongue.gif Beje aš turiu metalinį,kurį kažkada sukdavau po pusvalandį,tai liemuo buvo thumbup.gif
Atsakyti
bliamba ir as cia susidomejau kazkaip ! ax.gif

buvau girdejus, kad lankas visai nieko nepadeda ... unsure.gif

ar kas nors realiu rezultatu turi ... ? ta prasme : buvo pilvas, pasukau ir apnyko ... ? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Perskaiciau sia tema ir nusprendziau pasidalinti savo patirtimi. Kazkada, pries kokius 8 metus Paneleje skaiciau, kad sukant lanka kasdien po 5 min per dvi savaites nuo liemens ir nuo klubu galima numesti 2 cm! thumbup.gif
Nu ka ir pradejau sukti... sukau lanka saziningai 4 metus ( i menesi tik kokia diena, dvi praleisdavau, kai prastai jausdavausi blush2.gif ) po to buvo beveik 4 menesiu pertrauka, nes isvaziavau studijuoti, o lanka pamirsau blush2.gif , po to vel sukau 1,5 metu, o tada jau aptingau...
biggrin.gif taigi suma sumarum gaunasi beveik 5 metukai + kasdien po 5 min lankas = nuo 61 cm iki 58 cm ant liemens ir nuo 96 cm iki 90 cm ant klubudrinks_cheers.gif
Mano lankas gelezinis, tai as visus kaulus atmusdavau.
Dabar jau antra savaite vel suku. Man patinka. Tik dabar suku per liemeni 5 min, o ant klubu 3 min, nes kai ant klubu suki tai tikrai jauti, kad "dirbi", o dabar kai toks karstis - tingiu prakaituoti.
Linkiu visoms sukti lanka - lengva, paprasta ir efektinga, tik nepatingekit laukti rezultatu kokius metelius antrus tongue.gif

P.S. Tiesa nustojus sukti ant klubu iskart atauga 2 - 3 cm, o liemuo ilgai laikosi toks pat.
Atsakyti