Įkraunama...
Įkraunama...

Turto vertintojai

Nezinau, ar cia pataikiau, bet vistiek paklausiu rolleyes.gif kiek realu pasiekti tai, kad turto vertintojai ivertintu buta tiek, kiek man reikia?Kaip tai pasiekti? g.gif
Atsakyti
QUOTE (emiru @ 2004 11 28, 19:32)
Nezinau, ar cia pataikiau, bet vistiek paklausiu rolleyes.gif kiek realu pasiekti tai, kad turto vertintojai ivertintu buta tiek, kiek man reikia?Kaip tai pasiekti? g.gif

Realu smile.gif Paprasciausia, jei ieskotum kokio pazistamo vertintojo wink.gif
Atsakyti
QUOTE (emiru @ 2004 11 28, 19:32)

As turiu drauge turto vertinotoja. Jei reikia parasyk man i az. Duosiu kontaktus. Tada jai galeciau pasakyti kad tai nuo manes ir kaip turetu buti. rolleyes.gif
Atsakyti
bettas tavo vertintojas gali netikti pvz bankui, is kurio imama paskola. Bankai dirba tik su patikimais vertitnojais, o dabar tai baisiai kainos uzkeltos. Mums te irgi ivertino ne tiek kiek reikia.. skyres vos ne 8 000 ltsuma. tai cia jau po prasymo geriau ivertint. pradzioj pas pirmus vertintojus 15000 skyres. teko is salies skolintis, norint is banko paskola paimt..
Atsakyti
Gal kam teko susidurti su šiomis turto vertinimo agentūromis:
Ober-Haus
Liturta
Lituka
Matininkai
Patikimos investicijos
Vestus
Ar įvertino tiek kiek reikėjo, ar lengva susitarti, kokie įkainiai ir t.t.
Gal dar kokią agentūrą Kretingoj, Palangoj, Klaipėdoj galėtumėt rekomenduoti?
Būčiau labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šiandien mano butą vertino viena "veikėja"iš Domus optima. Mes kedainiuose butuką pardavinėjame už 40000. Pirkėjai tikrai nemanė, kad bus problemų su įvertinimu. Ir ką gi- atlėkus mergiotė pareiškė, kad vertas 30000!!!Tas vyrukas vos iš klumpių neišvirto. Šiaip ne taip sutarė iki 420000. Siaubas!Dar tos pačios personos paprašiau, kad kitą savaitę atlėktų perkamą namą įvertinti:(Jaučiu kad susitikimas bus atšauktas.
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 07 28, 13:46)
Gal kam teko susidurti su šiomis turto vertinimo agentūromis:
Ober-Haus
Liturta
Lituka
Matininkai
Patikimos investicijos
Vestus
Ar įvertino tiek kiek reikėjo, ar lengva susitarti, kokie įkainiai ir t.t.
Gal dar kokią agentūrą Kretingoj, Palangoj, Klaipėdoj galėtumėt rekomenduoti?
Būčiau labai dėkinga už atsakymus 4u.gif

Mes kvietėm vertintoją iš Litukos, įvertino per mažai, bet manau būtų galima susitarti. Beje, Lituka yra Klaipėdoj. Kretingoj vertintojų nėra, visi kviečia iš Klaipėdos.
Atsakyti
Gal kas gali patart į kokią turto vertinimo agentūrą labiau apsimoka kreiptis,kad geriau įvertintų butą? ax.gif Ar čia jokio skirtumo,nes visos maždaug panašiai įvertina? g.gif
O gal į kažkokią nerekomenduotumėm kreiptis?
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveika,
aš tai tau patarčiau pasiskambinti į kelias ir pasiklausti kiek maždaug įvertintų tokį butą(metai,plytinis ar blokinis,kvadratai stovis).Aš dariau vertinimą Oberhause.Kainavo 300 litų ir įkainavimu buvau patenkinta
Atsakyti
Kiek žinau, reikia derinti su banku, nes ne kiekviena agentūra gali būti priimtina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasare @ 2005 08 04, 11:37)
Kiek žinau, reikia derinti su banku, nes ne kiekviena agentūra gali būti priimtina ax.gif

Tai taip,tai gavau is banko sarasiuka,su jiems priimtinu vertintoju konataktais,bet tai va galvoju,kuriuos is ju geriau pasirinkt. Na bet va paemiau ir susitariau su moteriske is Ober Hauso ax.gif Bus matyt,kaip ivertins rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agacaga @ 2005 08 04, 13:01)
Tai taip,tai gavau is banko sarasiuka,su jiems priimtinu vertintoju konataktais,bet tai va galvoju,kuriuos is ju geriau pasirinkt. Na bet va paemiau ir susitariau su moteriske is Ober Hauso  ax.gif  Bus matyt,kaip ivertins  rolleyes.gif

Bangoj skaiciau vienas forumietis pirko nama uz 220 000, tai Ober-Hausas ta nama ivertino 110 000 blink.gif , tai teko kreiptis kitur, kur ivertino be jokiu problemu ir "papildomu" mokesciu 190 000 blink.gif
Atsakyti