Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS)

QUOTE(loriuxas @ 2007 03 03, 13:49)
Sveikos mergaites nors ir labai nesinorejos i uzsukt i skyreli nesulaukiancioms gandro,bet teko.Noriu paklausti ar gali harmonu tyrimai nerodyti PKS,nes gydytoja man nustate PKS taciau harmonu tyrimai normalus.Balandzio men vaziuosiu i VK,bet iki tol paciai jau labai idomu kas cia su manim vyksta g.gif

Man taip yra. Ne vien hormonų tyrimai "įrodo" PKS.
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2007 03 03, 13:49)
Sveikos mergaites nors ir labai nesinorejos i uzsukt i skyreli nesulaukiancioms gandro,bet teko.Noriu paklausti ar gali harmonu tyrimai nerodyti PKS,nes gydytoja man nustate PKS taciau harmonu tyrimai normalus.Balandzio men vaziuosiu i VK,bet iki tol paciai jau labai idomu kas cia su manim vyksta g.gif

o tau visus hormonus padarė, ar tik fsh ir lh? šie du nebūtinai parodo. O šiaip kiek suprantu, hormonų sutrikimai privalomi, norint diagnozuot PKS, cituoju iš sveikas.lt:

Ši patologinė būklė atsiranda sutrikus lytinių hormonų pusiausvyrai moters organizme; vėliau pati anovuliacija savo ruoštu dar labiau sutrikdo hormonų balansą.
Priklausomai nuo to, kokios hormoninės reguliacijos grandys organizme sutrinka, anovuliacija yra skirstoma į 4 rūšis:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 03 kovo 2007 - 20:20
QUOTE(femme @ 2007 03 03, 00:40)
plona gleivinė yra būtent hormoninių sutrikimų požymis, pagal ją (ypač jei tokia plona ne ciklo pradžioje) galima spėti, kad ovuliacija nevyksta...
Gleivinė stimuliuojantis "auginama" su estrofemu.

ačiū už atsakymą blush2.gif Beje, su kuo auginama?estrofemu?Čia papildomai su stimuliuojančiais? Atsiprašau, kad įkyriai gal klausinėju, tačiau nesuprantu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 03 kovo 2007 - 22:22
cia kaip nustatomas paprastai sitas sindromas mirksiukas.gif tingiu verst blush2.gif
What tests are used to diagnose Polycystic Ovarian Syndrome (PCOS)?
There is no single test to diagnose PCOS. Your doctor will take a medical history, perform a physical exam—possibly including an ultrasound, check your hormone levels, and measure glucose, or sugar levels, in the blood. If you are producing too many male hormones, the doctor will make sure it’s from PCOS. At the physical exam the doctor will want to evaluate the areas of increased hair growth, so try to allow the natural hair growth for a few days before the visit. During a pelvic exam, the ovaries may be enlarged or swollen by the increased number of small cysts. This can be seen more easily by vaginal ultrasound, or screening, to examine the ovaries for cysts and the endometrium. The endometrium is the lining of the uterus. The uterine lining may become thicker if there has not been a regular period.

cia dar smulkiau

aplamai,info nete -tai nors vezimu vesk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 03, 22:19)
ačiū už atsakymą blush2.gif Beje, su kuo auginama?estrofemu?Čia papildomai su stimuliuojančiais? Atsiprašau, kad įkyriai gal klausinėju, tačiau nesuprantu  blink.gif

taip, papidomai mirksiukas.gif - jis identiskas hormonui estrogenui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 03 03, 23:41)
Papildyta:

taip, papidomai mirksiukas.gif - jis identiskas hormonui estrogenui mirksiukas.gif

kodėl tada man jo neskyrė blink.gif ai, jau jaučiuosi visiškia žalia...ir pasimetusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 03 kovo 2007 - 22:43
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 03, 22:42)
kodėl tada man jo neskyrė blink.gif ai, jau jaučiuosi visiškia žalia...ir pasimetusi  doh.gif

sito, as nzn blush2.gif -neturejau patirties su situ reikalu mirksiukas.gif bet tikrai zinau, kad augina ta gleivine unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 03 03, 23:46)
sito, as nzn blush2.gif  -neturejau patirties su situ reikalu mirksiukas.gif bet tikrai zinau, kad augina ta gleivine unsure.gif

verysad.gif man liūdnos naujienos. na nieko, manau, man teks susitaikyti ir eit į priekį doh.gif dabar labiausiai bijau dėl vyro tyrimų
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 03, 22:48)
verysad.gif man liūdnos naujienos. na nieko, manau, man teks susitaikyti ir eit į priekį doh.gif dabar labiausiai bijau dėl vyro tyrimų

kodel liudnos? kad viena cikla ji itin plona, nereiskia, kad visada unsure.gif nereik nusigasdint taip is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 03 kovo 2007 - 22:51
QUOTE(bonda @ 2007 03 03, 23:50)
kodel liudnos kad viena cikla ji itin plone, nereiskia, kad visada unsure.gif nereik nusigasdint taip is anksto mirksiukas.gif

Net nežinau kaip kitais ciklais ji. Tai kažin ką tas clost. šį mėn. bus naudingas? jei gleivinė bus tokia plona, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 03, 22:52)
Net nežinau kaip kitais ciklais ji. Tai kažin ką tas clost. šį mėn. bus naudingas? jei gleivinė bus tokia plona, ar ne?

paskaitinek senesnes temikes apie stimuliacija clost. mirksiukas.gif tikrai tikrai buvo kalba apie gleivine ne syki mirksiukas.gif tik as jau nebepamenu kas ir kaip doh.gif -nenoriu subalamutint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 03 kovo 2007 - 23:01
QUOTE(bonda @ 2007 03 04, 00:00)
paskaitinek senesnes temikes apie stimuliacija clost. mirksiukas.gif tikrai tikrai buvo kalba apie gleivine ne syki mirksiukas.gif tik as jau nebepamenu kas ir kaip doh.gif -nenoriu subalamutint mirksiukas.gif

dėkui. Bet jau susibalamutinau. Teks ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 02, 16:34)
mano 3mm verysad.gif bet pas mane buvo 37 c.d.
na, tikėsiuos, kad sutvarkys vaistukais.

Gleivinė auga kiekvieną mėnesį nuo ciklo pradžios iki pabaigos. Jei neįvyksta apvaisinimas, būtent ji ir pasišalina mmm metu.
Tavo gleivinės storis akivaizdžiai rodo, kad tą ciklą nebuvo ovuliacijos, bet tai dar nereiškia, kad taip yra visą laiką.
Jei tave stimuliuos, augs folikulai, tikėtina, kad storės ir gleivinė. Na o jei ji būna per plona (dabar jos storis neaktualus, svarbu kokia ji bus stimuliuojant), patyręs gydytojas stebi echoskopu stimuliaciją ir skiria vaistukų jai paauginti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 04 kovo 2007 - 10:00