Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS)

QUOTE(jolanita @ 2007 09 11, 20:58)
nu bet sako kartais po gimdymo susitvarko  g.gif  as tai po vaikelio, aisku jei tik jis bus, jau nenoreciau tu KT, nes penkis metus jas valgiau  doh.gif

Cia nerodiklis. Siaip visko buna. As gyvenime neturejau jokio PKS. O kai sulaukiau 24 gimtadienio prasidejo anovuliaciniai ciklai (nevyksta ovuliacijas). Be ovuliacijos pastoti sunku. Su PKS imanoma pastoti. Kartais ivyksta spontanines ovuliacijos.
Atsakyti
Kai kam po gimdymo susitvarko, o KT tam tikra prasme imituoja nėštumą.
Atsakyti
QUOTE(jolanita @ 2007 09 11, 20:58)
nu bet sako kartais po gimdymo susitvarko  g.gif  as tai po vaikelio, aisku jei tik jis bus, jau nenoreciau tu KT, nes penkis metus jas valgiau  doh.gif

nenoriu nuvilti, bet man po gimdymo dar pablogėjo verysad.gif
anksčiau bent buvo mėnesinės, o po gimdymo viskas - amenorėja ir anavoliacija smile.gif
Atsakyti
Kadangi dar metus neplanuoju tai gersiu tas kontraceptines ir viskas, o po metu iskart nutrauksiu ir bandysiu. Dar kai pries kontraceptiniu vartojima buvau du kart pas ginekologe. Viena kart po menesiniu sake kad yra dominuojantis folikulas, o kai nuejau veliau sake kad jis plyso ir kad uz poros savaiciu tureciau jau susirgti nu taip ir atsitiko. Nuo tada jas ir pradejau gerti. Idomu ar bus labai sunku man pastoti Na tikiuosi kad viskas bus gerai, jei ovuliacija vyksta manau kad tureciau jei nevyktu tada jau kita kalba smile.gif
Papildyta:
Mea, o tau sunkiai pavyko susilaukti pirmo vaikelio?
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2007 09 12, 09:58)
Mea, o tau sunkiai pavyko susilaukti pirmo vaikelio?

na tada dar diagnozės nežinojau, nes mmm sulaukdavau, tai bandėm natūraliai, pavyko po gero pusmečio intensyvaus planavimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2007 09 11, 13:17)
Is visos sirdies tikiuosi, kad tau pavyks pastoti nestuke.gif . O tau ovuliacija vyksta?
Jei nepaslaptis tai pas kokia tu gydytoja vaikstai. Nes as is kauno ir neisivaizduoju kur kreiptis  g.gif

Ai nebežinau kaip ten su mano O.. dabar jau 2mėn kai stimuliuoju, o prieš tai kadangi negalėjau planuot, tai nelabai ir žiūrėjau kaip ten su Ovuliacija blush2.gif

Aš tai lankausi Klaipėdos VK.
Atsakyti
Mea tai galbut tau tik po gimdymo atsirado tas policistiniu kiausidziu sindromas?

Dar norejau pklausti, mano pilvas nuolat issiputes, jauciu kad nuo to nelemto PKS
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2007 09 12, 14:50)
Mea tai galbut tau tik po gimdymo atsirado tas policistiniu kiausidziu sindromas?

Dar norejau pklausti, mano pilvas nuolat issiputes, jauciu kad nuo to nelemto PKS

Na nuo PKS pilvas nesipucia. Na siaip PKS turincios moterys yra linkusios i pilvini nutukima, bet duok die nevisoms.
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2007 09 12, 14:50)

Pas mane lygiai tas pats, vaikstau kaip nescia, o svarbiausia, kad sportuoju ir net dietos laikausi, o jis nesumazeja doh.gif doh.gif doh.gif Viskas normaliai,o va pilvas tai siaubas, gal zinot kur ka daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2007 09 12, 20:08)
Pas mane lygiai tas pats, vaikstau kaip nescia, o svarbiausia, kad sportuoju ir net dietos laikausi, o jis nesumazeja  doh.gif  doh.gif  doh.gif Viskas normaliai,o va pilvas tai siaubas, gal zinot kur ka daryti?  g.gif

Siaip reiktu issiaiskinti. Gal skysciu daug, gal zarnynas grybauja. Siaip nelabai tykiu kad PKS itakoja tai. g.gif
Atsakyti
na aš ir esu pati smulki, bet pilvukas kaip pas nestuke.gif doh.gif ir niekaip jis nemažėja, o ir kas kaltas dėl to nžn..gal ir PKS g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 09 12, 20:18)
na aš ir esu pati smulki, bet pilvukas kaip pas  nestuke.gif  doh.gif ir niekaip jis nemažėja, o ir kas kaltas dėl to nžn..gal ir PKS  g.gif

pas mane tas pats, nors aplinkiniai sako nieko ten pas tave nieko nera, bet as pati matau, palyginus su tuom, kad siaip esu smulki, manau pilvukas biskeli neproporcingas nestuke.gif
Atsakyti