Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS)

QUOTE(femme @ 2007 04 11, 13:16)
tikrai nebūna mirksiukas.gif  PKS lemia hormonai, o jų įtaka negali būti tik vienai kiaušidei.... Jei taip būtų, tai valio - vadinasi kita sveika..., deja ax.gif

Negaliu ginčytis, ginė man tiesiog minėjo, kad su dešine yra problemų, nes joje folikulai ne taip bresta. blush2.gif
O kai šnd nuėjau pas kitą ginę, ji apžiūrėjus echo iš vis nepagalvojo apie policistines kiausides, jei pati nebuciau pasakius. Ji svarsto, kad cia kita problema. Beto mano ciklas kaip ir reguliarus, tik laba ilgas 60d. Kitą savaitę eisiu pas endokrinologa, tai gal daugiau kas paaiškės.
Atsakyti
Pasirodo turiu ir aš tą "turtą". PKS diagnozavo man praėjusį mėnesį. Šįkart gine skyrė man Duphaston'ą, kad iššauktų mmm, o po to galėtų daryti gimdos nuotrauką, tačiau jau vakar baigiau gerti tuos vaistukus, o mmm taip ir nesulaukiu g.gif Nors gine minėjo, kad sulauksiu jau po 6-8 vaistų gėrimo dienos... Kaip manote, ar čia normalu?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 04 12, 18:53)
Negaliu ginčytis, ginė man tiesiog minėjo, kad su dešine yra problemų, nes joje folikulai ne taip bresta.  blush2.gif
O kai šnd nuėjau pas kitą ginę, ji apžiūrėjus echo iš vis nepagalvojo apie policistines kiausides, jei pati nebuciau pasakius. Ji svarsto, kad cia kita problema. Beto mano ciklas kaip ir reguliarus, tik laba ilgas 60d. Kitą savaitę eisiu pas endokrinologa, tai gal daugiau kas paaiškės.

sėkmės jums 4u.gif bet PKS tai abiejų kiaušidžių sutrikimas. Galbūt čia tika problema?
Atsakyti
QUOTE(Chada @ 2007 04 12, 18:17)
Pasirodo turiu ir aš tą "turtą". PKS diagnozavo man praėjusį mėnesį. Šįkart gine skyrė man Duphaston'ą, kad iššauktų mmm, o po to galėtų daryti gimdos nuotrauką, tačiau jau vakar baigiau gerti tuos vaistukus, o mmm taip ir nesulaukiu  g.gif Nors gine minėjo, kad sulauksiu jau po 6-8 vaistų gėrimo dienos... Kaip manote, ar čia normalu?

Gali taip būti. Dar palauk kelias dienas, turėtų pasirodyti.
Jei ne, testas būtų ne pro šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 04 12, 20:34)
Gali taip būti.
Jei ne, testas būtų ne pro šalį  mirksiukas.gif

Ooo, kad tie žodžiai tiesiai Dievui į ausį wub.gif
Atsakyti
dar norėčiau jūsų paklausti ar jums buna normalios mmm ar tik pateplioja nes man normalios mmm buvo tik lapkričio mėn o po to kas 20-35d pateplioja
Atsakyti
Pasirodo turiu ir aš tą "turtą". PKS diagnozavo man praėjusį mėnesį. Šįkart gine skyrė man Duphaston'ą, kad iššauktų mmm, o po to galėtų daryti gimdos nuotrauką, tačiau jau vakar baigiau gerti tuos vaistukus, o mmm taip ir nesulaukiu  g.gif Nors gine minėjo, kad sulauksiu jau po 6-8 vaistų gėrimo dienos... Kaip manote, ar čia normalu?

sveikute! pas mane ir PKS ir mmm man isaukia tik duphaston, ir as viena karta sulaukiau ju praejus tik 8 dienom po isgerimo , taip kad nesijaudink jos tikrai ateis o jei ne testas neprosali 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 04 12, 22:00)
sveikute! pas mane ir PKS ir mmm man isaukia tik duphaston, ir as viena karta sulaukiau ju praejus tik 8 dienom po isgerimo , taip kad nesijaudink jos tikrai ateis o jei ne testas  neprosali  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oho, po 8 dienų blink.gif

savitre, visaip būna merginoms. man iššaukiama dabar tik duphastono pagalba, prieš tai gėriau KT. O jos įvairios: nuo tepliojimo, rudų išskyrų iki gausių.
Atsakyti

man pirma syki,kai nesulaukiau mmm (bet cia koki 10 metu atgal) tai duphastono geriau nezinau kiek doh.gif doh.gif daktaras pats apakes buvo doh.gif doh.gif

bet va beplanuojant, tai dazniausiai visas 10 isgerus ir atsirasdavo mirksiukas.gif jei ne is karto, tai po dienos kitos mirksiukas.gif
Atsakyti
na man tai pvz praeitą mėn. po duphastono paskutinės tabletės mmm atkeliavo tik 11 dieną blink.gif
Atsakyti
O man dazniauisiai ant 4 dienos, bet buvo karta kad ir 2 sav laukiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 04 13, 11:19)
na man tai pvz praeitą mėn. po duphastono paskutinės tabletės mmm atkeliavo tik 11 dieną  blink.gif

ax.gif man irgi taip buvo praėjusį mėn. ax.gif
Atsakyti