Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot 307

Sito automobilio priekiniai sparnai yra plasmasiniai smile.gif Gal kitas modelis bus visas is plasmases g.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataNav @ 2008 08 28, 16:59)
Sito automobilio priekiniai sparnai yra plasmasiniai smile.gif Gal kitas modelis bus visas is plasmases  g.gif

o kokiu noretai? bigsmile.gif auksiniu?
siaip kiek mano protas isnesa, tai ten apsaugos, kurias iskelus, ibrezus, sudauzius, bus lengviau pakeisti cool.gif
nors gal ir nusisneku rolleyes.gif o gal ne apie ta pati snekam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 09 01, 13:44)
o kokiu noretai?  bigsmile.gif auksiniu?
siaip kiek mano protas isnesa, tai ten apsaugos, kurias iskelus, ibrezus, sudauzius, bus lengviau pakeisti  cool.gif
nors gal ir nusisneku  rolleyes.gif o gal ne apie ta pati snekam  g.gif

niu ten tikrai patys sparnai priekiniai yra plastmasiniai biggrin.gif man tai netrukdo wub.gif
Atsakyti
žinokit niekaip nesuprantu kokia mašina yra gera, nu kiek skaitau visos blogos, nu nebent naujos dar dar.... apie visas daug visokių negerų atsiliepimų yra tongue.gif niekaip neina išsirinkti
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2008 09 02, 14:45)
žinokit niekaip nesuprantu kokia mašina yra gera, nu kiek skaitau visos blogos, nu nebent naujos dar dar.... apie visas daug visokių negerų atsiliepimų yra  tongue.gif  niekaip neina išsirinkti

taigi kaip tik zmones sneka, kad nauju geru nebera; seniau kokybiskesnes auto gamino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 23:14)
nu kurgi nereiks didesnes, kai 3cias beldziasi  thumbup.gif  wub.gif  sveikinuuu  4u.gif  4u.gif o mes 4riese + vezimas dvivietis i ta peza telpam, bet jau norisi erdvesnes, gerai kad turim ir didesne  ax.gif

beje, kam cia buvo idomu, tai varikliukas 1.6 maniskes, 110 arkliu. Prabegus gal 14tukstanciu  ax.gif  zodziu leeeeedas  biggrin.gif  biggrin.gif

bigsmile.gif Tai ar pardavet masiniuka? Sudomino cool.gif
Atsakyti
o man sitas modeliukas irgi patinka zadu pirkti,o kiek meistru paklausinejom tai nieko blogo nesake apie jas .
Atsakyti
Gal ką domina parduodu savajį 4u.gif 307 4u.gif 2005 m dyzeliuka 4u.gif juoda spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kismida @ 2009 02 08, 13:41)
Gal ką domina parduodu savajį  4u.gif 307 4u.gif 2005 m dyzeliuka 4u.gif juoda spalva 4u.gif

ir kiek prasot?
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2009 02 08, 16:20)
ir kiek prasot?

21000lt
Atsakyti
ar kas turit problemu su posukiu svirtele?
nors truputi sukant i kaire puse vaira, is kart isijungia posukis i kaire puse
ir tai labai blasko
Atsakyti
plasmases guzas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti