QUOTE(SonataNav @ 2008 08 28, 16:59)
Sito automobilio priekiniai sparnai yra plasmasiniai Gal kitas modelis bus visas is plasmases
o kokiu noretai? auksiniu?
siaip kiek mano protas isnesa, tai ten apsaugos, kurias iskelus, ibrezus, sudauzius, bus lengviau pakeisti
nors gal ir nusisneku o gal ne apie ta pati snekam
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 09 01, 13:44)
o kokiu noretai? auksiniu?
siaip kiek mano protas isnesa, tai ten apsaugos, kurias iskelus, ibrezus, sudauzius, bus lengviau pakeisti
niu ten tikrai patys sparnai priekiniai yra plastmasiniai man tai netrukdo
žinokit niekaip nesuprantu kokia mašina yra gera, nu kiek skaitau visos blogos, nu nebent naujos dar dar.... apie visas daug visokių negerų atsiliepimų yra niekaip neina išsirinkti
QUOTE(raminta1985 @ 2008 09 02, 14:45)
žinokit niekaip nesuprantu kokia mašina yra gera, nu kiek skaitau visos blogos, nu nebent naujos dar dar.... apie visas daug visokių negerų atsiliepimų yra niekaip neina išsirinkti
taigi kaip tik zmones sneka, kad nauju geru nebera; seniau kokybiskesnes auto gamino
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 23:14)
nu kurgi nereiks didesnes, kai 3cias beldziasi sveikinuuu o mes 4riese + vezimas dvivietis i ta peza telpam, bet jau norisi erdvesnes, gerai kad turim ir didesne
beje, kam cia buvo idomu, tai varikliukas 1.6 maniskes, 110 arkliu. Prabegus gal 14tukstanciu zodziu leeeeedas
beje, kam cia buvo idomu, tai varikliukas 1.6 maniskes, 110 arkliu. Prabegus gal 14tukstanciu zodziu leeeeedas
Tai ar pardavet masiniuka? Sudomino
o man sitas modeliukas irgi patinka zadu pirkti,o kiek meistru paklausinejom tai nieko blogo nesake apie jas .
Gal ką domina parduodu savajį 307 2005 m dyzeliuka juoda spalva
QUOTE(Kismida @ 2009 02 08, 13:41)
Gal ką domina parduodu savajį 307 2005 m dyzeliuka juoda spalva
ir kiek prasot?
ar kas turit problemu su posukiu svirtele?
nors truputi sukant i kaire puse vaira, is kart isijungia posukis i kaire puse
ir tai labai blasko
nors truputi sukant i kaire puse vaira, is kart isijungia posukis i kaire puse
ir tai labai blasko
plasmases guzas