na as asmeniskai tai su 206 hdi vazinejau. man labai patiko, tik kad pirkom turguj tai buvo dauzta tai teko po to parduot nes vaziuokle ejo velniop, bet kas del variklio tai kuro filtra keiciau tiktai nes ziema neuzsivede per salcius. o dabar galvoju pirkti is salono. jau nusiziurejau 307 dyzeliuka. ziuresim kaip vaziuos
vazineju su 307, viskas ok , tik ABS davykliai genda pastoviai pas mane,
gal per stipriai per balas vaziuoju..... Hmmm atsibodo keisti...
ir posukiai sunkiai jungiasi, tai veikia , tai ne, silpnas tas valdymo skydelis
gal per stipriai per balas vaziuoju..... Hmmm atsibodo keisti...
ir posukiai sunkiai jungiasi, tai veikia , tai ne, silpnas tas valdymo skydelis
na,prisiskaiciau visokiu atsiliepimu bet visvien noriu as to pezuko nors tu ka...juk nera tokios masinos,kuri butu ideali...
QUOTE(moonlight=) @ 2008 08 22, 00:08)
na,prisiskaiciau visokiu atsiliepimu bet visvien noriu as to pezuko nors tu ka...juk nera tokios masinos,kuri butu ideali...
mano gal nori nupirkt, bus pigiau nei salone
o siaip ka as zinau..visai nieko masiniukas, maniskis dar ir juodas mmm traukia visai neblogai kaip man moteriskei tai uztenka, bet antro pezo tai nepirkciau..tiksliau ir tas pirmas vyro ismislas...dabar jau ir pats pasisako pries pezus musu kadangi is salono, tai nusiskundimu kazkokiu nebuvo, tikiuosi ir nebus..mieste pats tas toks..bet man didesnes masinos norisi
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 16:11)
o siaip ka as zinau..visai nieko masiniukas, maniskis dar ir juodas mmm traukia visai neblogai kaip man moteriskei tai uztenka, bet antro pezo tai nepirkciau..tiksliau ir tas pirmas vyro ismislas...dabar jau ir pats pasisako pries pezus musu kadangi is salono, tai nusiskundimu kazkokiu nebuvo, tikiuosi ir nebus..mieste pats tas toks..bet man didesnes masinos norisi
Čia kartais ne ta, kur su dideliu bantu buvo perrišta? Labas, bufetava
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 16:11)
o kodel taip priesiskai nusiteike Peugeot atzvilgiu? siaip, interesna. Ir jei ne paslaptis, kokia kaina ir komplektacija parduodamo auto?
QUOTE(ritavi @ 2008 08 26, 16:31)
Čia kartais ne ta, kur su dideliu bantu buvo perrišta? Labas, bufetava
tata labas Ritavi, a masiniuko ieskai?
Papildyta:
QUOTE(lickerish @ 2008 08 26, 17:18)
o kodel taip priesiskai nusiteike Peugeot atzvilgiu? siaip, interesna. Ir jei ne paslaptis, kokia kaina ir komplektacija parduodamo auto?
ne priesiskai, siaip gal ne mano svajoniu masina ir tiek
bet sakau, kazkokiu konkreciu nusiskundimu neturiu, nes masiniukas 2006 pabaigos, tai nauja, grazi, ne daug vazineta, dyzeliukas.
Yra skelbimas autopliuse berods, ar koks ten tas skelbimu portalas populiariausias. Tik kaina tokia zveriska ideta tai prie tu zverisku maniske ir stovi
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 17:41)
tata labas Ritavi, a masiniuko ieskai?
Papildyta:
bet sakau, kazkokiu konkreciu nusiskundimu neturiu, nes masiniukas 2006 pabaigos, tai nauja, grazi, ne daug vazineta, dyzeliukas.
Yra skelbimas autopliuse berods, ar koks ten tas skelbimu portalas populiariausias. Tik kaina tokia zveriska ideta tai prie tu zverisku maniske ir stovi
Papildyta:
Sveika,
Po trupučiuką kaip ir tu į didesnes dairomės, bet į pežuką irgi nespjaunu
QUOTE(ritavi @ 2008 08 26, 17:52)
nu kurgi nereiks didesnes, kai 3cias beldziasi sveikinuuu o mes 4riese + vezimas dvivietis i ta peza telpam, bet jau norisi erdvesnes, gerai kad turim ir didesne
beje, kam cia buvo idomu, tai varikliukas 1.6 maniskes, 110 arkliu. Prabegus gal 14tukstanciu zodziu leeeeedas
aš irgi dairausi į pežiuką, nu bet va kai paskaičiau..... nu bet nėra kitos mažos moteriškos mašinytės
QUOTE(raminta1985 @ 2008 08 27, 10:04)
aš irgi dairausi į pežiuką, nu bet va kai paskaičiau..... nu bet nėra kitos mažos moteriškos mašinytės
siaip tai kaip tokia nedidele masinyte tai ji tikrai faina ir pvz pasivazinejimams po miesta , arba darbas-namai, tai tikrai super bet vyro tevai ir brolis prisieke pezistai, tai man ju tie pezai nepatyyynk biski tokios barskalynes...
tai man tokios ir reikia, darbas-namai, na kartais kur nors toliau, bet tikrai nenoriu tokios mašinos, kad reikėtų saugoti kaip savo akį, o jeigu dar barška, nu tai šakės