Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot 307

na as asmeniskai tai su 206 hdi vazinejau. man labai patiko, tik kad pirkom turguj tai buvo dauzta tai teko po to parduot nes vaziuokle ejo velniop, bet kas del variklio tai kuro filtra keiciau tiktai nes ziema neuzsivede per salcius. o dabar galvoju pirkti is salono. jau nusiziurejau 307 dyzeliuka. ziuresim kaip vaziuos
Atsakyti
vazineju su 307, viskas ok , tik ABS davykliai genda pastoviai pas mane,

gal per stipriai per balas vaziuoju..... Hmmm atsibodo keisti...

ir posukiai sunkiai jungiasi, tai veikia , tai ne, silpnas tas valdymo skydelis
Atsakyti
na,prisiskaiciau visokiu atsiliepimu unsure.gif bet visvien noriu as to pezuko nors tu ka...juk nera tokios masinos,kuri butu ideali... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 08 22, 00:08)
na,prisiskaiciau visokiu atsiliepimu unsure.gif bet visvien noriu as to pezuko nors tu ka...juk nera tokios masinos,kuri butu ideali... rolleyes.gif

mano gal nori nupirkt, bus pigiau nei salone ax.gif

o siaip ka as zinau..visai nieko masiniukas, maniskis dar ir juodas mmm wub.gif traukia visai neblogai kaip man moteriskei tai uztenka, bet antro pezo tai nepirkciau..tiksliau ir tas pirmas vyro ismislas...dabar jau ir pats pasisako pries pezus doh.gif musu kadangi is salono, tai nusiskundimu kazkokiu nebuvo, tikiuosi ir nebus..mieste pats tas toks..bet man didesnes masinos norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 16:11)
mano gal nori nupirkt, bus pigiau nei salone  ax.gif

o siaip ka as zinau..visai nieko masiniukas, maniskis dar ir juodas mmm  wub.gif  traukia visai neblogai kaip man moteriskei tai uztenka, bet antro pezo tai nepirkciau..tiksliau ir tas pirmas vyro ismislas...dabar jau ir pats pasisako pries pezus  doh.gif  musu kadangi is salono, tai nusiskundimu kazkokiu nebuvo, tikiuosi ir nebus..mieste pats tas toks..bet man didesnes masinos norisi  ax.gif

Čia kartais ne ta, kur su dideliu bantu buvo perrišta? bigsmile.gif biggrin.gif Labas, bufetava mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 16:11)
mano gal nori nupirkt, bus pigiau nei salone  ax.gif

o siaip ka as zinau..visai nieko masiniukas, maniskis dar ir juodas mmm  wub.gif  traukia visai neblogai kaip man moteriskei tai uztenka, bet antro pezo tai nepirkciau..tiksliau ir tas pirmas vyro ismislas...dabar jau ir pats pasisako pries pezus  doh.gif  musu kadangi is salono, tai nusiskundimu kazkokiu nebuvo, tikiuosi ir nebus..mieste pats tas toks..bet man didesnes masinos norisi  ax.gif

o kodel taip priesiskai nusiteike Peugeot atzvilgiu? siaip, interesna. Ir jei ne paslaptis, kokia kaina ir komplektacija parduodamo auto?
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2008 08 26, 16:31)
Čia kartais ne ta, kur su dideliu bantu buvo perrišta?  bigsmile.gif  biggrin.gif Labas, bufetava  mirksiukas.gif

tata biggrin.gif labas Ritavi, a masiniuko ieskai? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(lickerish @ 2008 08 26, 17:18)
o kodel taip priesiskai nusiteike Peugeot atzvilgiu? siaip, interesna. Ir jei ne paslaptis, kokia kaina ir komplektacija parduodamo auto?

ne priesiskai, siaip gal ne mano svajoniu masina ir tiek biggrin.gif
bet sakau, kazkokiu konkreciu nusiskundimu neturiu, nes masiniukas 2006 pabaigos, tai nauja, grazi, ne daug vazineta, dyzeliukas.
Yra skelbimas autopliuse berods, ar koks ten tas skelbimu portalas populiariausias. Tik kaina tokia zveriska ideta tongue.gif tai prie tu zverisku maniske ir stovi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2008 08 26, 17:41)
tata  biggrin.gif  labas Ritavi, a masiniuko ieskai?  biggrin.gif
Papildyta:
ne priesiskai, siaip gal ne mano svajoniu masina ir tiek  biggrin.gif
bet sakau, kazkokiu konkreciu nusiskundimu neturiu, nes masiniukas 2006 pabaigos, tai nauja, grazi, ne daug vazineta, dyzeliukas.
Yra skelbimas autopliuse berods, ar koks ten tas skelbimu portalas populiariausias. Tik kaina tokia zveriska ideta  tongue.gif tai prie tu zverisku maniske ir stovi  blush2.gif

Sveika,
Po trupučiuką kaip ir tu į didesnes dairomės, bet į pežuką irgi nespjaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritavi @ 2008 08 26, 17:52)
Sveika, 
Po trupučiuką kaip ir tu į didesnes dairomės, bet į pežuką irgi nespjaunu biggrin.gif

nu kurgi nereiks didesnes, kai 3cias beldziasi thumbup.gif wub.gif sveikinuuu 4u.gif 4u.gif o mes 4riese + vezimas dvivietis i ta peza telpam, bet jau norisi erdvesnes, gerai kad turim ir didesne ax.gif

beje, kam cia buvo idomu, tai varikliukas 1.6 maniskes, 110 arkliu. Prabegus gal 14tukstanciu ax.gif zodziu leeeeedas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi dairausi į pežiuką, nu bet va kai paskaičiau..... nu bet nėra kitos mažos moteriškos mašinytės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2008 08 27, 10:04)
aš irgi dairausi į pežiuką, nu bet va kai paskaičiau..... nu bet nėra kitos mažos moteriškos mašinytės  blush2.gif

siaip tai kaip tokia nedidele masinyte tai ji tikrai faina ir pvz pasivazinejimams po miesta , arba darbas-namai, tai tikrai super thumbup.gif bet vyro tevai ir brolis prisieke pezistai, tai man ju tie pezai nepatyyynk schmoll.gif biski tokios barskalynes...
Atsakyti
tai man tokios ir reikia, darbas-namai, na kartais kur nors toliau, bet tikrai nenoriu tokios mašinos, kad reikėtų saugoti kaip savo akį, o jeigu dar barška, nu tai šakės schmoll.gif
Atsakyti