Sveikos mergaiciukes
va ir as prie jusu prisedesiu... bet kartais kai parasau,tai net neatsimenu kur jusu ats ieskoti,kokioj skiltyje..vis pasimetu
bet gal kaip nors...
o apie mokslus,tai is tikruju esu dar gana jauna,gal net jaunesne nei jus visos cia susirinkusios,bet va noriu papasakoti ir savo istorijas... Visada stengiuosi,ka pradejus-pabaigti,taiva ir su mokslais taip pat... dar vidurines laikais,buvau galima sakyt spjovus i mokslus,nes siekiau sporto aukstumu,bet kai aukstumos baigesi teko semti mokslo aukstumas...ir gana sekmingai semiu,bet stengiuosi,kad nereiketu uz moksla moketi,norisi ir kazkokia stipendija gauti,tad tenka ir prie knygu pasedeti,o del ko visa tai? TIK DEL SAVES
del geresnes savo ateities,galbut karjeros...nes manau,kad ateity,kai mokslas bus visas mokamas tada diplomo verte bus svarbesne,nei yra dabar...
va man liko pusmetis iki diplomo iteikimo,o studijuoju LKKA tokia sustra treneres specialybe,nors pagal specialybe neplanuoju dirbti... zadu lankyti kursus ir tobulintis kitoje srityje
gerai,kad vyru ir vaiku dar nera,tai galiu siekti karjeros aukstumu
Taiva,ziurekit mergytes,nenukabinkit nosiu,siekit tikslu,nes mokotes del saves,del savo seimu geresnes vietos po saule,ir nenumokit ranka tos,kurioms gal ipusejus mokytis jau nebeidomu,juk diplomai nesimeto,jie padeda kartais tureti ta,ko anksciau norejai.... SEKMES VISOMS STUDENTEMS