labai dekoju getaway uz "pagalba"...
po cs4 parsisiuntimo is jusu teko trinti visa savaja cs3 master collection ir is naujo perinstaliuot, nes viskas uzluzo.....taip gera pusdieni teko likti be ps...jau nekalbu apie tai kiek teks laiko sugaisti, kad vel visus action, brushus, styles is naujo susideti...
QUOTE(deiido @ 2009 06 11, 16:18)
labai dekoju getaway uz "pagalba"...
po cs4 parsisiuntimo is jusu teko trinti visa savaja cs3 master collection ir is naujo perinstaliuot, nes viskas uzluzo.....taip gera pusdieni teko likti be ps...jau nekalbu apie tai kiek teks laiko sugaisti, kad vel visus action, brushus, styles is naujo susideti...
tame ir reikalas jog man neleidai užet ir pažiurėt į tavo kompą.žinau jog paranoja stipriau už viską.
Bandziau parsisiust photoshop CS4 Ipod Iphone, bet ka as ne taip dariau, kad man parsisiunte neveikiantys failai. is viso ju 10
QUOTE(Naira @ 2009 06 12, 12:54)
Bandziau parsisiust photoshop CS4 Ipod Iphone, bet ka as ne taip dariau, kad man parsisiunte neveikiantys failai. is viso ju 10
šita parsisiuntei? Training Video Adobe Photoshop CS4 Ipod Iphone ????
failiukai tokia galūne *.m4v ???
o turi Ipod Iphone ????
QUOTE(getaway @ 2009 06 12, 15:01)
šita parsisiuntei? Training Video Adobe Photoshop CS4 Ipod Iphone ????
o turi Ipod Iphone ????
o turi Ipod Iphone ????
tai jo........
nu nesigauna man ir viskas. nemoku tu programu parsisiust, dabar parsisiunciau photoshop 7,0. neatidaro man ir viskas. raso: unexpected end of archyve.
padekit kas mokat
QUOTE(getaway @ 2009 06 11, 23:52)
tame ir reikalas jog man neleidai užet ir pažiurėt į tavo kompą.žinau jog paranoja stipriau už viską.
tai gal man dar ir i namus nepazistama zmogu pasikviest?..tegul apziuri...negi gaila... labai idomu kiek jau randate norinciu, kad jus i savo kompa isileistu...
QUOTE(deiido @ 2009 06 12, 17:56)
tai gal man dar ir i namus nepazistama zmogu pasikviest?..tegul apziuri...negi gaila... labai idomu kiek jau randate norinciu, kad jus i savo kompa isileistu...
o as pukute isileidau ir labai dziaugiuosi, nes jei ne ji tikrai pati su tuo photoshopu neuciau susitvarkius.. nieko cia logo nematau..
QUOTE(deiido @ 2009 06 12, 17:56)
pakankamai daug isileidžia (apie 90 procentų ), jei labai reikia. tavo atvėju tau nereikėjo ir čia tavo valia.kompiuterio meistram kompa esi davus kiek supratau.nu jie ir būna svetimi, kaikurie. neklausei kaip instaliuti cs4 kai yra cs3 nes pagal nutylėjima instaliuojant juos tau sudėjo į tapati aplankala. žinoma kaltas aš. atsiprašau jog tau teko tiek daug prarasti laiko dėl manes. sorry
Papildyta:
QUOTE(Naira @ 2009 06 12, 17:06)
tai jo........
nu nesigauna man ir viskas. nemoku tu programu parsisiust, dabar parsisiunciau photoshop 7,0. neatidaro man ir viskas. raso: unexpected end of archyve.
padekit kas mokat
padekit kas mokat
parašyk man į až savo skypa nes nelabai susigaudau ko tau reik?
sweiki kas gali padet atsisiust photoshopa
Sveiki,
zinau, kad mln kartu girdetas klausimas, bet kad per az visi atsakymai buna
be torrentu, kaip kitaip man atsisiusti photoshopa?
Dekui is anksto uz atsakyma (jei tik kas atsakys)
QUOTE(Reff @ 2009 07 03, 12:16)
Sveiki,
et, nebesvarbu jau. ps 7.0 susidejau.
sveiki
prasau pagalbos
mano ps baigesi galiojimas, as zinau kad kazkaip galima padaryti kad jis toliau man veiktu,gal zinot kaip reikia?
busiu dekinga jei kas atsakys
prasau pagalbos
mano ps baigesi galiojimas, as zinau kad kazkaip galima padaryti kad jis toliau man veiktu,gal zinot kaip reikia?
busiu dekinga jei kas atsakys