na pabandysiu ir aš parsisiųst bet nesu okia patyrus tai nežinau ar sugebėsiu bet pabandyt verta
Papildyta:
rašo kad siųs 15h 20min tai gal per rimtas mano kompui? nes kompas tai senukas
QUOTE(ddaivux @ 2007 03 02, 16:33)
rašo kad siųs 15h 20min tai gal per rimtas mano kompui? nes kompas tai senukas
pas mane tik 5h. siuntimo, bet ir tai daug
QUOTE(dzeine @ 2007 03 02, 16:37)
pas mane tik 5h. siuntimo, bet ir tai daug
Man netruko nei val-labai greit parsisiuntė
dabar tai turiu darbo,negaliu atsitraukti-pokolkas tamsus miškas
QUOTE(eveneir @ 2007 03 02, 15:12)
prasom
QUOTE(eveneir @ 2007 03 02, 16:18)
Man netruko nei val-labai greit parsisiuntė
man irgi greit atsisiunte, manau tai priklauso ne nuo kompo senumo, o nuo interneto greicio
as jau seniai vis ieskau is kur parsisiusti , kad butu nebandoma versija , bet vis nepavyksta O dabar radus cia taip apsidziaugiau , bet man kazko nesigauna Kelsey prasau padek
Viska darau kaip parasyta ir va man ka raso That Macromedia/Adobe ID does not exist. Please check your spelling or try another e-mail address
Kodel ?!
Viska darau kaip parasyta ir va man ka raso That Macromedia/Adobe ID does not exist. Please check your spelling or try another e-mail address
Kodel ?!
QUOTE(Jomke @ 2007 03 05, 20:33)
as jau seniai vis ieskau is kur parsisiusti , kad butu nebandoma versija , bet vis nepavyksta O dabar radus cia taip apsidziaugiau , bet man kazko nesigauna Kelsey prasau padek
Kodel ?!
Kodel ?!
pries kelias dienas viskas ok buvo,o dabar neleidzia matyt pariso
jei mokesi issipakuoti ir susiinstaliuoti siuskis is nuorodos,kuria as idejau skyrelyje pfotoshopo pamokos.
Labai noriu photoshopo, tačiau kamuojuos jau antra diena bet niekaip nepavyksta, atsisiunčiau iš erdviu (Zenonas), po to čia radau paaiškinimą, tačiau pavyko tik 30-ciai dienu. Pirma koda radau taciau raso kad jis netinka. perminkšta mano galvelė ar ka o taip norisi pasimokinti su juo dirbti.
reiks rytoj šviese galva pamėginti.
Papildyta:
na galva visai nedirba, jau su klaidom rašau
QUOTE(strazduks @ 2007 03 08, 18:51)
Labai noriu photoshopo, tačiau kamuojuos jau antra diena bet niekaip nepavyksta, atsisiunčiau iš erdviu (Zenonas), po to čia radau paaiškinimą, tačiau pavyko tik 30-ciai dienu. Pirma koda radau taciau raso kad jis netinka . perminkšta mano galvelė ar ka o taip norisi pasimokinti su juo dirbti.
Papildyta:
Papildyta:
turi bandyt tol kol kuris nors vienas kodas tiks,sekmes
QUOTE(Giorgia @ 2007 03 08, 21:51)
turi bandyt tol kol kuris nors vienas kodas tiks,sekmes
aišku, bandysime.
QUOTE(Dalbara @ 2007 03 08, 23:42)
O JI PARSISIUST GALIMA???