Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar - šiandien gamino taupančios? II

[quote=bjaurybe,2007 02 28, 23:13]
nu va..prisistatau ir čia,jei tik jumei manes ne per daug bus..
kaip minėjau rydienai mėsiški likučiai....
turiu šaldiklyje dar 6 dešreles,supjaustysiu,pakepinsiu su svogūnais,ir pabaigoje sudėsiu virtus makaronus,tada daug prieskoniu...išbandytas mano šeimos patiekalas thumbup.gif ..svarbiausia didelė išeiga gaunasi ax.gif
dar radau vienam kartui vištienos rinkinuką,tai virsiu rūgštynių sriubą.ir jokių išlaidų 4u.gif

vakarienei bus nuo vištienos rinkinuko nugraibyta mėsytė ir pakepinta su daug svogūnų ir morkų,ir užpilta ant bulvių košės 4u.gif

nežinau kaip jūs,bet aš paprastai keliom dienom suplanuoju ką darysiu,ir tada perku tuos produktus kam suplanavus ax.gif
Atsakyti
As tai grikius su cibuliais valgysiu. O vaikui gal pieniskos grikiu sriubos pasiulysiu. Nes mums dviese vieno virimo maiselio grikiu gana.

Planuoti gaminimo nelabai iseina man, nors bandziau kazkada. Darbo kruvis nepastovus. Tai gaunasi, kad suplanuoju gamint, o butinai prireikia dirbt, lieka produktai nepanaudoti, dar neduokdie kas nors sugenda. Tai viska dabar darau ekspromtu.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 02 28, 15:24)
ir aš pietums prikepiau toscanos sumustiniu, vajetau vajetau, daugiau nebekepsiu. sakiau valgysiu tik du, bet nesakysiu kiek istikruju suvalgiau. mirtis figurai:(((( prasom tokiu skaniu receptu nebesiulyti.

Kiek ieškau , nerandu ...kur ieškot šitų sumuštinių recepto smile.gif
Atsakyti
vakar kepiau kugelis,kadangi bulves,spirguciai naminiai,tai kainavo tik pora kiausiniu ir grietine thumbup.gif o kugelio liko dar ir siandienai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2007 02 27, 15:26)
Rudenėja, prikepk karštų sumuštinių su sūriu. Paprasta, skanų ir tikrai nebrangu. Sutarkuoji sūrį, įmuši kiaušinį, česnako įdedi, jei mėgsti ir aptepi batoną. Dedi į gerai įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus (būtinai sūriu į apačia ir šiek tiek paspaudi!) ir kepi, po kiek laiko apverti ir dar šiek tiek pakepi.

QUOTE(bazuka @ 2007 03 01, 09:51)
Kiek ieškau , nerandu ...kur ieškot šitų sumuštinių recepto  smile.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirma seną temą reikia pabaigti 4u.gif
Atsakyti
O mudu su vyru vakar apypigiai (nu mums tai net labai pigiai) pavalgem - issivirem bulviu kose su viena morka, sasysku ir radau saldike burokeliu konservuotu, tai salotu pasidarem (burokeliai, obuolys, svogunas, majonezas).
O rytojui i darba pasidariau irgi apypigiu salotu panikiniu - makaronai, tuno mazas indukas, radau puse paprikos sveikos (puse papuvusi buvo), daigintu kvieciu metesi saldike, ir dar agurko galas, marinuotas agurkelis ir sumaisiau su majonezu. Dar buciau surio dejusi, ale jo neradau smile.gif
Atsakyti
sveikos,šiandien maistui nieko neišleidau,viskas pagal planą...rydienai žadėjau kugelį kepti,bet radau šaldiklį dvi žuvies file,tai persigalvojau ir padarysiu pigiai ir greitai.Pakepinsiu daug morkų su svogūnais,tada žuvį pjaustytą gabaliukais sudėsiu,pabaigoje gal žirnelių ar kalafiorą,ir virtų ryžių įmaišysiu.Vakarienei bus blynai,nes reikia obuolienę pradarytą suvalgyti 4u.gif .Išlaidų 0 , naudojamos atsargos
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 02 28, 14:24)
ir aš pietums prikepiau toscanos sumustiniu, vajetau vajetau, daugiau nebekepsiu. sakiau valgysiu tik du, bet nesakysiu kiek istikruju suvalgiau. mirtis figurai:(((( prasom tokiu skaniu receptu nebesiulyti.

As tai vakar nusipirkau rukyto nemunelio surio, kur dabar maximoj akcija, tai prisikepiau tokiu sumustiniu... galvojau sprogsiu nuo persivalgymo arba tikrai apsibloguosiu- bet niekaip negalejau susot, susveciau, kol neliko leksteje ne vieno!!!! blush2.gif
Atsakyti
as dar i ta toscanos sumustiniu mase ipjaustau desros irgi labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Anoje temoje ir gi apsireiskiau,bet po to pamaciau pratesima cia,tai gal nesupyksit ir cia parasysiu ta pati... :bigsmileSveikutes seimininkeles!!!Labai faina temele...Man labai praverte kai kurie patarimai,nes musu seimoje dabar ziaurios krizes metas...tai turiu suktis ir pamaitint seimyna is nieko... na siandien tai kepsiu bulviniu blynu,bet teks idet miltu nemazai,nes bulviu nedaug turiu...Vat...O vakar dariau irgi gana pigu patiekala-eziukus:miltai,vanduo,trup.druskos,o padazui pakepinau lasinuku su svogunais,aisku prie eziuku labai tinka grietine,bet esu Ispanijoje ir jos cia nera,rusu parduotuveje galima nusipirkt,bet dabar tuscia pinigine,tai apsieinam ir be jos... 4u.gif blush2.gif thumbup.gif :
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 02, 18:10)
Nepavykimo rizikos sumažinimo tikslais palaikiau prieskoniuose, o prieš kepimą apvoliojau miltuose ir viskas. Gavosi gerai  lotuliukas.gif Ir greitai. Ir lengvai. Ir vaikas valgė. Na, žodžiu, gyvenk ir žvenk  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
Puiku, kad skaniai gavosi thumbup.gif Aš mėginsiu gal į orkaitę kišti, nes miltų negalima man doh.gif
Atsakyti