Labai norėčiau ir aš lankyti tokius kursus, bet kaip suprantu jie vyksta tik Vilniuje.O gal kas žino, gal ir Klaipėdoje tokie yra .Iškarto užsirašyčiau nes auginu dvynukus ir ožiukai pas mus paskutiniu metu labai dažnai lankosi.
Stoju ir aš į eilutę

QUOTE(Giko @ 2007 06 29, 12:47)
būtų geras dalykas
nes man dabar sunku į svečius eiti, matau labai daug klaidų šeimininkų ir jų vaikų santykiuose
ir baisiai niežti įsikišti

sveika istojusi i kluba

QUOTE(Activia @ 2007 07 03, 11:06)
Laba diena, labai noreciau uzsiregistruoti i sia grupe, kada vyks uzsiemimai?
Dar tikrai nezinau - ilsiuosi dabar. Ne anksciau rugsejo.
QUOTE(Pelytė76 @ 2007 07 04, 21:12)
Labai norėčiau ir aš lankyti tokius kursus, bet kaip suprantu jie vyksta tik Vilniuje.O gal kas žino, gal ir Klaipėdoje tokie yra .Iškarto užsirašyčiau nes auginu dvynukus ir ožiukai pas mus paskutiniu metu labai dažnai lankosi.
kiek klausinejau, klaipedoje nera, bet pasiklausinek ir tu - jei rastum, parsyk. Tikrai butu naudinga mamoms ir teciams

QUOTE(Giko @ 2007 06 29, 12:47)
būtų geras dalykas
nes man dabar sunku į svečius eiti, matau labai daug klaidų šeimininkų ir jų vaikų santykiuose
ir baisiai niežti įsikišti

Ir kokios tos klaidos?? Ar cia tik uzpinigus galima susizinot?

QUOTE(SuperBaba @ 2007 07 10, 20:07)
SB, cia keliais sakinukais neparašysi, reikai gyvo bendravimo, gyvo psichologo paaiškinimo, žodžiu reikia palankyti visą kursą, kad suprastum apie ką čia kalba eina

Labai susidomėjau šiais kursais, todėl taip pat stoju i eilutę!
mums ir oziukai jau rodosi
noretume ir numesti ragucius
i eilute ir mes

noreciau ir as lankyti tokius kursus. O Kaune vyks tokie kada nors?
sveikos merginos, na kaip malonu, kad cia jau rikiuojasi eilute entuziasciu
As turiu tokia ideja del spalio menesio, bet noreciau pradeti vesti grupes ir vien TECIAMS.
Kazkaip pastaruoju metu daznai is moteru girdziu, neva "vat vyras nesidomi, nesupranta ka cia su tuo vaiku daryt, rekia ant vaiko" ir pan, tai yra mintis vesti grupe grynai tik vyrams.
Idomu ar jusu tarpe butu norinciu is jusu vyru, eiti i tokias 'paskaitas" tevams ?

Kazkaip pastaruoju metu daznai is moteru girdziu, neva "vat vyras nesidomi, nesupranta ka cia su tuo vaiku daryt, rekia ant vaiko" ir pan, tai yra mintis vesti grupe grynai tik vyrams.
Idomu ar jusu tarpe butu norinciu is jusu vyru, eiti i tokias 'paskaitas" tevams ?