QUOTE(violla @ 2007 06 20, 16:01)
Sveikos, lankiau ir as siuos kursus kovo men.
Esu labai patenkinta, is tiesu visos temos yra susije. Pradedant nuo savianalizes dar nuo vaikystes. Nes kai kurie dalykai yra uzprogramuoti mums nuo vaikystes, ir netgi klaidos kurias darome. Is esmes supratau,kad reikai keisti savo elgesi bendraujant su vaiku, o ne stengtis pakeisti vaika

Labiausiai patiko paskutine paskaita, gauta informacija stengiuos naudoti dabar. But kantria ir tolerantiska mama

nors kartais buna tikrai nelengva
QUOTE(Nataliukė @ 2007 06 21, 00:12)
Aš irgi lankau kursus ir labai patinka.
Šitie žodžiai man

, gal jums irgi ką nors pasakys....
Jūsų vaikai nėra jūsų.
Jie - savęs išsiilgusio Gyvenimo sūnūs ir dukros.
Jie atėjo per jus, bet ne iš jūsų,
Ir nors jie su jumis, jie jums nepriklauso.
Jūs galite atiduoti jiems savo meilę, bet ne mintis,
Nes jie turi savąsias.
Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas,
Nes jų sielos gyvena rytojaus namuose, kurių jūs net svajonėse negalit aplankyti.
Jei galit, siekit būti į juos panašūs, bet nesistenkit juos padaryti panašius į save.
Nes gyvenimas neina atgal ir negaišta vakarykščioj dienoj.
Jūs - lankai, iš kurių lyg gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai.
Lankininkas mato taikinį kelyje į begalybę ir savo galia Jis įtempia jus, idant Jo strėlės lėktų greitai ir toli.
Džiugiai leiskitės įtempiami lankininko rankos;
Nes, mylėdamas lekiančią strėlę, Jis myli ir pasiliekantį lanką.
Kahlilis Džibranas iš knygos Pranašas"
Tą dieną kai mano vaikas ne realiai užsiožiavo ir jau nebežinojau ką daryti, lankininkas atvedė mane į šitą temą

ir pačiu laiku spėjau užsirašyti į kursus
labai gera skaityti tokius atsiliepimus

dekui

Violla, atrasysiu tau AZ del to klausimo, nepamirsau
QUOTE(agurčikas @ 2007 06 20, 16:11)
Sveikutės,
Aš irgi labai noriu patekti į tokius kursus Vilniuje. Mes turime dvi bandas ožiukų

Labai noriu, kad tų ožiukų neliktų, bet man taip trūksta kantrybės
sveika, siuo metu kaip tik baigiasi pastaroji teveliu grupe. taciau vasara as noreciau padaryti pertrauka ir nauja grupe rinkti tik koki rugsejo menesi. Jei tuo metu dar bus aktualu, ieskok temos ir sudalyvauk