Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

Sveikos, lankiau ir as siuos kursus kovo men.
Esu labai patenkinta, is tiesu visos temos yra susije. Pradedant nuo savianalizes dar nuo vaikystes. Nes kai kurie dalykai yra uzprogramuoti mums nuo vaikystes, ir netgi klaidos kurias darome. Is esmes supratau,kad reikai keisti savo elgesi bendraujant su vaiku, o ne stengtis pakeisti vaika blush2.gif Labiausiai patiko paskutine paskaita, gauta informacija stengiuos naudoti dabar. But kantria ir tolerantiska mama mirksiukas.gif nors kartais buna tikrai nelengva ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Aš irgi labai noriu patekti į tokius kursus Vilniuje. Mes turime dvi bandas ožiukų blush2.gif Labai noriu, kad tų ožiukų neliktų, bet man taip trūksta kantrybės verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi lankau kursus ir labai patinka.
Šitie žodžiai man thumbup.gif , gal jums irgi ką nors pasakys....

Jūsų vaikai nėra jūsų.
Jie - savęs išsiilgusio Gyvenimo sūnūs ir dukros.
Jie atėjo per jus, bet ne iš jūsų,
Ir nors jie su jumis, jie jums nepriklauso.

Jūs galite atiduoti jiems savo meilę, bet ne mintis,
Nes jie turi savąsias.
Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas,
Nes jų sielos gyvena rytojaus namuose, kurių jūs net svajonėse negalit aplankyti.
Jei galit, siekit būti į juos panašūs, bet nesistenkit juos padaryti panašius į save.
Nes gyvenimas neina atgal ir negaišta vakarykščioj dienoj.
Jūs - lankai, iš kurių lyg gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai.
Lankininkas mato taikinį kelyje į begalybę ir savo galia Jis įtempia jus, idant Jo strėlės lėktų greitai ir toli.
Džiugiai leiskitės įtempiami lankininko rankos;
Nes, mylėdamas lekiančią strėlę, Jis myli ir pasiliekantį lanką.

Kahlilis Džibranas iš knygos “Pranašas"

Tą dieną kai mano vaikas ne realiai užsiožiavo ir jau nebežinojau ką daryti, lankininkas atvedė mane į šitą temą biggrin.gif ir pačiu laiku spėjau užsirašyti į kursus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliukė: 20 birželio 2007 - 23:20
QUOTE(violla @ 2007 06 20, 16:01)
Sveikos, lankiau ir as siuos kursus kovo men.
Esu labai patenkinta, is tiesu visos temos yra susije. Pradedant nuo savianalizes dar nuo vaikystes. Nes kai kurie dalykai yra uzprogramuoti mums nuo vaikystes, ir netgi klaidos kurias darome. Is esmes supratau,kad reikai keisti savo elgesi bendraujant su vaiku, o ne stengtis pakeisti vaika  blush2.gif Labiausiai patiko paskutine paskaita, gauta informacija stengiuos naudoti dabar. But kantria ir tolerantiska mama  mirksiukas.gif nors kartais buna tikrai nelengva  ax.gif

QUOTE(Nataliukė @ 2007 06 21, 00:12)
Aš irgi lankau kursus ir labai patinka.
Šitie žodžiai man  thumbup.gif , gal jums irgi ką nors pasakys....

Jūsų vaikai nėra jūsų.
Jie - savęs išsiilgusio Gyvenimo sūnūs ir dukros.
Jie atėjo per jus, bet ne iš jūsų,
Ir nors jie su jumis, jie jums nepriklauso.

Jūs galite atiduoti jiems savo meilę, bet ne mintis,
Nes jie turi savąsias.
Jūs galit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas,
Nes jų sielos gyvena rytojaus namuose, kurių jūs net svajonėse negalit aplankyti.
Jei galit, siekit būti į juos panašūs, bet nesistenkit juos padaryti panašius į save.
Nes gyvenimas neina atgal ir negaišta vakarykščioj dienoj.
Jūs - lankai, iš kurių lyg gyvos strėlės paleisti jūsų vaikai.
Lankininkas mato taikinį kelyje į begalybę ir savo galia Jis įtempia jus, idant Jo strėlės lėktų greitai ir toli.
Džiugiai leiskitės įtempiami lankininko rankos;
Nes, mylėdamas lekiančią strėlę, Jis myli ir pasiliekantį lanką.

Kahlilis Džibranas iš knygos “Pranašas"

Tą dieną kai mano vaikas ne realiai užsiožiavo ir jau nebežinojau ką daryti, lankininkas atvedė mane į šitą temą  biggrin.gif  ir pačiu laiku spėjau užsirašyti į kursus 4u.gif

labai gera skaityti tokius atsiliepimus wub.gif dekui wub.gif Violla, atrasysiu tau AZ del to klausimo, nepamirsau 4u.gif

QUOTE(agurčikas @ 2007 06 20, 16:11)
Sveikutės,
Aš irgi labai noriu patekti į tokius kursus Vilniuje. Mes turime dvi bandas ožiukų  blush2.gif Labai noriu, kad tų ožiukų neliktų, bet man taip trūksta kantrybės  verysad.gif

sveika, siuo metu kaip tik baigiasi pastaroji teveliu grupe. taciau vasara as noreciau padaryti pertrauka ir nauja grupe rinkti tik koki rugsejo menesi. Jei tuo metu dar bus aktualu, ieskok temos ir sudalyvauk mirksiukas.gif
Atsakyti
labai noriu padekoti paskutiniosios grupes moterytems uz geranoriska ir aktyvu dalyvavima "mamu mokykleleje" wub.gif
vasarai darau pertrauka, taciau rugsejo menesi manau vel bus galima surinkti norincias mamas ir ypac norincius tecius biggrin.gif
sekite info mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien buvo musu grupes paskutinis susitikimas. Kazkaip gaila pasidare, kad taip greitai viskas praejo wub.gif Vien tik silti atsiliepimai apie grupe. Noreciau padekoti Nykai uz toki sumanyma rengti grupes apie oziukus, uz Tavo profesionaluma, uz draugiskuma, uz tai, kad susitikimai nebuvo nuobodus, o atvirksciai labai idomus, uz tai, kad idejai i si darba sirdi ir uz tai, kad turiningai praleidau laika. Labai dziaugiuosi, kad suradau si skelbima kaip tik diena pries grupes pradzia, matyt tai likimas mirksiukas.gif Sekmes tau!!!!!!!
Atsakyti
Labai ačiū už kursus - daug gerų dalykų sužinojau, išmokau kitaip pažiūrėti į savo vaiko elgesį, svarbiausia - ir kitaip reaguoti thumbup.gif Dabar atbėgus ožiams neišsigąstu ir jaučiuosi geriau, patvarkom mes tuos ožius greitai ir neskausmingai biggrin.gif

Visoms mamytems rekomenduoju - ypač kai tai aktualu, kai augina vaikučius nuo 1 iki 6 metų 4u.gif

Apskritai galvoju, kad tokie kursai turėtų būti privalomi visiems tėvams cool.gif
Atsakyti
Didžiausios simpatijos užsiėmimo vedėjai thumbup.gif . Humoro jausmas, darbo stilius thumbup.gif

Užsiėmimų nauda - akivaizdi. Praplėtėme akiratį, įgijome žinių. Ką jau kalbėti apie bendravimo su vaiku gerėjimą.
Visa tai, ką girdėjau, naudinga išgirsti ir kitoms. Gal ir ne visiems tėveliams išdėstytos metodikos priimtinos, bet išklausyti, susipažinti - būtina ax.gif

Atsakyti
Sveikos...
Ir man truputi gaila, kad jau viskas unsure.gif Labai man patiko, daug naujo sužinojau. Sutinku, kad tokie kursai turi būti privalomi biggrin.gif Arba bent informaciją paplatinti, kad kt žinotų kur ieškoti pradžių pradžios, pagrindų, būdų kaip bendrauti su vaiku.

Nyka, tu tikrai fantastiškai vedei kursus, nesikartosiu, tai buvo thumbup.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labai dėkui notworthy.gif
Laikas praleistas tikrai naudingai ir aš jaučiuosi ypatinga priskaičiuodama save prie tos grupelės kuriems pasisekė apsišviesti bigsmile.gif

QUOTE(SiDo @ 2007 06 28, 09:06)
Apskritai galvoju, kad tokie kursai turėtų būti privalomi visiems tėvams cool.gif

būtų geras dalykas lotuliukas.gif nes man dabar sunku į svečius eiti, matau labai daug klaidų šeimininkų ir jų vaikų santykiuose lotuliukas.gif ir baisiai niežti įsikišti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, labai noreciau uzsiregistruoti i sia grupe, kada vyks uzsiemimai?
Atsakyti
baltai pavydziu visoms turincioms galimybe lankyti tokia grupe thumbup.gif
Atsakyti