Pakartokit dar kartą kur vyks Vilniuje, kelintą valandą, kiek kartų per savaitę, kokia kaina?
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 13, 17:49)
Pakartokit dar kartą kur vyks Vilniuje, kelintą valandą, kiek kartų per savaitę, kokia kaina?
vyks vilniuje, svitrigailos g, nuo 19 iki 20:30 val, kiekviena treciadieni pradedant nuo sio, baigiant birzelio 27 diena.
kaina - 50 lt uz 7 kartus.
Reikia rezervuotis per AZ.
Jei dar kokiu klausimeliu - brukstelk

QUOTE(Saulytes @ 2007 05 13, 19:21)
As jau atlankiau viena kursa labai patiko destytoje
jos destymo ir diskusiju stilius
ir kitoms mamytems patarciau apsilankyti
Sekmes Nyka
Ernesta

ir kitoms mamytems patarciau apsilankyti

Sekmes Nyka
Ernesta

aciu aciu ir tau ir linadai uz gera zodi

tamsta destytoja

Nyka, parašiau į AŽ, bet negavau atsakymo. Ar negavai žinutės? Ar grupė jau pilna? Ar šiandien jau per vėlu užsirašyt?
elia, atrasiau. viskas, grupe prasideda siandien.
jei visgi butu dar gerokai daugiau norinciu - mastyciau apie dar viena, lygiagreciai einancia grupe antradieniais arba ketvirtadieniais. Bet nesu tikra del dar vienos - visgi vasara ir oziukus siek tiek apramina saulute ir grynas oras
jei visgi butu dar gerokai daugiau norinciu - mastyciau apie dar viena, lygiagreciai einancia grupe antradieniais arba ketvirtadieniais. Bet nesu tikra del dar vienos - visgi vasara ir oziukus siek tiek apramina saulute ir grynas oras

Labai norėjau pas Nyką į susitikimus, bet niekaip neišėjo...
Neturiu kur vaikų palikti

O kodel nera Kaune
Man ju labai reikia, ar Kaune vaikai be oziuku

QUOTE(Zydre2 @ 2007 05 22, 11:32)

Man teko garbė patekti į šituos kursus...
Kursai man labai patinka,kuo toliau,tuo įdomiau darosi.Laikas čia greitai prabėga...
Ach,kaip gaila,kad jie taip greitai baigsis...

Kursai man labai patinka,kuo toliau,tuo įdomiau darosi.Laikas čia greitai prabėga...
Ach,kaip gaila,kad jie taip greitai baigsis...