Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

Pakartokit dar kartą kur vyks Vilniuje, kelintą valandą, kiek kartų per savaitę, kokia kaina?
Atsakyti
As jau atlankiau viena kursa labai patiko destytoje smile.gif jos destymo ir diskusiju stilius 4u.gif
ir kitoms mamytems patarciau apsilankyti 4u.gif
Sekmes Nyka

Ernesta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 13, 17:49)
Pakartokit dar kartą kur vyks Vilniuje, kelintą valandą, kiek kartų per savaitę, kokia kaina?

vyks vilniuje, svitrigailos g, nuo 19 iki 20:30 val, kiekviena treciadieni pradedant nuo sio, baigiant birzelio 27 diena.
kaina - 50 lt uz 7 kartus.
Reikia rezervuotis per AZ.
Jei dar kokiu klausimeliu - brukstelk 4u.gif

QUOTE(Saulytes @ 2007 05 13, 19:21)
As jau atlankiau viena kursa labai patiko destytoje smile.gif  jos destymo ir diskusiju stilius 4u.gif 
ir kitoms mamytems patarciau apsilankyti 4u.gif
Sekmes Nyka
Ernesta 4u.gif

aciu aciu ir tau ir linadai uz gera zodi blush-anim-cl.gif:
tamsta destytoja wub.gif
Atsakyti
ax.gif Praneskit jai bus, rolleyes.gif kas nors panasous KAUNE.
Atsakyti
Nyka, parašiau į AŽ, bet negavau atsakymo. Ar negavai žinutės? Ar grupė jau pilna? Ar šiandien jau per vėlu užsirašyt?
Atsakyti
elia, atrasiau. viskas, grupe prasideda siandien.
jei visgi butu dar gerokai daugiau norinciu - mastyciau apie dar viena, lygiagreciai einancia grupe antradieniais arba ketvirtadieniais. Bet nesu tikra del dar vienos - visgi vasara ir oziukus siek tiek apramina saulute ir grynas oras lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai norėjau pas Nyką į susitikimus, bet niekaip neišėjo... doh.gif Neturiu kur vaikų palikti ax.gif
Atsakyti
Apie ka vakar kalbejot 4u.gif ax.gif
Atsakyti
O kodel nera Kaune verysad.gif Man ju labai reikia, ar Kaune vaikai be oziuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydre2 @ 2007 05 22, 11:32)
O kodel nera Kaune verysad.gif Man ju labai reikia, ar Kaune vaikai be oziuku mirksiukas.gif

console.gif
Atsakyti
Man teko garbė patekti į šituos kursus... biggrin.gif
Kursai man labai patinka,kuo toliau,tuo įdomiau darosi.Laikas čia greitai prabėga...
Ach,kaip gaila,kad jie taip greitai baigsis... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti