Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

QUOTE(Nyka @ 2007 04 18, 21:50)
na kaip gera toki entuziazma matyti  thumbup.gif

thumbup.gif Tikrai ax.gif
Atsakyti
ir mes laukiam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ursule: 21 balandžio 2007 - 22:11
Prisijungsiu ir as su mielu noru, kad tik neprazioplinciau! blush2.gif NYKA, jei nesunku,brukstelk i AZ,kai pradesi organizuot!ACIU 4u.gif
Atsakyti
Stoju ir as i eile - labai noreciau palankyti tokius kursus, nes turime ypatinga oziuka-nekalbiuka 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,nelabai cia susigaudau,norejau paklausti apie kokius ciaseminarus jus snekat?maciau kad rasot apie vaikus oziukus,na pas mane jis ne oziukas o beveik isterikas doh.gif gal ir man padetu jusu seminarai? 4u.gif
Atsakyti
merginos, preliminariai planuoju nauja grupe tarpe nuo geguzes 9-15 d. Si karta grupe butu mokama (apie 12 lt uz karta, uz visus 7 kartus 80 lt), vyktu greiciausiai treciadieniais. Suprantu, info kol kas labai preliminari, bet ziuriu ar susirinktu dar norinciu ir ar vesti dar viena blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Aš prisijungiu.
O kursai vyks Švit.gt. VERSLO CENTRE,19,30h?
Atsakyti
AS irgi mielai prisijungciau!
Atsakyti
4u.gif As prisijungciau. Aisku, jei mokami reiktu pagalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2007 05 02, 10:25)
Aš prisijungiu.
O kursai vyks Švit.gt. VERSLO CENTRE,19,30h?

99% kad vyks svitrigailos verslo centre 19-20:30 val. Kiekviena treciadieni 7 savaites.

QUOTE(mamy @ 2007 05 02, 16:20)
4u.gif As prisijungciau. Aisku, jei mokami reiktu pagalvoti  g.gif

jup, sulaukiau nemazai uzklausimu kodel mokama, bet pagalvokite pacios - jau darosi visiska prabanga paciai moketi uz patalpu nuoma, sviesti padalomaja medziaga ir dar vogti laika nuo seimos, kad kitoms moterims padeciau susigaudyti apie ju vaiku ozeliu priezastis.... blush-anim-cl.gif: Mokestis simbolinis, t.y. net jei grupeje bus 10 moteru, pinigu vistiek neuzteks pilnai padengti patalpu nuoma, jau nekalbant apie koki nors "uzdarbi" doh.gif doh.gif

mamu mokykleles programa truputi kinta atsizvelgiant i atejusiu tevu lukescius, bet pagrindines temos:

neisisamoninti lukesciai vaikui
seimos konsteliacija / vaiku eiliskumo itaka elgesiui
netinkamo vaiku elgesio priezastys/ koregavimas/ "profilaktika"
adleristinis auklejimo metodas - seimos susirinkimas
logines pasekmes vs. bausmes
nudrasinimas/ padrasinimas
vaiko savarankiskumo ugdymo budai
pozityvaus auklejimo pagrindiniai metodai

moterys, kurioms idomu, kurios noretu - rasykite prasau AZ.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip smagu kad Vilniuje yra tokie kursai,kaip cia idomu ir naudinga bigsmile.gif
Jeigu tik Kaune atsirastu tokie kursai informuokite plyzzz i Az.Aciukas 4u.gif
Atsakyti
norejau pasiklaust,o ar negalim pasirinkti tik tas temas kurios labiau domina arba visa tai sutrumpinti blush2.gif . O tai visa tai labai jau ilgam uzsites,o su mazyliais norisi kuo greiciau isvaryti tuos oziukus 4u.gif
Atsakyti