Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija visoms mamytėms,

sveikos mamytes, atsiprasau, kad taip dingau is eterio - buvau islekusi savaitei atostogu blush-anim-cl.gif

visas norincias palankyti "mamu mokyklele" registruoju graziai i lapeli ir kai patvirtins patalpas visoms dar asmeniskai parasysiu pioneer.gif

beje, klaipedoj neradau panasiu paskaitu, bet nesu 100% tikra, kad jos nevyksta. O Vilniuje tai vyksta vis karts nuo karto mokamos tevu grupes.
Atsakyti
aš irgi labai norėčiau. ar užtenka čia parašyti, kad norim? patenkam į sąrąšą?
Atsakyti
kol kas visiskas anslagas - tiek moteru sudarytu tris grupes biggrin.gif Tai as dabar graziai visoms surasau kur kada pradedam, darau sarasa pirmosioms 15-17kai besikreipusiu ir pranesu.
Bet visas norincias turiu susirasius i saraseli ir jei jau nebeiseis del zmoniu skaiciaus i sia grupe patekti, manau tada gal i sekancia, gerai ? ax.gif
Atsakyti
Labas, Nyka. žinoma, kad gerai, lauksim nurodymų, kur ir kada prisistatyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2007 02 27, 14:59)
Jei jusu vaikas rodo oziukus, kritineja ant zemes, nenori isleisti darba, specialiai daro ka nors, ko negalima ir panasiai - labai labai kvieciu ateiti i kovo menesi renkama psichoterapine mamu grupe  blush2.gif

Puiki Jūsų idėja hi.gif , nes tiek daug besidominčių, ir tiek įvairiausių klausimų, ir būtent todėl yra tiesiog idealu parodyti bendrą auklėjimo modelį, per kurį atskiros situacijos gal ir nereikalaus aptarimo
Aš esu tikra, kad neatimsiu Jūsų mamyčių dėmesio, bet kol nevyksta Jūsų grupės, pasiūlysiu joms pažiūrėti laidą "kvieskite auklę", kurią rodys per BTV jau šį trečiadienį 20.20, laidų ciklą vadina realybės šou (dabar televizijoj matyt be šou negalima unsure.gif ), bet kada pati buvau priėjus "liepto galą" būdama Olandijoj mačiau angliškas ir olandiškas laidas, man nerealiai padėjo, todėl visur, kur tik galėjau doh.gif , parašiau, mamos, pažiūrėkit, labai norėčiau tikėti, kad tai Jums padės, kaip padėjo kažkada man ax.gif .
Ir sėkmės Nykai ir kitoms mamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 20 kovo 2007 - 09:25
na liuks, norako, reiks paziuret thumbup.gif

beje grupe startuoja nuo kito antradienio. Dar laukiu 5-6 mamu atsakymo per savaitagli, jei neatsiliepia, tada "jamu" pacias paskutines pareiskusias nora mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir noreciau.tik va beda,as neturiu kam palikt vaiko,su niekuo nebuna ji verysad.gif
Atsakyti
sveiki, mes ir norime,,o ten bus pagal amziaus grupes ar visi kartu, mum jau 3 m.- pats oziuku metas smile.gif
Atsakyti
Nyka, cia kalbat tik apie Vilniu ir Klaipeda, O kur Kaune galima butu rasti tokia grupele? Mano berniukui 2,5 m, o maziulei 5 men, taigi veikt tikrai yra ka ir problemu po seses gimimo daug atsirado verysad.gif
Atsakyti
jei dar ne per velu, mielai prisijungciau pire jusu organizuojamos grupes. pas mane 3 m. sunus. Aciū.
Atsakyti
QUOTE(Karamele @ 2007 03 23, 13:23)
as ir noreciau.tik va beda,as neturiu kam palikt vaiko,su niekuo nebuna ji verysad.gif

viena is bedu, apie kurias kalbame grupeje mirksiukas.gif

QUOTE(ursule @ 2007 03 23, 22:10)
sveiki, mes ir  norime,,o ten bus pagal amziaus grupes ar visi kartu, mum jau 3 m.- pats oziuku metas smile.gif

ursule, jau pilnutele grupe, be to jau ir pradedam siandien blush2.gif anyway galbut vesiu dar viena grupe po sios - geguzes vidury/pabaigoj pradeciau, tai gal tada ?

QUOTE(perkunija @ 2007 03 24, 12:39)
Nyka, cia kalbat tik apie Vilniu ir Klaipeda, O kur Kaune galima butu rasti tokia grupele? Mano berniukui 2,5 m, o maziulei 5 men, taigi veikt tikrai yra ka ir problemu po seses gimimo daug atsirado  verysad.gif

neseniai rasiau, kad kaune nezinau rolleyes.gif panevezy zinau, kad vyksta.
Atsakyti
laba diena,
ar dar galima patekti į jūsų grupę šiandien. labai susidomėjau 4u.gif
Atsakyti